Auto's & Motoren


Auto’s en motoren fotograferen, het heeft altijd iets stoers. De foto’s zijn tijdloos en gaan jou nog veel plezier beleven. Is de bedrijfsauto net bestickerd of heb je een nieuw model op de markt gebracht?

Fotograaf Andrew uit Delft.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Met fotografie kan je zo creatief zijn als je wil, er zijn geen beperkingen. Het hangt allemaal van jezelf af hoe je het beeld vastlegt met je camera.

Fotograaf Jonathan uit Nispen.

O.a. Interieurfotografie en Auto's & Motoren

Fotografie is voor mij een manier van verreiking. Door het vastleggen van beelden aan de hand van mijn ideeën komen er uiteenlopende resultaten uit voort. Fotografie is in mijn beleving hierdoor naast dat het leuk is om te doen nog veel mooier.

Fotograaf Ivo uit Eindhoven.

O.a. Bedrijfsfotografie, Groepsportret-fotografie en Portretfotografie

Verbeter je straatfotografie vaardigheid Vind je het leuk om mensen en situaties op straat te fotograferen en wil je hier beter in worden? Misschien weet je niet waar je moet beginnen? Volg dan de workshop Straatfotografie in Eindhoven. In deze workshop maken we een wandeling door het centrum van Eindhoven of een stad naar keuze en gaan we situaties en mensen fotograferen op straat. Hierbij gaan we steeds een stapje verder. Je leert ondermeer hoe je mensen benaderd en hoe je om kunt gaan met reacties en je maakt kennis met verschillende technieken voor straatfotografie. Ook het verschil tussen telelens en groothoeklens komt aan bod. Om iedereen voldoende aandacht te geven kunnen aan deze workshop maximaal 8 personen deelnemen.

Fotograaf Mark uit Ede.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Fotograferen is mijn grootste passie. In mijn jeugd was ik ook altijd in de weer met een camera.Met een ouderwetse spiegelreflexcamera waar nog rolletjes in gaan. Toen ook een workshop gevolgd om in de doka te kunnen werken. Later overgestapt naar digitaal. Doordat ik steeds meer begon te fotograferen en steeds meer vraag kreeg om foto's te maken ben ik voor mezelf begonnen.Naast mijn eigen werk als fotograaf, ben ik ook in dienst bij een drijf als fotograaf.