Auto's & Motoren


Auto’s en motoren fotograferen, het heeft altijd iets stoers. De foto’s zijn tijdloos en gaan jou nog veel plezier beleven. Is de bedrijfsauto net bestickerd of heb je een nieuw model op de markt gebracht?

Fotograaf Jonathan uit Nispen.

O.a. Interieurfotografie en Auto's & Motoren

Fotografie is voor mij een manier van verreiking. Door het vastleggen van beelden aan de hand van mijn ideeën komen er uiteenlopende resultaten uit voort. Fotografie is in mijn beleving hierdoor naast dat het leuk is om te doen nog veel mooier.

Fotograaf Mark uit Ede.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Fotograferen is mijn grootste passie. In mijn jeugd was ik ook altijd in de weer met een camera.Met een ouderwetse spiegelreflexcamera waar nog rolletjes in gaan. Toen ook een workshop gevolgd om in de doka te kunnen werken. Later overgestapt naar digitaal. Doordat ik steeds meer begon te fotograferen en steeds meer vraag kreeg om foto's te maken ben ik voor mezelf begonnen.Naast mijn eigen werk als fotograaf, ben ik ook in dienst bij een drijf als fotograaf.

Fotograaf Ivo uit Eindhoven.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en High end portretfotografie

Als ik fotografeer wil ik iets vertellen, aan de hand van foto's vertel ik een verhaal. Een interieur met de juiste verlichting geeft een bepaald gevoel als je jezelf erin bevind. Het overbrengen van dat gevoel en de juiste sfeer in de foto is een uitdaging. Op locatie werk ik meestal met natuurlijk licht en maak ik meerder opnamen met verschillende sluitertijden.  Bij de nabewerking maak ik daar een naadloos geheel van.  Ik verkoop geen foto's, maar een manier van kijken.

Fotograaf Andrew uit Delft.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Met fotografie kan je zo creatief zijn als je wil, er zijn geen beperkingen. Het hangt allemaal van jezelf af hoe je het beeld vastlegt met je camera.

Fotograaf Ronald uit Huissen.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Fotoreportage

Glamour foto's zijn een verhaal apart omdat er veel verschillende definities gebruikt worden. Bij glamour foto's is de uitstraling van de persoon belangrijk en vormt de kleding een aanvulling. Een avondjurk en avond make-up kan al als glamour opgevat worden en de foto's vind je dan terug in de Veronica Magazine en Cosmopolitan. Met wat minder kleding, bijvoorbeeld lingerie of badmode, kom je terecht in de wereld van de FHM onder andere.