High end productfotografie


Vergelijk op prijs, stijl en reviews ✓ 802 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Ben jij op zoek naar kwalitatief hoge productfotografie voor jouw folder of webshop? Het is belangrijk om een duidelijk beeld te geven van het product in kwestie om de verkoop te stimuleren. Nu zijn er bij Happix twee soorten te vinden: reguliere productfotografie en high-end productfotografie. Reguliere productfotografie is simpel, je hebt een snelle en eenvoudige weergave van het product. Je kiest voor high-end fotografie als je graag meer sfeer op de foto’s wil zien, bijzondere eigenschappen van een product wil uitlichten of als het technische gedeelte meer aandacht verdient.

  • Pakkend beeld voor gebruik in promotie en alle visuele communicatie.
  • Studio opnamen van jouw producten door een professionele high-end fotograaf.

Wat krijg ik dan?

  • Alle prijzen zijn all-in en exclusief BTW
  • Je foto's zijn vrijstaand gemaakt.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.
  • Je mag je foto's vrij gebruiken voor jouw bedrijf.

Fotograaf Kees in Boskoop.

O.a. Modelfotografie, Productfoto's Webshop en Vastgoed reportage

Ik fotografeer uit pure interesse in de wereld om mij heen. Ik wil graag dingen zien, ervaren en daar wat moois van maken. Dan ontmoet je altijd leuke, gedreven mensen die een idee voor ogen hebben. Dat idee daar ben ik naar op zoek.

Fotograaf Jeroen in Breda.

O.a. Bedrijfsfotografie, Social media fotografie en High end portretfotografie

StudioRAW denkt graag met u mee en creëert het beeld wat past bij uw organisatie. En als het even kan wordt uw stoutste verwachting overtroffen. Voor minder dan 110% tevredenheid gaan we niet. Hoe we dat bereiken? Goed luisteren naar de wensen van de klant, een gezond boeren verstand en ontzettend veel passie voor het vak.

Fotograaf arjan in Nijmegen.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Modelfotografie

Door goede fotografie mijn opdrachtgevers beter hun product te laten verkopen

Fotograaf Kambiz in Den Haag.

O.a. Productfoto's Webshop en Productfoto's High end

Ik ben een Nederlandse fotograaf van Afghaanse afkomst. Sinds mijn zestiende woont ik met mijn familie in Nederland. Samen met mijn vrouw en kinderen woon en werk ik in Den Haag. Fotografie heeft mij van jongs af aan al gefascineerd. En dan vooral het technische gedeelte ervan. Later kwamen daar ook mijn liefde en gevoel voor vormgeving, mode en design bij. Op mijn vijfde kreeg ik mijn eerste spiegelreflexcamera. Een paar jaar later mocht ik als leer- en nieuwsgierig jongetje een professionele fotograaf assisteren in zijn studio. In de analoge fotografiecursus die ik volgde op mijn tiende leerde ik in de doka werken met ontwikkelaar, stopbaden en fixeer. Na de middelbare school begon ik met het fotograferen van bruiloften en evenementen. Dat leverde mij - naast enorm veel praktijkervaring en mensenkennis - vooral het inzicht op dat ik mijn creativiteit en verbeeldingskracht op een ándere manier wilde gebruiken. In 2006 ging ik weer terug naar de schoolbanken. Ditmaal naar het Grafisch Lyceum Rotterdam, waar ik de opleiding in Mediavormgeving met als specialisatie Visualiseren volgde. Ik ging werken voor reclame- en communicatiebureaus, onder meer als visualizer, commercieel fotograaf en technisch DTP'er. Daarnaast volgde ik workshops en cursussen om mijn vaardigheden aan te scherpen. Ook heb ik verschillende topfotografen geassisteerd en met hen samengewerkt aan grote producties. Een perfecte leerschool die mij heeft gemaakt tot een gedreven en originele fotograaf, met een eigen kijk op product- en modefotografie en visuele communicatie. Al deze ervaringen heeft heb meegenomen in mijn eigen onderneming. In 2014 is Proshoots opgebouwd. Een bedrijf dat de opdrachtgever iets unieks geeft. Proshoots heeft succesvolle samenwerkingen gehad met opdrachtgevers als Heineken, Eichholtz, Chiquita en Hasbro. Opdrachtgevers die met mij werken waarderen mijn doelgerichtheid, zorgzaamheid en inlevingsvermogen. Proshoots biedt jou dus een professionele en leuke fotograaf om mee samen te werken en natuurlijk prachtige, perfecte foto's die je producten en reclamecampagnes de perfecte uitstraling geeft.

