Watersportfotografie


Dynamisch en snel. Het is een spel van licht, waterdruppels en inspanning van de sporter. Je moet erg goed zijn in het vak, wil je de snel veranderende beelden goed op de foto krijgen.

Fotograaf Hugo uit Delft.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en Partyfotografie

Als student week ik als geen ander hoe leuk een goed feest kan zijn.  Goede muziek, veel dansen en de leukste mensen, vandaar dat ik graag feesten fotografeer.  Ik kan er namelijk lekker in op gaan om al dansend de leukste reacties op kamera vast te leggen, en daar wordt ik nou eenmaal gewoon blij van.  Van gala's tot harde disco feesten, ik geniet van het vastleggen van momenten die altijd uniek zijn (en soms de volgende ochtend door de party animals niet meer onthouden zijn ;) ).

Fotograaf Jolanda uit Koudekerk aan Den Rijn.

O.a. Watersportfotografie en Landschapsfotografie

Als Zeezeiler met meer dan 30.000 miles ervaring combineer ik mijn passie voor fotografie met mijn pasie voor zeilen. Mijn zeebenen maken fotograferen vanuit een kleine boot op het water geen enkel probleem Graag vertel ik het verhaal van een zeilevenement of watersportbedrijf in pakkende dynamische beelden.

Fotograaf Abra uit Tholen.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Kinderfotografie

Onze passie is fotograferen, we willen dit ook graag uitdragen door mensen zo te fotograferen dat iedere foto een verhaal vertelt. Onze ervaring is dat 2 fotografen meer zien dan 1 wat ons meer mogelijkheden geeft om een betere fotoreportage te maken. Daarnaast bewerken we onze foto's op een speciale manier waardoor het een exclusieve reportage wordt, dus geen standaard werk!

Fotograaf Bob uit Hellevoetsluis.

O.a. Google Street View - 360, Evenementenfotografie en Productfoto's Webshop

Met mijn productfotografie probeer ik zo goed mogelijk de details van het product vast te leggen. Ook de omgeving van een product kan hierbij gelangrijk zijn en meegenomen worden.  Hierbij streef ik naar fotografische perfectie qua resolutie, scherpte diepte, kleur, enz. Graag verken ik de grenzen van de techniek met alle nieuwe mogelijkheden die met moderne opname en weergave technieken mogelijk zijn. Denk hierbij aan 360 graden spin opnames waarbij het product interactief van alle kanten bekeken kan worden.