Industriële fotografie


Dit type fotografie is breed: van productfotografie op locatie tot het in kaart brengen van volledige bedrijfsprocessen. Technische kennis is noodzakelijk, omdat het om complexe structuren gaat.

Fotograaf Andrew uit Delft.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Met fotografie kan je zo creatief zijn als je wil, er zijn geen beperkingen. Het hangt allemaal van jezelf af hoe je het beeld vastlegt met je camera.

Fotograaf Erik uit Barneveld.

O.a. Bedrijfsfotografie, High end portretfotografie en Industriële fotografie

De schoonheid van bouwwerken. mooie details die het gebouw sieren. Allemaal mooie elementen om vast te leggen om een schitterend resultaat te krijgen.

Fotograaf Karym uit Delft.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Social media fotografie

Fotografie is mijn passie. Ik weet niet wat eerst kwam de nieuwsgierigheid naar techniek van de camera of de intresse in wat ik allemaal kan "vangen" met mijn camera. Fotografie heeft voor mij nooit als werk gevoeld. Ik ben meer bezig met mijn hobbie en het mooiste plaatje maken. 

Fotograaf Marcel uit Deventer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Bedrijfsfotografie

Fotograaf, Marcel de Graaf (1967) Deventer, autodidact, begon in 2003 als professional. Na 5 jaar loondienst begon hij zijn eigen bedrijf in Deventer. De liefde fotografie spreekt uit zijn beeld, mensen die zichzelf herkennen is voor hem het belangrijkst. Treffende portretten zijn de specialiteit van Marcel. Zijn stijl kenmerkt zich door moderne, eigentijdse fotografie vaak met een knipoog. Marcel zoekt een goede balans tussen meedenken met de klant en zijn eigen artistieke inbreng. Een mooie foto maken doe je immers niet alleen, maar samen. Hij werkt op locatie of in zijn ruime studio in de Deventer binnenstad. De mix van vakmanschap, creativiteit en klantgerichtheid leidde onder meer tot een onderscheiding bij de gerenommeerde Britse fotografie-organisatie BIPP. Ook was Marcel genomineerd voor de landelijke Bruid- en Bruidegom Award. Marcel is ook op Facebook en LinkedIn te vinden

Fotograaf Ilse uit Wijhe.

O.a. Bedrijfsfotografie, Social media fotografie en High end portretfotografie

Het allerleukste vind ik om mensen in hun (werk) omgeving te fotograferen. Een plek waar ze op hun gemak zijn, en zich thuis voelen, waar ze passen. Ik luister naar de wensen van de klant en laat in een serie de sfeer van het bedrijf zien. Door te varieren met foto's op afstand, details, onscherpte, portretten en compositie vertel ik het verhaal van het bedrijf. Deze beelden kan het bedrijf gebruiken in hun reclameuitingen, de website, een brochure, social media, advertentie enz. Neem voor vragen gerust contact met me op!

Fotograaf Martin uit Heerewaarden.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Industriële fotografie

Naast diverse commercieel opdrachten gericht op (landschaps)architectuur, interieur en project fotografie werk ik ook aan documentaire projecten. De afwisseling tussen het werken in door god verlaten, van de muggen vergeven locaties en daarnaast strakke architectuur, landschappelijke projecten en architectuur werkt aanstekelijk en zorgt voor duidelijke kruisbestuivingen. De experimenten die ik binnen mijn vrije projecten kan ontwikkelen, worden weer ingezet in de commerciele opdrachten, waardoor een vernieuwing in de fotografie blijft. Waarbij ook mijn grafische achtergrond duidelijk een invloed heeft op het beeld en de compositie.

Fotograaf Jarno uit Zwolle.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Fotoreportage

Zoals hierboven al aangegeven, is fotografie voor ons de sleutel tot de wereld.  Buiten fotografie en film houden wij ons erg graag bezig met industrieel ontwerp, technology, autosport, denksport, new business development enz.

Fotograaf Nico uit Breda.

O.a. Bedrijfsfotografie, Social media fotografie en Algemene studiofotografie

Het wordt, in onze beeldcultuur, enorm gewaardeerd dat een goed product in goede omstandigheden geproduceerd worden. Een pakkende bedrijfsreportage draagt enorm bij aan een goede uitstraling van het product. Deze fotografie is uitstekend bruikbaar in tal van media, maar met name ook binnen de Social Media. Je connecties willen op Facebook, LinkedIn en andere meda graag zien wat de sfeer van het bedrijf is, waar hun favoriete producten gemaakt worden.

Fotograaf Bob uit Hellevoetsluis.

O.a. Google Street View - 360, Evenementenfotografie en Productfoto's Webshop

Met mijn productfotografie probeer ik zo goed mogelijk de details van het product vast te leggen. Ook de omgeving van een product kan hierbij gelangrijk zijn en meegenomen worden.  Hierbij streef ik naar fotografische perfectie qua resolutie, scherpte diepte, kleur, enz. Graag verken ik de grenzen van de techniek met alle nieuwe mogelijkheden die met moderne opname en weergave technieken mogelijk zijn. Denk hierbij aan 360 graden spin opnames waarbij het product interactief van alle kanten bekeken kan worden.

Fotograaf Eric uit Arnhem.

O.a. Bedrijfsfotografie, Kinderfotografie en Portretfotografie

Lijnen, licht, vormen, geschiedenins of juist het nieuwe. Architectuur is een uiting, het fotograveren van deze uiting een kunst. Vertel het verhaal van het gebouw, laat het stralen en laat de schoonheid zien.