Wij Special Media


Wij Special Media

Wij Special Media BV (WSM) is sinds 1974 actief op de jonge oudermarkt. Met een toonaangevend mediapakket richt WSM zich op aanstaande en jonge ouders met een kind t/m 12 jaar. Deze doelgroep heeft een grote behoefte aan allerlei informatie die direct of indirect samenhangt met de zwangerschap, geboorte en opvoeding van een kind. WSM springt in op deze grote informatiebehoefte. Door middel van een compleet pakket van geïntegreerde media wordt de doelgroep precies op het juiste moment, via het juiste medium bereikt. Dit mediapakket wordt geheel gratis aangeboden aan zwangere vrouwen en vrouwen met een kind t/m 12 jaar.

Met een krachtig wervingsprogramma - breed gespreid over relevante media - vergaart WSM nagenoeg alle adressen van zwangere vrouwen van Nederland. Het aanbieden van een (gratis) mediapakket aan een zwangere vrouw is voor haar de reden om haar adresgegevens te verstrekken aan WSM. Op een totaal van 174.507 levendgeborenen (2014) scoort WSM een dekking van 75,1%. Daarmee is WSM de marktleider in bereik op de babymarkt. En de media van WSM behoort tot de hoogst gewaardeerde in de babymarkt. WIJ Special Media is 100% onderdeel van Prénatal Moeder & Kind BV.

De Blije Doos

De Blije Doos is een uniek sampling pakket met nuttige producten en informatie voor de moeder van een aanstaande baby. Als er een geldige zwangerschap bij Wij Media bekend is, ontvang je rond de periode dat je 3 tot 4 maanden zwanger bent een uitnodiging (per mail) om de blije doos op te halen bij Prénatal. De blije doos heeft een waarde van €45,- aan producten en €155,- aan waardebonnen. De inhoud kan iedere maand variëren: dat maakt de verrassing altijd groot!

Samenwerking Happix en Wij Special Media

Happix gaat een hele toffe samenwerking aan met de Blije Doos. Binnenkort begint een speciale actie waarbij zwangere vrouwen via Wij Media/ de Blije Doos een speciale aanbieding krijgen voor zwangerschaps- en newbornshoots! Er zullen in de Blije Doos fotoshoots en cadeaubonnen van Happix zitten. Op deze manier kunnen aanstaande moeders bij Happix terecht voor een zwangerschaps-, newborn of kinderfotoshoot.