Tuinfotografie


Vergelijk op prijs, stijl en reviews ✓ 802 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Op zoek naar een fotograaf voor je tuinfotografie? Hierbij krijg je prachtige foto’s waarin de sfeer van de tuin sterk naar voren komt, het ontwerp duidelijk zichtbaar of de planten en bloemen perfect in beeld zijn gebracht. Het is belangrijk dat de tuinfotograaf veel kennis heeft van zaken, dit maakt het verschil tussen geweldige en slechte foto’s. Ga daarom altijd voor een grote liefhebber van de chaos en (im)perfectie van de natuur. Kies je fotograaf via Happix!

  • Voor webgebruik, promotie en al je visuele communicatie.

Wat krijg ik dan?

  • Prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio en zijn exclusief BTW.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.
  • Je mag je foto's vrij gebruiken voor jouw bedrijf.

Fotograaf Henri in Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Kinderfotografie

Ik hou van mensen, ik hou van schoonheid, van dingen maken, ik probeer altijd een stapje verder te gaan, als ik denk dat de mooiste foto gemaakt is, probeer ik toch nog een andere hoek, iets anders. Ik wil de wereld graag een beetje mooier maken, een eigen wereld creëren. Ik hou van de kwetsbaarheid van mensen, gevoeligheid, contact. 

Fotograaf Paulien in Nijmegen.

O.a. Fotoreportage, Natuurfotografie en Landschapsfotografie

Na 22 jaar in dienstverband te hebben gewerkt als tuin- en landschapsontwerper heb ik besloten mijn passie te volgen en mijn dromen waar te maken. Ik ben als freelance fotograaf aan de slag gegaan. Ik heb binnen de fotografie een voorliefde voor tuinen, landschappen en het stedelijk gebied / openbare ruimte. Het is fantastisch om de wereld om ons heen vast te leggen en te delen.  Ik fotografeer graag voor tuin- en landschapsarchitecten, 'groene' bedrijven zoals kwekers, groenaannemers maar ook voor vakbladen. Daarnaast vind ik het erg leuk om mij bezig te houden met reportagefotografie en reisfotografie.  Ik ben geen studiofotograaf. Ik werk het liefst buiten en met natuurlijk licht. Wanneer ik mensen fotografeer houd ik van ongedwongen situaties. Ik probeer zo onopvallend mogelijk danwel op spontane wijze mijn 'onderwerp' te benaderen waardoor het eindresultaat er natuurlijk uitziet.  Ook het maken van fotoboeken behoort tot de mogelijkheden. Ik combineer de foto's op harmonieuze wijze tot beeldende verhalen; ik creeer een sfeer en vertel een verhaal. Uitgangspunt hierbij is altijd een evenwichtige, rustige opmaak met aandacht voor kleurgebruik en detail.

Waarom kiezen voor je tuinfotograaf via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van tuinfotografen in het gehele land. Wij zijn het enige platform die jou professionele fotografie kunnen garanderen in jouw eigen tuin. Kiezen maken wij tevens gemakkelijk, dit doen wij doen dit door middel van de visuele keuzehulp. Kies jouw regio, budget en sorteer op eerder werk. Zo kom je snel en gemakkelijk tot de fotograaf die het beste bij jouw klus past!

Als hovenier of projectontwikkelaar verkoop je geen product, maar emotie en sfeerbeleving. Daarom wil je je potentiële klanten overtuigen door middel van duidelijke sfeerbeelden. Je kunt ervoor kiezen om jouw ontwerp in beeld te brengen of juist de sfeerbeleving van de tuin. De tuinfotograaf weet goed met licht te kunnen spelen om de juiste setting neer te zetten.

Heb je zelf geen verstand van composities, belichting en invalshoeken? Laat het dan maar aan de tuinfotograaf over! Deze gespecialiseerde enthousiasteling helpt jou graag met jouw project. De juiste beelden zijn goed voor de verkoop en spreekt veel potentiële klanten aan. Overtuig ze en ga voor die opdracht!

Over Happix


Bij Happix hebben wij het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Je kunt bij ons de meeste soorten fotoshoot zoeken én boeken. Er zijn negen garanties waardoor jij als klant altijd tevreden bent, wat de situatie ook is. Happix vind altijd jouw fotograaf.


Luchtfoto Natuurfotografie Onderwaterfotografie Landschapsfotografie