Zwangerschapsfotografie


Een populaire vorm van fotografie is zwangerschapsfotografie. Hoe mooi is het om met jouw zwangere buik op de foto te staan? De negen maanden vliegen voorbij en de herinnering blijft.

Fotograaf Marc uit Zoetermeer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Voor de mooiste en leukste zwangerschapsfotografie kom je naar mij. Jullie zijn zwanger en verwachten een kindje, van harte gefeliciteerd !! Dan krijg je dus een prachtige dikke buik (of je hebt hem al), met daarin jullie kindje. Straks is die buik weg en heb je er een schitterende baby voor in de plaats. Wil je een mooie herinnering aan je zwangerschap laat dan een zwangerschapsfotosessie van jezelf maken. Een zwanger fotoshoot kan alleen of samen met je partner of kind(eren). Heb je zelf een leuk idee voor de fotoshoot, aarzel dan niet en kom er mee. Ik maak ook geboortekaartjes, vraag naar de mogelijkheden.

10

Fotograaf Stephanie uit Heerhugowaard.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Een bijzondere periode is aangebroken en is zeker een mooie herinnering waard. 

Fotograaf Marlous uit Pijnacker.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Portretfotografie

Wist je dat mijn besluit om officieel als professional te gaan werken besloten werd toen ik de buikshoot van een vriendin mocht doen? Ik vond dat zo bijzonder dat ik die herinnering mocht vastleggen dat ik meteen naar meer smaakte.  Bij iedere buikfotografie shoot werk ik met een thema, geen standaard plaatjes, maar specifiek op de klant afgestemd. Zo krijg je een herinnering welke bij jou past!

10

Fotograaf René uit Veenendaal.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Boudoir & Lingerie

Voor mij is fotografie zeer veelzijdig, het vergt soms veel en soms weinig op fysiek of op mentaal gebied maar wel altijd 100 % van je kunnen. Het samenspel van de diverse factoren zoals onderwerp, omgeving, licht, sfeer, creativiteit, adaptievermogen maken het voor mij een zeer leuk en boeiend vak. Doordat je creatief bezig blijft raak je ook niet snel uitgeleerd en blijf je jezelf ontwikkelen. Een ander leuk bijkomend voordeeltje is dat je op plaatsen komt waar je anders nooit zou zijn gekomen. En als dan het werk gedaan is ga ik heerlijk genieten van mijn gezin thuis. Sporten zoals fietsen en schaatsen, waarbij je heerlijk kunt uitwaaien in de natuur

Fotograaf Henk uit Naaldwijk.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Familiefotografie en Portretfotografie

Net als boudoirfotografie is het fotograferen van je buik als je zwanger bent een heel persoonlijk iets.Zwanger zijn is een heel bijzondere periode voor jezelf en je partner. Een periode die je niet wil vergeten en die vraagt om vastgelegd te worden. Locatie Voor de locatie zijn vele mogelijkheden denkbaar, binnen en buiten. Het gaat erom waar je je prettig voelt en wat je wensen zijn.Veel foto's worden gewoon thuis gemaakt en als de ruimte geschikt is (lees groot genoeg) dan kan ik ook alle apparatuur meenemen om een thuisstudio neer te zetten; wel zo makkelijk en vertrouwd. Buiten is het weer een belangrijke factor van succes... hoewel ook regen heel bijzondere plaatjes op kan leveren kan ik mij voorstellen dat dat niet de voorkeur heeft. Wanneer De mooiste tijd om je zwangerschap vast te laten leggen is tussen de 32e en 38e week van je zwangerschap. Vroeger of later in de zwangerschap kan natuurlijk ook.Houd er wel rekening mee dat later in de zwangerschap het risico bestaat de je gaat bevallen voordat de fotoreportage plaats heeft gevonden.Maak de afspraak voor je zwangerschapsreportage op tijd om te voorkomen dat er geen plaats meer is in de week van je keuze.

Fotograaf Carola uit Tilburg.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Fotografie is voor mij van begin af aan mijn vak geweest, maar eigenlijk het is ook gewoon mijn grootste hobby. Als ik aan het fotograferen ben heb ik helemaal niet het gevoel dat ik aan het werk ben. Als ik de foto's ga nabewerken is het voor mij nagenieten in plaats van weer aan het werk gaan.

Fotograaf Kimberley uit Rotterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Een van de mooiste fotoshoots is de zwanger fotoshoot. Want hoe bijzonder is het dat er zich een klein wondertje in uw buik bevindt! Veilig en warm in mama’s buik. De zwanger fotoshoot vindt meestal plaats rond week 32/34. Uw kindje is dan nog niet teveel ingedaald en u heeft dan een mooie ronde buik. Ook is het voor u nog te doen om ongeveer 1 a 1,5 uur te poseren tijdens de fotoshoot.   Tijdens de zwanger fotoshoot kunt u alleen en natuurlijk samen met uw partner en/of kinderen op de foto te gaan. We kunnen dit allemaal van tevoren bespreken. Het is mogelijk om deze fotoshoot indoor te doen (vooral aan te raden in slecht weer, regen en kou), maar ook zeer aan te raden om op locatie te doen ivm de prachtige natuur als achtergrond! We kunnen bij minder mooi weer ook altijd zoeken naar een mooie overdekte locatie. Ik zorg er in ieder geval voor dat we een mooi plekje hebben voor de buiten fotoshoot en doen dit uiteraard geheel in overleg. U kunt vantevoren ook aangeven of u gebruik wenst te maken van een prachtige zwangerschapsjurk van Mii Estillo. De foto’s kunt u eventueel ook gebruiken als geboortekaartje , of juist mooi combineren met een newborn shoot (in mijn prijsijst heb ik hier dan ook een aparte combi pakket voor gemaakt). Het zijn hele waardevolle foto’s en geweldig om aan uw kindje later terug te laten zien hoe mooi mama was tijdens de zwangerschap!

Fotograaf Ingrid uit Zwijndrecht.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Mooie foto's van je zwangerschap? Dan kan! Toen ik zelf zwanger was heb ik veel foto's van mijzelf gemaakt en daar kijk ik nu met veel plezier op terug. Met een fotosessie leg je deze belangrijke periode in de leven voor altijd vast. De sessie kunnen we in mijn studio doen of in je eigen omgeving, net waar je je prettig bij voelt.

Fotograaf Grietje uit Deventer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Het vastleggen van bijzondere momenten in het leven van andere mensen vind ik heel mooi. Je komt dichtbij mensen en vertelt hun verhaal. In foto's kun je van alles vangen. Mooie momenten, maar ook gevoelens als tederheid en liefde. Ik kick er telkens weer op als ik een mooi beeld heb geschoten en hier klanten blij mee kan maken!

Fotograaf Saskia uit Vught.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

In je eigen omgeving maak ik graag foto's van jou met je kindje in je buik. Vooraf bespreken we je wensen en het type foto dat je graag wilt. Heb je bijvoorbeeld een voorkeur voor een detailfoto van je handen op je buik, wil je graag een foto met je partner erbij of een foto van je buik met de naam van je kindje erop? Ik zit vol ideeën en leg graag deze bijzondere periode voor je vast!