Hoogtefotografie


Vergelijk op prijs, stijl en reviews ✓ 927 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Op zoek naar een fotograaf voor hoogtefotografie? Dan zit je hier aan het juiste adres! Goede hoogtefoto’s zorgen voor een ander perspectief op gebouwen en landschappen. In tegenstelling tot het gebruik van drones (waar een vergunning voor nodig is), gebruikt de hoogtefotograaf een statief tot zeven meter hoogte. Dit zorgt voor een vernieuwende blik op elk object! Hoogtefotografie is onmisbaar bij de verkoop van jouw vastgoed. Professionele foto's waarbij de tuin groter eruit komt te zien, verkopen nu eenmaal beter. Alles is bespreekbaar, niks staat de lens in de weg. Ga ook voor goede en stijlvolle foto’s!

  • Voor webgebruik, promotie en al je visuele communicatie.

Wat krijg ik dan?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio en exclusief BTW.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.
  • Je mag je foto's vrij gebruiken voor jouw bedrijf of advertentie.

Fotograaf Jeroen in Breda.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Luchtfotografie

Ik maak bij voorkeur geen foto's maar wel sterke presentaties en commerciële kansen. Dat is dan ook de reden dat ik alleen voor bedrijven en overheden werk. Deze organisaties weten wat ze willen en ik heb er plezier in om met inzet van mijn kennis en ervaring de wens en verwachting te overstijgen. Zakelijk, gefocussed, gestroomlijnd en succesvol.

Fotograaf Martin in Heerewaarden.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Industriële fotografie

Martin (1981) is afgestudeerd als grafisch ontwerper aan de Hogeschool voor de Kunsten. Na een aantal jaren zijn creativiteit gestopt te hebben in een ruimtelijke ontwerpbureau, heb ik mij nu al weer enige volledig gericht op zijn grootste passie; fotografie.  Hierbij richt ik mijn focus in de commerciele fotografie op de (tuin) architectuur en project fotografie en daarnaast documentaire projecten. Commercieel werk ik landelijk voor diverse opdrachtgevers. Voor mijn documentaire werk brengt ik veel tijd door in de landen in het oosten van Europa, de Balkan en Turkije.

Fotograaf Huub in Rosmalen.

O.a. Hoogte Fotografie

Ik vind het van kinds af aan al fascinerend dat bijna alles wat we zien en dagelijks gebruiken ooit ‘slechts’ een droom in iemands hoofd is geweest. Bijzondere dingen maken is niet alleen iets wat ik zelf graag doe. Ik help graag architecten, interieurontwerpers en designers hun "kindjes" te optimaal presenteren. Met net zoveel aandacht, vakmanschap en creativiteit als zij er zelf ingestopt hebben.

Fotograaf Henri in Loon op Zand.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Vastgoed reportage

Mijn drijfveer is mijn klanten blij te verrassen met een mooie serie foto's en dat ze weer graag terugkomen bij de volgende gelegenheid.

Fotograaf Kees in Boskoop.

O.a. Modelfotografie, Productfoto's Webshop en Vastgoed reportage

Ik fotografeer uit pure interesse in de wereld om mij heen. Ik wil graag dingen zien, ervaren en daar wat moois van maken. Dan ontmoet je altijd leuke, gedreven mensen die een idee voor ogen hebben. Dat idee daar ben ik naar op zoek.

Waarom kiezen voor je hoogtefotograaf via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele hoogtefotograaf in jouw regio. Zo hoef jij nooit lang te zoeken naar de fotograaf die bij jou en jouw project past! Het kiezen van de fotograaf wordt gemakkelijk gemaakt door middel van onze visuele keuzehulp. Je wil immers weten wat je kunt verwachten van de fotograaf! Ga voor het mooiste resultaat en verkoop die woning met een hoogtefotograaf aan jouw zijde! 

Ben jij van plan om jouw huis te verkopen of staat jouw woning al een tijdje in de verkoop? Dan kun je hoogtefotografie overwegen om jouw woning op de foto te zetten. Je huis ziet er anders uit van vanaf zeven meter hoogte, daardoor kun je bepaalde details beter zien en geeft het een uniek kijkje op het huis. Het trekt potentiële kopers aan, gezien je een professionele foto van de woning hebt en er staan geen obstakels in de weg die het zicht op het gebouw kunnen verminderen.

Hoogtefotografie geeft tevens beter zicht op jouw woning in relatie tot de tuin. Op een hoogtefoto zie je namelijk meer grond om het huis liggen, dit werkt in jouw voordeel. Omdat de foto vanaf 4-7 meter hoogte wordt genomen, verandert de horizon. Deze gaat omhoog, waardoor je op een foto meer grond en minder lucht ziet. Grond, in dit geval je tuin, verkoop je. Maak je potentiële kopers gek met deze hoogtefotografie!

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?


Google business view Vastgoedfotografie Interieurfotografie Architectuurfotografie Dronefotografie