Fotograaf Jan in Haarlem.

O.a. Productfoto's High end

In de huidige beeldcultuur is dagelijks steeds meer beeldmateriaal nodig. De eisen die aan beroepsmatig gemaakte foto´s worden gesteld zijn de laatste 15 jaar echter omlaag gegaan. De algemene beschikbaarheid van fotobewerkingsprogramma´s en een moordende concurrentieslag heeft ervoor gezorgd dat fotografie steeds meer leidt tot halffabrikaten: foto´s die na levering nog bewerkt moeten worden. Ik betreur dat. We moeten er vanuitgaan dat de fotograaf zelf kan bepalen wanneer zijn foto ´af´ is. Het bewerken van foto´s moet daarom het liefst door de fotograaf zelf gebeuren, of in nauw overleg met hem. Uiteindelijk is de fotograaf de auteursrechthebbende. Beeldbewerking is niets nieuws, in de donkere kamer werden de meest exotische technieken toegepast om het gewenste eindresultaat te bereiken. Maar dat gebeurde wel door de fotograaf zelf, of door een laborant in opdracht van de fotograaf. Hij bepaalde altijd wanneer de foto goed was.

Fotograaf Eiko in Broek in Waterland.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en High end portretfotografie

Mooie beelden creeëren voor enthousiaste klanten die schoonheid waarderen.

Fotograaf Willem in Uden.

O.a. Bedrijfsfotografie, Algemene studiofotografie en Productfoto's Webshop

Fotografie is voor mij een "way of life". Ooit als hobby begonnen heb ik er later mijn beroep van gemaakt. Ik ben gestart met portret- en trouwreportages. dit is later geleidelijk overgaan op bedrijfs- studio en reclamefotografie. Eind jaren 90 al snel de digitale techniek omarmt echter met de broodnodige analoge passie. Begin deze eeuw heb ik het  "hobby gedeelte" weer opgepakt en houdt me nu ook gepassioneerd bezig met documentaire reportage fotografie van allerlei sociale-, pagan en religieuze gebruiken en festiviteiten.  In de 120m2 grote studio fotografeer ik vooral allerlei producten met evt uitgebreide beeldbewerking. Daarnaast met veel plezier Architectuur- en interieurfotografie, maar ook sociale fotografie heeft mijn warme belangstelling.

Fotograaf Balázs in Zoetermeer.

O.a. Portretfotografie, Fotoreportage en Social media fotografie

De reden dat ik in de ochtend wakker word en gelijk in beeld begin te denken is mijn fascinatie met die vertaalslag van werkelijkheid naar foto. Zowel de ervaring van fotograferen, de vrijpas die het geeft om verschillende ervaringen op te kunnen doen, als die diepgang die je kan ervaren door het eindresultaat te zien.  'I wanted to see the world photographed.' is een uitspraak waar ik me heel erg goed in kan vinden. Hierom speel ik ook erg veel met verschillende camera's, films, objectieven belichtingstechnieken en meer. 

Waarom kiezen voor je high-end productfotograaf via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen met een professionele fotograaf in jouw regio. Nu zijn er veel fotografen actief op het gebied van high-end productfotografie. Daarom hebben wij de de visuele keuzehulp in het leven geroepen, die maakt het kiezen van de fotograaf die bij jouw bedrijf en product past echt gemakkelijk. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod high-end productfotografen, maar ook de nodige kennis in huis. Schroom het niet om ons iets te vragen over de chat. Hieronder staan tevens wat tips om jouw productfoto's fantastisch te maken!

Elke ondernemer en retailer heeft hiermee te maken: productfoto’s. Of dit nu voor kleding, een webshop of een handleiding is, het komt altijd terug. Nu kun je ervoor kiezen om reguliere productfoto’s te laten maken, maar je kunt ook kiezen voor iets dat er echt uitspringt. Dit zal je bereiken met deze categorie. Er zijn verschillende manieren om jouw product neer te zetten. Hierbij is de sfeer, de toepassing en setting erg belangrijk.

Tips high-end productfotografie

- Deel duidelijk het doel en de bestemming van de foto’s
- Heb je iets dat je wil overbrengen of juist uit wil belichten? Licht dit uit.
- Maak een moodboard met afbeeldingen die uitstralen wat jij uit wil stralen.

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?

 


Studiofotografie Productfotografie Food fotografie