Landschapsfotografie


Een waanzinnige foto van een mooi landschap aan de muur of in een galerij, het kan met landschapsfotografie. Het materiaal kan tevens gebruikt worden voor promotiedoeleinden.

Fotograaf Henk uit Nijmegen.

O.a. Bruidsfotografie, Kinderfotografie en Portretfotografie

Fotografie is een bijzonder vak. Waarom? Omdat de optelsom van al mijn foto's een soort fotografisch verslag van mijn eigen leven wordt. Waar ik ben geweest, welke personen ik heb ontmoet, voor welke opdrachtgevers ik heb gewerkt, het wordt allemaal vastgelegd. Tevens is het mooie van fotografie dat het een creatief beroep is. Ik vind het telkens weer een uitdaging om een mooie foto te maken waar niet alleen ik maar ook mijn opdrachtgever blij van wordt. Naast fotograferen houdt ik me bezig met filmen, reizen, striptekenen en als deejay de muziek te verzorgen op dansfeestjes.

Fotograaf Paul uit Vlijmen.

O.a. Familiefotografie, Bedrijfsfotografie en Fotoreportage

Veel van foto's op deze pagina zijn gemaakt tijdens reizen over de gehele wereld, die maak je niet even in opdracht (alles kan naturulijk). U kunt ze wel kopen voor eigen gebruik! Maar als de fotobestemming goed bereisbaar is dan iser natuurlijk heel veel mogelijk! Hebt u speciale wensen? Neem contact op voor een offerte op maat. U krijgt te allen tijde via Wetransfer een kant en klaar pakket met een aantal -afhankelijk van het overeengekomen pakket- gevarieerde foto's. Allemaal in hoge resolutie netjes genummerd en nabewerkt. U kunt ze zo gebruiken voor welk doel dan ook! Wlt u een of meerdere afbeeldingen laten afdrukken bijvoorbeeld Xpozer, canvas, dibond, glas of fotopapier? Neem dan contact op.  

8,4

Fotograaf Adriaan uit Delft.

O.a. Landschapsfotografie

Ik ben een perfectionist, en zodoende tracht ik perfectie over te brengen in ieder beeld. Als fotograaf probeer ik tijdens het "scheppen" van de foto op alles te letten: de gebruikelijke technische zaken als scherptediepte en kleurbalans

Fotograaf Jolanda uit Koudekerk aan Den Rijn.

O.a. Watersportfotografie en Landschapsfotografie

Als zeezeiler ben ik jaarlijks vele uren op het water te vinden. Zowel de Noordzee, Waddenzee, Ooszee als de Nederlandse Binnenwateren zijn mijn vaargebied. Zo combineer ik mijn passie voor zeilen met mijn passie voor fotograferen. Vanaf de boot maak ik mijn Zeelandschappen, waarbij rust, ruimte en leegte de sfeer bepalen.

Fotograaf Huib uit Rotterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Industriële fotografie en Vastgoed reportage

Het landschap komt pas tot leven onder bijzonder licht omstandigheden. 

Fotograaf Dennis uit Amsterdam.

O.a. Natuurfotografie, Landschapsfotografie en Dierenportret

Als ik in het donker al op pad ga om met zonsopgang op een bepaalde plek te zijn, begint het bij mij al te kriebelen. Je ziet de pikzwarte lucht steeds meer kleur krijgen. En dan sta je op de juiste plek, met het juiste licht en de juiste weeromstandigheden, helemaal alleen. Dat is wat landschapsfotografie voor mij nou zo uniek maakt. Je staat midden in de natuur met alleen je camera en statief en niets anders dan stilte, je bent één met de natuur. Ik hou van die rust, en dat kun je ook terug zien in mijn foto’s. Geen drukke composities maar rustgevende beelden met rustige kleuren. 

Fotograaf Robert uit Castricum.

O.a. Kinderfotografie en Landschapsfotografie

Fotograferen en genieten van het landschap, kan het beter.

Fotograaf Ad uit Barendrecht.

O.a. Portretfotografie en Landschapsfotografie

Kwaliteit is een keuze! Ik vind het een uitdaging om een landschap mooi vast te leggen, evt. in infrarood. Ik maak graag voor u die foto waarover uw visite of klant bij binnenkomst direct zegt: "Wauw, wie heeft die gemaakt?"

Fotograaf Willem uit Uden.

O.a. Bedrijfsfotografie, Algemene studiofotografie en Productfoto's Webshop

Fotografie is voor mij een fantastisch beroep wat me bij bijzondere mensen en op speciale plekken brengt, waar je waarschijnlijk anders niet al te snel zou komen. 

Fotograaf Paulien uit Nijmegen.

O.a. Fotoreportage, Natuurfotografie en Landschapsfotografie

Ik ben opgeleid als ontwerper in de tuin- en landschapsarchitectuur. Het werken met beelden is binnen de tuin- en landschapsarchitectuur een belangrijk aspect. Hiermee kun je een verhaal vertellen, je visie overbrengen. Paulien combineert dan ook graag haar ervaring als ontwerper met de verzorging van fotografie van en voor projecten in stad (straten, parken & architectuur) en landschap.