Fotowandeling


Hoe leuk is het om op fotowandeling te gaan door je eigen stad? Deze workshop zorgt dat jij jouw stad beter kan leren kennen én ook de camera. Ga de highlights af en leer beter te fotograferen.

Fotograaf Henk uit Nijmegen.

O.a. Familiefotografie, Groepsportret-fotografie en Vriendinnen fotoshoot

Fotografie is voor mij een passie geworden. Een foto hoeft voor mij niet altijd technisch perfect te zijn, er moet beleving en gevoel in de foto zitten en dan maak je iets bij mensen los. Die beleving en gevoel begint bij de fotograaf.

Fotograaf Marcel uit Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Vroeger was ik de deur niet uit te branden. Wandelen vond ik maar langzaam en saai. Maar met de komst van de digitale fotografie is dat volledig veranderd. Niet is leuker dan met een camera om je nek de natuur in te gaan. Je beleeft je omgeving anders, je kijkt anders en je registreert anders. Ik heb er voor gekozen om mensen te leren ervaren hoe leuk een fotowandeling kan zijn. Of het nu in een natuurgebied is of in je eigen straat. Er is zoveel te zien...

Fotograaf Anita uit Almere.

O.a. Sportfotografie en Fotowandeling

Het stadshart van Almere staat vol met interessante, moderne architectuur. Erg mooi om te zien en super leuk om te fotograferen. Ik neem jullie graag mee naar een aantal mooie plekjes en help je daar mooie foto's van te maken. De workshop duurt ca. 2 1/2 uur en kan overdag worden gehouden, maar in de winter ook 's avonds (dan heb je wel een statief nodig). Laat je verrassen en kom met mooie foto's thuis!