Aantal fotografen: 1054

Vrijblijvend - zonder risico - 100% garantie

Welk type fotografie zoek je? 

Fotografen voor elke fotoshoot

Vergelijk en vind jouw fotograaf op Happix! Kies uit ✓1054 fotografen en ✓48 soorten fotoshoots. Happix heeft fotografen beschikbaar voor alle soorten fotoshoots zoals bruidsfotografie, familiefoto’s, vastgoed- en bedrijfsfotografie, social media portret, en heel veel andere zakelijke fotoshoots.
 
Wij bieden fotografen voor het ✓laagste all-in tarief én met ✓100% zekerheid door de geld-terug garantie. Verder kun je bij ons altijd tot ✓48 uur vooraf de fotoshoot kosteloos annuleren. En in geval van ziekte van een fotograaf lukt het ons bijna altijd tijdig vervanging te regelen. Deze zekerheden vind je nergens in de fotografie. 
 
Fotografen op Happix worden door klanten beoordeeld met een 9,5 en ook de Happix klantenservice wordt op Trustpilot hoog gewaardeerd. Bekijk snel alle fotografen en shoots, zoals bijvoorbeeld:
 

Bruidsfotografie en newborn fotoshoots

Ben je opzoek naar een fotograaf voor bruidsfotografie? Bij Happix is er altijd een fotograaf beschikbaar die jouw belangrijkste dag perfect volgens jullie wensen vastlegt. De fotograaf doet suggesties voor foto’s waar je zelf nooit aan zou denken! Zwanger? Kies voor een zwangerschapsshoot.
 
Of laat het moment van de geboorte vastleggen. Onze geboortefotografen staan voor je klaar! Laat je baby prachtig op foto vastleggen door een van onze professionele newborn- en kinderfotografen. Zij weten de aandacht van je kleintje erbij te houden en zorgen dat je kindje zich op zijn of haar gemak voelt tijdens de fotoshoot.

 

Een ander soort fotograaf?

Bij Happix is genoeg keuze uit fotografen voor portretfoto’s, zakelijke reportages, zakelijke studiofoto’s en vastgoed foto's.
Vind altijd de fotograaf die bij jou past!