Vastgoed reportage


Een gepaste ondersteuning bij de verkoop van je vastgoed. Het is een kunst om het vastgoed vast te leggen, zodat het aantrekkelijk is voor de markt. Verkoop sneller met een fotograaf aan je zijde!

Fotograaf Ivo uit Eindhoven.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Industriële fotografie

Bedrijfspanden vergen een andere aanpak dan woningen, hier is het zaak dat het pand en de ruimtes zo optimaal mogelijk worden afgebeeld. Dat begint al met het kiezen van het juiste tijdstip van fotograferen. Verder is het kiezen van de juiste hoek en de lichtinval belangrijk. Ook hier doen we nog veel in de nabewerking om een op en top resultaat af te leveren.

Fotograaf Ilona uit Deventer.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Fotoreportage

of het nu gaat om de binnenkant of om de buitenkant, je pand mooi laten uitkomen op de foto is belangrijk. Ik let niet alleen op dat je pand recht staat, ik let ook op de detail: wat maakt dit pand zo uniek? 

Fotograaf Huib uit Rotterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Industriële fotografie en Vastgoed reportage

Het is een creatief vak waarbij je ook veel technische kennis nodig hebt. Ik maak ook veel vrij werk dat het hele jaar goed verkoopt in galerie.Fotograferen is helaas de enig hobby waar ik geld voor kan vragen. Daarnaast ben kitesurfer en golf ik graag.

Fotograaf Judith uit Aalsmeer.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en social media fotografie

Bij de verkoop van een woning is beeld heel belangrijk om bij een potentiele koper of huurder interesse te wekken. Ik fotografeer een woning vanuit de natuurlijke 'loop'. De kijker krijgt hierbij een logische indruk van de woning en de indeling er van. Naast overzichtsbeelden maak ik ook detail foto's, verzorg ik eventueel styling en werk samen met de makelaar voor een optimale marketing. Een eerste indruk omzetten in een blijvende indruk is mijn missie, met als resultaat woningverkoop of -verhuur. Op locatie door heel Nederland fotografeer ik vastgoed voor portfolio en verkoop, zowel in- als exterieur. Voor ontwikkelaars fotografeer ik complete projecten van sloop tot algehele renovatie, inclusief een reportage van het eindresultaat ten behoeve van de verkoop.

Fotograaf Bart uit Alphen.

O.a. Bedrijfsfotografie, High end portretfotografie en Evenementenfotografie

Eén van mijn grootste passies binnen het vak is toch wel architectuurfotografie. Het fotograferen van gebouwen of details daarvan vind ik een geweldige uitdaging. Er komt enorm veel kijken bij het maken van een bijzondere architectuurfoto. Het tijdstip van fotograferen, de achtergrond, het licht en de weersomstandigheden hebben een grote invloed op de uitstraling van een gebouw. Bovendien is het enorm interessant rare vormen en bijzondere materialen te combineren met het lijnenspel van een gebouw. De spanning tussen structuren, lijnen en perspectief intrigeert me. De verhoudingen, reflecties en symmetrie kunnen een foto enorm boeiend maken. Uit welke hoek neem ik een foto, hoe creëer ik diepte, vanaf welke hoogte wordt een foto van een gebouw interessant? Vragen die mij tijdens een project kunnen bezighouden. Het fotograferen van een gebouw is een interessante onderneming waar ik veel plezier aan beleef. Ook de nabewerking van architectuurfotografie vind ik fantastisch; daar besteed ik dan ook veel aandacht aan. Ik ken enorm veel gebouwen die ik graag nog eens op de gevoelige plaat vast wil leggen. Misschien ook wel dat van u? Een goede foto van uw bedrijfspand kan veel opleveren. Het maakt uw bedrijf toegankelijker en geeft een professionele eerste indruk op bijvoorbeeld uw website, maar ook bij google maps. Net als bij interieur fotografie heb ik van tevoren altijd een gesprek met de opdrachtgever. De ervaring leert dat elke klant anders kijkt, zo heeft bijvoorbeeld een aannemer echt andere eisen dan een architect. En juist deze verschillen moeten voor mij helder zijn voordat ik op pad ga.   Meer informatie? Wilt u meer informatie of een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op.  

Fotograaf Marco uit Graft.

O.a. Bedrijfsfotografie, High end portretfotografie en Evenementenfotografie

Met mijn bedrijf Marco van Ammers Fotografie & Design ben ik veel meer dan enkel fotograaf: ik breng met fotografie bedrijven en professionals in beeld! Beeldcommunicatie gaat verder dan simpelweg een paar foto’s op de website of in een brochure. Het is het samenspel tussen doel, doelgroep, boodschap en vormgeving wat bepaalt hoe effectief een reclame uiting is.

Fotograaf Monique uit Veghel.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Eventueel in samenwerking met een verkoopstylist geef ik een helder en mooi beeld van de woning. Om een mogelijke koper de volle potentie van de woning te laten zien. Inbegrepen zijn indien nodig 2 bezoeken, ten behoeve van de juiste bezonning.

Fotograaf Marcel uit Noordwijk.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Evenementenfotografie

Fotografie is voor mij de ultieme expressie van mijn persoonlijke visie op de wereld en alles wat daarbinnen visueel vast te leggen is.

Fotograaf Henri uit Loon op Zand.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Vastgoed reportage

Waarom is de ene foto zomaar een kiekje en vertelt de andere foto een verhaal? Dat is wat mij bezig houd als fotograaf. Het is mijn doel u te helpen met het vertellen van uw verhaal, aan de hand van mijn foto's. Want zoals iedereen weet, één foto zegt meer dan duizend woorden! 

Fotograaf Michelle uit Prinsenbeek.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Hoe bijzonder is het om een huis of vastgoed object zo te fotograferen dat andere mensen er spontaan verliefd op worden. Ik vind het een eer dat ik die foto's mag maken en mensen op die manier enthousiast kan maken voor een huis of kantoorpand.

10