Zwangerschapsfotografie


Een populaire vorm van fotografie is zwangerschapsfotografie. Hoe mooi is het om met jouw zwangere buik op de foto te staan? De negen maanden vliegen voorbij en de herinnering blijft.

Fotograaf Renate uit Assendelft.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Geboortefotografie

Een foto is voor mij geslaagd, wanneer de klant er blij van wordt. Ik sluit dan ook zoveel mogelijk aan bij de wensen van de klant zelf. Dit levert een leuke en grote verscheidenheid aan plaatjes op! Diezelfde afwisseling zorgt er voor dat het fotograferen voor mij een uitdaging blijft. De klanten dragen bij mij geen speciale kleding voor de shoot, maar gewoon kleding van hen zelf. Kleding waar ze zich prettig in voelen, en dat zie je! Ik hou van pure foto's. Foto's waarop de klant staat zoals die persoon werkelijk is. 

Fotograaf Hans uit Breda.

O.a. Zwangerschapsfotografie

Een van de meest bijzondere periodes in je leven is het zwanger zijn. Artstudio23 is gespecialiseerd in het fotograferen van bolle buiken. Niets zo mooi als een zwangere vrouw. Vakmanschap en de juiste belichting zorgen ervoor dat vormen perfect uitkomen. De fotograaf is een meester met licht en maakt van jouw buik een kunstwerk. Naakt poseren is niet verplicht, maar maakt de foto's wel meer puur. De meest gekozen fotoserie is die met 10 digitale bestanden op hoge resolutie, zelf uit te kiezen uit de serie van ca. 75 foto's. Deze serie maken we in 1 tot 1,5 uur, tegen meerdere achtergronden. Uiteraard kun je ook gekleed op de foto, en maken we er ook een aantal met je partner en/of je andere kind(eren). Ook oma is welkom!

Fotograaf Grietje uit Deventer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Het vastleggen van bijzondere momenten in het leven van andere mensen vind ik heel mooi. Je komt dichtbij mensen en vertelt hun verhaal. In foto's kun je van alles vangen. Mooie momenten, maar ook gevoelens als tederheid en liefde. Ik kick er telkens weer op als ik een mooi beeld heb geschoten en hier klanten blij mee kan maken!

Fotograaf Pauli uit Almere.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Zwanger zijn gebeurt niet zo vaak in je leven. Een bijzondere tijd. Veel emoties, veranderingen in huis en relatie. Negen maanden de tijd om naar een gebeurtenis uit te kijken die je hele leven zal veranderen. Je lijf veranderd. Je buik wordt groter, je kindje groeit. Daar wil je toch mooie fotoos van. Samen met je partner is het dan nog leuker. Mooie poses die je vooraf mag uitkiezen. Zodat jullie je beiden volkomen op je gemakt voelt. Niks moet, alles mag. Neem ook wat kleding mee die je voor je kindje gekregen hebt, bv van oma en opa of iemand anders die veel voor jullie betekent. Schoentjes zijn ook leuk of sokjes of een knuffel. Je mag dragen wat je wilt natuurlijk, maar strakke kleding maken je buik mooier. En natuurlijk heb ik in de studio ook wel wat liggen wat je gebruiken kan.

Fotograaf Kimberley uit Rotterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Een van de mooiste fotoshoots is de zwanger fotoshoot. Want hoe bijzonder is het dat er zich een klein wondertje in uw buik bevindt! Veilig en warm in mama’s buik. De zwanger fotoshoot vindt meestal plaats rond week 32/34. Uw kindje is dan nog niet teveel ingedaald en u heeft dan een mooie ronde buik. Ook is het voor u nog te doen om ongeveer 1 a 1,5 uur te poseren tijdens de fotoshoot.   Tijdens de zwanger fotoshoot kunt u alleen en natuurlijk samen met uw partner en/of kinderen op de foto te gaan. We kunnen dit allemaal van tevoren bespreken. Het is mogelijk om deze fotoshoot indoor te doen (vooral aan te raden in slecht weer, regen en kou), maar ook zeer aan te raden om op locatie te doen ivm de prachtige natuur als achtergrond! We kunnen bij minder mooi weer ook altijd zoeken naar een mooie overdekte locatie. Ik zorg er in ieder geval voor dat we een mooi plekje hebben voor de buiten fotoshoot en doen dit uiteraard geheel in overleg. U kunt vantevoren ook aangeven of u gebruik wenst te maken van een prachtige zwangerschapsjurk van Mii Estillo. De foto’s kunt u eventueel ook gebruiken als geboortekaartje , of juist mooi combineren met een newborn shoot (in mijn prijsijst heb ik hier dan ook een aparte combi pakket voor gemaakt). Het zijn hele waardevolle foto’s en geweldig om aan uw kindje later terug te laten zien hoe mooi mama was tijdens de zwangerschap!

Fotograaf Roelie uit Zwijndrecht.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Portretfotografie

Fotografie is een geweldig vak. De omgang met allerlei verschillende mensen vind ik één van de leukste kanten ervan. Je komt op plekken waar anderen niet gauw komen en omdat je allerlei verschillende soorten verzoeken krijgt van mensen verveelt het nooit en wordt je voortdurend uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.  

Fotograaf Stephanie uit Heerhugowaard.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Een bijzondere periode is aangebroken en is zeker een mooie herinnering waard. 

Fotograaf Perla uit Almere.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Portretfotografie

Het is heel bijzonder om zwanger te zijn. Om het ‘Miracle of life’ van heel dichtbij mee te maken. Ben je in blijde verwachting? Leg deze bijzondere periode dan vast… alleen of met je dierbaren. De beste periode voor een fotosessie is tussen de 32 en 36 weken omdat je buik dan mooi rond is. Later kan natuurlijk ook, maar wacht niet te lang want veel baby’s worden voor de uitgerekende datum geboren. Hoe je de fotosessie wilt, is aan jou. Aan de hand van je ideeën, wensen en voorkeuren bepalen we of je een studioreportage wilt of liever op locatie (bij je thuis of ergens anders). Sommige vrouwen voelen zich meer op hun gemak in hun eigen vertrouwde huis maar de meesten komen liever naar de studio omdat daar meer apparatuur en accessoires ter beschikking staan. Zo straal je op de foto terwijl je haren wapperen door het gebruik van de windmachine. Met een zwarte achtergrond zijn de foto’s erg intiem, de aandacht is gefocust op je lichaam omdat de rest in het donker valt. Met gebruik van tegenlicht wordt een mooi silhouet gemaakt. Bij een witte achtergrond zijn de foto’s meer vrolijk en fris. Deze achtergrond is ook erg leuk om foto’s te maken met knuffels, blokjes, schoentjes en andere accessoires.

Fotograaf Marcel uit Deventer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Bedrijfsfotografie

Fotografie is heel bijzonder omdat je geschiedenis maakt met 1 druk op de knop. Je zet een tijdsbeeld neer. Zoals gezegd ik vind het geweldig om iemand te treffen zoals hij is, waarin ogen spreken, want die zeggen alles bij een portret. 

Fotograaf Katrijn uit Arnhem.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Kinderfotografie

Gefeliciteerd met je zwangerschap! Het is een bijzondere periode in je leven en zeker een mooie herinnering waard. Een fotosessie kan bij jou thuis of op locatie gemaakt worden. Met of zonder partner en eventuele broertjes en/of zusjes. De beste periode om foto’s van je buik te maken is tussen de 32-35 weken. Je buik heeft dan een mooie ronde vorm. Bij een tweelingzwangerschap is dat tussen week 27 en 30.