Tuin & Botanisch


Een prachtige fotoreportage een tuin, waarin de sfeer volledige gevat is. Je kunt hierbij het ontwerp van tuinarchitect terugvinden of juist de kleine details van de bijzondere planten en bloemen.

Fotograaf Paulien uit Nijmegen.

O.a. Fotoreportage, Natuurfotografie en Landschapsfotografie

Het fascinerende in de fotografie is dat iedereen zijn of haar eigen beleving heeft van de werkelijkheid; niet iedereen ziet hetzelfde. Ik ben altijd op zoek naar eenvoud, rust en duidelijke lijnen. Door compositie, standpunt, oog voor detail en kadrering kan ik mijn eigen beeld creëeren. Ook alledaagse zaken worden daardoor bijzonder. Omdat ik voor het type fotografie dat ik doe er vaak op uit moet en lekker buiten kan werken geeft het mij een gevoel van vrijheid. Fotograferen voelt dan ook absoluut niet als werk. Immers, ik kan doen wat ik het liefste doe! Naast fotograaf ben ik ook grafisch vormgever. Bij mij kunt u terecht voor de opmaak van rapporten, posters, flyers, boeken en proefschriften of voor het ontwerpen van een huisstijl en een website. Sinds maart 2015 behoor ik ook tot het zogenaamde Dream Team van BLURB voor cover design | interior design | photography.   In mijn vrije tijd ga ik graag tuinen bekijken. Ik ben in de zomer ook reisbegeleider van tuinenreizen.Zo houd ik mijn 'oude' vak ook levend en daar geniet ik erg van. Reizen doe ik graag en vanzelfsprekend wordt er dan veel gefotografeerd!

Fotograaf Henri uit Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Kinderfotografie

In mijn vrije tijd maak ik een magazine voor het tuinpark waar ik mijn studio heb. Ik heb altijd al tuinen, planten en landschappen gefotografeerd. Onder andere had ik een expositie in het Vondelpark toen het 150 jaar bestond. Ik hou van de chaos in de natuur maar ook weer het ordenen, de schoonheid van gewone grassprietjes maar ook van bijzondere afwijkende vormen. Van uw tuin of omgeving of van uw planten op de vensterbank, in de kas of op het balkon kan ik bijzondere foto's maken zodat u ze voor uw eigen website kunt gebruiken of voor op producten als zaden en dergelijke. Een kunstwerk kan ik er van maken of een boekje voor uzelf of om weg te geven.