Watersportfotografie


Dynamisch en snel. Het is een spel van licht, waterdruppels en inspanning van de sporter. Je moet erg goed zijn in het vak, wil je de snel veranderende beelden goed op de foto krijgen.

Fotograaf Jeroen uit Rijsbergen.

O.a. Google Street View - 360, Glamourfotografie en Uitvaartfotografie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit. Ab adipisci, eum! Accusamus aliquam, amet aspernatur corporis debitis dolor earum eveniet illum in nam, quas quo, rem tempore temporibus veritatis voluptatum! test

Fotograaf Abra uit Tholen.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Kinderfotografie

Onze passie is fotograferen, we willen dit ook graag uitdragen door mensen zo te fotograferen dat iedere foto een verhaal vertelt. Onze ervaring is dat 2 fotografen meer zien dan 1 wat ons meer mogelijkheden geeft om een betere fotoreportage te maken. Daarnaast bewerken we onze foto's op een speciale manier waardoor het een exclusieve reportage wordt, dus geen standaard werk!

Fotograaf Bob uit Hellevoetsluis.

O.a. Google Street View - 360, Evenementenfotografie en Productfoto's Webshop

Met mijn productfotografie probeer ik zo goed mogelijk de details van het product vast te leggen. Ook de omgeving van een product kan hierbij gelangrijk zijn en meegenomen worden.  Hierbij streef ik naar fotografische perfectie qua resolutie, scherpte diepte, kleur, enz. Graag verken ik de grenzen van de techniek met alle nieuwe mogelijkheden die met moderne opname en weergave technieken mogelijk zijn. Denk hierbij aan 360 graden spin opnames waarbij het product interactief van alle kanten bekeken kan worden.

Fotograaf Tom uit Utrecht.

O.a. Google Street View - 360, Evenementenfotografie en Watersportfotografie

Persoonlijk houd ik van een scandinavische stijl van interieur fotografie. Met de juiste technieken krijg ik altijd een mooi resultaat. Doorgaans werk ik voor makelaars met als doel de woning goed te verkopen. Daarbij ben ik ervan overtuigd dat de eerste indruk op Funda erg belangrijk is. Het is dan van belang dat de 'harde lijnen' van de woning goed naar voren komen. Mensen krijgen dan een idee van de ruimtelijkheid. Ook vind ik het belangrijk dat de belichting overal helder is. Zelf help ik ook vaak bij de styling alvorens ik ga fotograferen.

Fotograaf Jolanda uit Koudekerk aan Den Rijn.

O.a. Watersportfotografie en Landschapsfotografie

Als Zeezeiler met meer dan 30.000 miles ervaring combineer ik mijn passie voor fotografie met mijn pasie voor zeilen. Mijn zeebenen maken fotograferen vanuit een kleine boot op het water geen enkel probleem Graag vertel ik het verhaal van een zeilevenement of watersportbedrijf in pakkende dynamische beelden.

Fotograaf Hugo uit Delft.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en Partyfotografie

Als zeiler weet ik als geen ander hoe veel mogelijkheden er op het water zijn voor prachtige beelden.  Met ervaring zowel op zee als met wedstrijden (van optimist tot ORC) word ik nergens blijer van als op het water vast leggen wat zo weinig van ons maar mogen zien.  Prachtig witte zeilen op een woeste zee of een perfecte rolltack vlak voor de upwind boei, zonde dat deze prachtige beelden ver van het publiek gebeuren.  Daarom vindt ik het prachtig om het zeilen dichter bij het land te brengen met de beelden waarmee ik het water af kom.