Industriële fotografie


Dit type fotografie is breed: van productfotografie op locatie tot het in kaart brengen van volledige bedrijfsprocessen. Technische kennis is noodzakelijk, omdat het om complexe structuren gaat.

Fotograaf Andrew uit Delft.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Met fotografie kan je zo creatief zijn als je wil, er zijn geen beperkingen. Het hangt allemaal van jezelf af hoe je het beeld vastlegt met je camera.

Fotograaf Jarno uit Zwolle.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Fotoreportage

Zoals hierboven al aangegeven, is fotografie voor ons de sleutel tot de wereld.  Buiten fotografie en film houden wij ons erg graag bezig met industrieel ontwerp, technology, autosport, denksport, new business development enz.

Fotograaf Georges uit Voorschoten.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Modelfotografie

Herrie, hitte, koude, drukte, trillingen, viezigheid zijn allemaal zaken die bij de industriele processen horen. Als fotograaf zoek ik de verstiiling daarvan, zodat de verwondering over wat er allemaal mogelijk is en de schoonheid van de technische ontwerpen zichtbaar worden voor iedereen. Zelfs voor diegenen die nooit in zo'n omgeving geweest zijn.

Fotograaf Erik uit Barneveld.

O.a. High end portretfotografie, Industriële fotografie en Interieurfotografie

Industriële fotografie is altijd een hele mooie uitdaging, aangezien je vaak in situaties terecht komt die vragen om improvisatie. Dit kan zijn het licht, opstellingen, verplaatsen van zaken of achteraf photoshop aanpassingen. Om goede industriële beelden te maken is goed materiaal nodig, maar ook een gedegen technische kennis van de fotograaf.

Fotograaf Peter uit Spijkenisse.

O.a. Bruidsfotografie, Modelfotografie en Productfoto's Webshop

Gezien alle industrie in de buurt van mijn woonplaats is de belangstelling voor deze tak van fotografie ontstaan. Vanwege het effect fotografeer ik deze industrie voornamelijk 's avonds of 's nachts omdat er dan ineens sfeer ontstaat die overdag niet te zien is (verlichting) en dat geeft deze industrie toch een bepaalde charme. Overdag is uiteraard ook geen probleem echter zal een opdrachtgever bij het zien van het verschil tussen een dag- en een nachtopname van hetzelfde object ongetwijfeld zijn keuze op de laatste te laten vallen.

Fotograaf Pieter uit Eindhoven.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

  Uw bedrijf in de picture, of het nu foto's voor het jaarverslag of voor de website zijn. Een jubileum waarmee u op LinkedIn laat zien wat u voor uw personeel doet. U treedt naar buiten en laat de wereld uw wereld zien. De reportage is een verslag van wat u op uw bedrijf doet met uw medewerkers. Ook het internet is een belangrijke factor om goed naar voren te komen als bedrijf. U wilt toch laten zien waar u trots op bent en wat uw bedrijf doet. Heeft u nieuwe foto's voor uw bedrijf nodig? Wij helpen u daar graag bij.

Fotograaf Eric uit Arnhem.

O.a. Bedrijfsfotografie, Kinderfotografie en Portretfotografie

Het maakt niet uit, alles kan mooi in beeld gebracht worden. Viezie en een speciale kijk op de wereld is alles wat er voor nodig is.

Fotograaf Nico uit Breda.

O.a. Bedrijfsfotografie, Social media fotografie en Algemene studiofotografie

uw klanten zijn wereldwijd verspreid en het is niet mogelijk ze allemaal persoonlijk van de nieuwste ontwikkelingen en producten op de hoogte te brengen. Daarnaast zijn de mogelijkheden voor publiciteit tegenwoordig heel eenvoudig om met uw boodschap de hele wereld te bereiken. Maar niet de hele wereld spreekt dezelfde taal. Een foto verteld doorgaans het verhaal op een manier die voor iedereen te begrijpen is. Een goede fotoserie van een nieuw proces of product is dus een visitekaartje en dient uw verhaal zo duidelijk mogelijk over te brengen. Reden te meer dus om hieraan alle mogelijke aandacht te besteden.  NICO HERMANS PhotoGraphix heeft met meer dan 35 jaar ervaring in de industriele fotografie erg veel ervaring in het duidelijk vertellen van het verhaal in foto's.

Fotograaf Appie uit 's‑Hertogenbosch.

O.a. High end portretfotografie, Fashion fotografie en Algemene studiofotografie

Iedereen is fotograaf, de een wat vaker dan de ander. Ik ben beeldmaker en werk vanuit een concept. Met vakkennis, ervaring, creativiteit en persoonlijkheid maak ik gebruik van fotografie om tot een resultaat te komen. Fotografie als onderdeel van creatie. Laat ons uw beeld creeëren, uw campagnes uitvoeren en allerlei ideeën realiseren. Met sterke visie, karaktervol beeld en goede koffie. Studio Busser is een specialist in beeldcommunicatie en helpt u het juiste beeld te maken zodat uw uitstraling en visie door uw klanten in het beeld worden gezien.

Fotograaf Tim uit Eindhoven.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Garzweiler is een bruinkoolmijn gelegen in Duitsland. Het is een gigantisch gebied waar de aarde is opengereten en verandert in een enorm gat. Tot 2044 zal dit project duren. Ik ben gefascineerd door de transitie in het gebied en het verval wat het met zich meebrengt: omliggende dorpjes worden opgeslokt door de bruinkoolmijn waardoor dorpen langzaamaan verdwijnen. Mijn fotografie gaat over herinneringen van mensen en plekken. Het gegeven dat alles over 28 jaar verdwenen is vind ik onwerkelijk.