Bedrijfsfotografie


Bedrijfsfotografie is meer dan het vastleggen van de bedrijfshuisvesting en werkzaamheden. Dit gaat ook om de werknemers, locatie en de lopende processen. Projecteer je bedrijfsfilosofie!

Fotograaf Martin uit Maarssen.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en High end portretfotografie

Ik fotografeer graag mensen in hun werkomgeving. Vaak zijn werknemers trots op hun werk en dat stralen ze dan ook uit. Dat geeft energie en maakt het werk leuk. Die trots straalt ook af op de werkgever of de opdrachtgever. Als de medewerkers hun verhaal doen - in woord en beeld - heb je de beste ambassadeurs die je je kunt wensen. Oftewel: storytelling in woord en beeld...

Fotograaf Chérie uit Doorwerth.

O.a. Bedrijfsfotografie, Groepsportret-fotografie en Portretfotografie

Ik houd ervan om mensen in hun passie te fotograferen. Als werk niet alleen je beroep maar ook je passie is dan straal je dat uit en dát wil ik met mijn foto´s laten zien. De mens in zijn dagelijkse omgeving is een van de boeiendste onderwerpen die ik ken. Dát is de plek waar mensen tot bloei komen, zelfverzekerd en trots kunnen zijn en vooral ook: plezier hebben. Of je nou manager bent, technicus of dienstverlener, op kantoor, in de zorg of in de haven, op je eigen berijf of dat van een baas: het is jóuw leefwereld. Ik hoop dat met mijn foto's te kunnen laten zien. Uit de foto's op deze site laat ik je zien dat je bedrijfsfotografie ook prima kunt combineren met high end portretfoto's en productfoto's, foto's van je gebouw, of voertuig en natuurlijk de interactie tussen collega's en met klanten.

Fotograaf Bernard uit Arnhem.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Mensen omschrijven mij als: “enthousiast, gepassioneerd, vriendelijk en perfectionistisch”. Hoe dan ook, voor mijn klanten ga ik voor top kwaliteit. Het fotograferen vraagt om de juiste timing en het gevoel dat je hebt met de camera. Hierdoor kan ik in moeilijke omstandigheden toch die foto’s maken die op dat moment met een goed oog te zien zijn. En niet te vergeten en glimlach werkt. De afgelopen jaren heb ik veel diverse opdrachten mogen uitvoeren zoals verschillende politici die ik heb gefotografeerd zoals Agnes kant, Rossemuller en Koning Willem Alexander.  Ook heb ik Groeps foto gemaakt voor Bedrijven families en studenten gala's Zodra er gefotografeerd is worden de foto's bewerkt met photoshop CC. Doordat ik de foto’s maak in 36 megapixel worden de foto’s haarscherp en zit er veel detail in verwerkt. Hierdoor heb ik veel mogelijkheden om de foto’s te bewerken, zodat u top kwaliteit krijgt

Fotograaf Reinier uit Breda.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

In mijn vak kom ik veel verschillende mensen tegen. Ieder mens is bijzonder en uniek en wil iets laten zien: Zichzelf, een ander of iets dat hij gemaakt heeft. Daarmee moet elke foto ook uniek zijn en passen bij de persoon. Het zoeken naar de foto die bij de persoon past, dat maakt fotograaf zijn uniek.

Fotograaf Spike uit Schagen.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en Uitvaartfotografie

Mijn beelden vormen de etalage van je bedrijf op websites en andere media uitingen

Fotograaf Marco uit Graft.

O.a. Bedrijfsfotografie, High end portretfotografie en Evenementenfotografie

Ik breng bedrijven in beeld! Ik luister, ik observeerIk kijk, ik fotografeerIk geef vorm, ik creëer!   Met mijn bedrijf Marco van Ammers Fotografie & Design ben ik veel meer dan enkel fotograaf: ik breng met fotografie bedrijven en professionals in beeld! Beeldcommunicatie gaat verder dan simpelweg een paar foto’s op de website of in een brochure. Het is het samenspel tussen doel, doelgroep, boodschap en vormgeving wat bepaalt hoe effectief een reclame uiting is.

Fotograaf Monique uit Veghel.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Ik verzorg graag uw zakelijke portretten voor website, linkedin, bedrijfsbrochure, personeelsblad, klantenmagazine, etc. Ik probeer hierin een juiste balans tussen persoonlijkheid en zakelijke uitstraling te vinden. Een bedrijfsreportage geeft uitdrukking aan het imago dat u met uw bedrijf wilt neerzetten. Ik denk met u mee over wat u wilt bereiken. Tevens maak ik reportages van bijvoorbeeld evenementen en vergaderingen.

Fotograaf Georges uit Voorschoten.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Modelfotografie

Het is een uitdaging om voor een bedrijf te visualiseren met welk stramien de kernwaardes goed voor het voetlicht gebracht kunnen worden. Het is volgens mij belangrijk dat de menselijkheid op een eenvoudige en positieve manier benadrukt wordt. Daarnaast moet het beeld natuurlijk de aandacht trekken en vasthouden. Ik laat hier ook een aantal omslagen van tijdschriften van beroepsvereningingen zien, omdat ik die eigenlijk ook in deze categorie vind thuishoren.

Fotograaf Matt uit Culemborg.

O.a. Familiefotografie, Bedrijfsfotografie en Kinderfotografie

Sinds 2010 ben ik mijn fotostudio begonnen. Fotografie is voor mij een passie. Mensen fotograferen maakt mij blij. Maar een bedrijf fotograferen vind ik ook mooi werk. Hier kan ik mijn technische kennis in kwijt, mijn specialisme is om mooie foto opnamen van de mensen die in het bedrijf werkzaam zijn te maken.  

Fotograaf Karin uit 's‑Hertogenbosch.

O.a. Newborn & Baby fotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Professionele headshots voor linkedin of een reportage van uw event of activiteit. Voor beiden kunt u bij mij terecht. Samen bepalen we wat u uit wilt stralen met uw bedrijf en welke elementen meegenomen moeten worden op de foto's. Bij event fotografie behoort snelle oplevering tot de mogelijkheden, zodat u de beelden bijvoorbeeld via social media kunt delen op het moment dat ze nieuwswaarde hebben.