Industriële fotografie


Dit type fotografie is breed: van productfotografie op locatie tot het in kaart brengen van volledige bedrijfsprocessen. Technische kennis is noodzakelijk, omdat het om complexe structuren gaat.

Fotograaf Ko uit IJmuiden.

O.a. Industriële fotografie en Vastgoed reportage

Geboren en getogen in IJmuiden is industire en scheepvaart met de paplepel ingegeven. Het zijn boeiende sectoren die altijd in beweging zijn. Dit volgen en voor het voetlicht brengen is prachtig om te doen.

Fotograaf Andrew uit Delft.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Met fotografie kan je zo creatief zijn als je wil, er zijn geen beperkingen. Het hangt allemaal van jezelf af hoe je het beeld vastlegt met je camera.

Fotograaf Appie uit 's‑Hertogenbosch.

O.a. High end portretfotografie, Fashion fotografie en Algemene studiofotografie

Iedereen is fotograaf, de een wat vaker dan de ander. Ik ben beeldmaker en werk vanuit een concept. Met vakkennis, ervaring, creativiteit en persoonlijkheid maak ik gebruik van fotografie om tot een resultaat te komen. Fotografie als onderdeel van creatie. Laat ons uw beeld creeëren, uw campagnes uitvoeren en allerlei ideeën realiseren. Met sterke visie, karaktervol beeld en goede koffie. Studio Busser is een specialist in beeldcommunicatie en helpt u het juiste beeld te maken zodat uw uitstraling en visie door uw klanten in het beeld worden gezien.

Fotograaf Martin uit Heerewaarden.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Industriële fotografie

Naast diverse commercieel opdrachten gericht op (landschaps)architectuur, interieur en project fotografie werk ik ook aan documentaire projecten. De afwisseling tussen het werken in door god verlaten, van de muggen vergeven locaties en daarnaast strakke architectuur, landschappelijke projecten en architectuur werkt aanstekelijk en zorgt voor duidelijke kruisbestuivingen. De experimenten die ik binnen mijn vrije projecten kan ontwikkelen, worden weer ingezet in de commerciele opdrachten, waardoor een vernieuwing in de fotografie blijft. Waarbij ook mijn grafische achtergrond duidelijk een invloed heeft op het beeld en de compositie.

Fotograaf Ivo uit Eindhoven.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Industriële fotografie

Omdat ik nieuwsgierg ben en wil weten waar ik mee bezig ben zal er eerst een gesprek plaatsvinden. Hierin komt aan bod wat de bedoeling is van het beeldmateriaal en wat de verwachtingen zijn. Dan laat ik mijn ideeen er op los en samen komen we dan tot een beeldstijl die voor beide partijen werkt. Door me in te leven in de materie kan ik een mooie serie foto's leveren voor print of web.

Fotograaf Peter uit Spijkenisse.

O.a. Bruidsfotografie, Modelfotografie en Productfoto's Webshop

Gezien alle industrie in de buurt van mijn woonplaats is de belangstelling voor deze tak van fotografie ontstaan. Vanwege het effect fotografeer ik deze industrie voornamelijk 's avonds of 's nachts omdat er dan ineens sfeer ontstaat die overdag niet te zien is (verlichting) en dat geeft deze industrie toch een bepaalde charme. Overdag is uiteraard ook geen probleem echter zal een opdrachtgever bij het zien van het verschil tussen een dag- en een nachtopname van hetzelfde object ongetwijfeld zijn keuze op de laatste te laten vallen.

Fotograaf Nico uit Breda.

O.a. Bedrijfsfotografie, social media fotografie en Algemene studiofotografie

uw klanten zijn wereldwijd verspreid en het is niet mogelijk ze allemaal persoonlijk van de nieuwste ontwikkelingen en producten op de hoogte te brengen. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor publiciteit tegenwoordig heel eenvoudig om met uw boodschap de hele wereld te bereiken. Maar niet de hele wereld spreekt dezelfde taal. Een foto verteld doorgaans het verhaal op een manier die voor iedereen te begrijpen is. Een goede fotoserie van een nieuw proces of product is dus een visitekaartje en dient uw verhaal zo duidelijk mogelijk over te brengen. Reden te meer dus om hieraan alle mogelijke aandacht te besteden.  NICO HERMANS PhotoGraphix heeft met meer dan 35 jaar ervaring in de industriele fotografie erg veel ervaring in het duidelijk vertellen van het verhaal in foto's.

Fotograaf Tim uit Eindhoven.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Garzweiler is een bruinkoolmijn gelegen in Duitsland. Het is een gigantisch gebied waar de aarde is opengereten en verandert in een enorm gat. Tot 2044 zal dit project duren. Ik ben gefascineerd door de transitie in het gebied en het verval wat het met zich meebrengt: omliggende dorpjes worden opgeslokt door de bruinkoolmijn waardoor dorpen langzaamaan verdwijnen. Mijn fotografie gaat over herinneringen van mensen en plekken. Het gegeven dat alles over 28 jaar verdwenen is vind ik onwerkelijk.

Fotograaf Bart uit Alphen.

O.a. Bedrijfsfotografie, High end portretfotografie en Evenementenfotografie

Bedrijfsfotografie is een bijzondere vorm van fotografie. Ik vind het fantastisch een bedrijf op een unieke manier te presenteren en op zoek te gaan naar de juiste invalshoek voor een prachtig sfeerbeeld. Als fotograaf ga je altijd op zoek naar het karakter van een bedrijf. Ieder bedrijf heeft een eigen gezicht en het is de kunst dat zo vast te leggen dat dat bedrijfskarakter voor iedereen herkenbaar is en positieve gevoelens opwekt. Goede bedrijfsfotografie is een perfecte manier om uw bedrijf toegankelijker te maken voor publiek. Foto’s van uw bedrijfsprocessen geven een unieke inkijk in uw bedrijf en dat tilt uw onderneming naar een hoger niveau. Zeker als u de foto’s gebruikt voor uw website en social media: dat doet iets met bezoekers en daarmee met uw online positionering. Foto’s laten maken van uw bedrijf is daarmee altijd een goede investering die snel rendement oplevert.   Meer informatie? Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.  

Fotograaf Leon uit Zoetermeer.

O.a. Uitvaartfotografie en Industriële fotografie

Ik hou van techniek en schrijf er sinds 1994 over. Zo ben ik sindsdien ook techniek gaan fotograferen waarbij de uitdaging ligt om in lastige slitaties toch een mooi beeld te fabriceren. Ik werk altijd met bestaand licht en een flitsers en dus niet met een batterij aan studioflitsers. Daarvoor is in heel veel gevallen geen plaats of tijd. Natuurlijk staat techniek niet op zichzelf, maar is het voor en door mensen, dus probeer ik in reportages op lokatie zoveel mogelijk medewerkerse tijdens hun werk af te beelden. Anders dan andere fotografen beperk ik mij niet uitsluitend tot beeld. Ik lever een goede weergave van uw industriële proces in tekst en beeld, afgestemd op uw mediumkeuze. Ook interviews over technische ontwikkelingen of de ontwikkeling van uw bedrijf en bedrijfsevents zoals productintroducties, voorzie ik passend beeld. Daarvan maken uitgeverijen, websitebouwers en fabrikanten graag gebruik. Regelmatig siert mijn werk dan ook covers van vaktijdschriften. Overigens wil mijn bredere dienstverlening niet zeggen dat u niet uitsluitend voor beeldmateriaal bij me terecht kunt.