Nationale Fotokado


Nationale Fotokado

Happix presenteert de eerste landelijke kadobon voor fotoshoots! Wil je iemand een persoonlijk kado geven? Heb je geen inspiratie? Geef dan een fotoshoot kado! Niets is zo persoonlijk als iemand blij maken met mooie foto’s. En de ontvanger kiest zelf het moment en welke fotograaf de foto’s maakt!
Een blijvende herinnering is het mooiste kado om te geven én te krijgen. Een fotoshoot 100% naar de wensen van de ontvanger!

Hoe werkt het Nationale Fotokado?

Intussen zijn er al 1054 Happix-fotografen in Nederland die de kadobon accepteren. Het maakt niet uit waar je woont of wat je mooi vindt, want met 50 soorten fotoshoots en alle verschillende fotografie stijlen is er altijd voldoende keuze. Je kunt zelfs gratis je eigen tekst op de Kadobon plaatsen!

Er zijn drie soorten kadobonnen:

  • Nationale Fotokado Goud: €100,-
  • Nationale Fotokado Zilver: €50,-
  • Nationale Fotokado Brons: €25,-

Het Fotokado ontvang je digitaal of samen het het Fotokadoosje via de post. Dit vouw je zelf heel gemakkelijk in elkaar. Je geeft het aan de ontvanger en als die het opent….dan is het feest! Want er zit een extra verrassing in...

Mensen vinden het leuk om een kadobon te geven en nóg leuker om een persoonlijke kadobon te krijgen. Het Nationale Fotokado is vanaf de verkoopdatum 1 jaar geldig en moet in één keer besteed worden.