Geboortefotografie


Niet gebruikelijk, wel erg uniek. De geboorte van jouw kind vast laten leggen is prachtig. Het levert integere foto’s op, die je nooit zult vergeten. De geboortefotograaf kan thuis of in ziekenhuis langskomen.

Fotograaf Prins uit Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Kinderfotografie

Je kunt echt iets betekenen voor mensen. Dat maakt fotografie voor mij bijzonder. Je woont iemands mooiste dag bij, of legt iemand vast op een bijzonder moment of in een belangrijke levensfase. Het vertrouwen van beide kanten maakt het vak ook bijzonder. Ik hou ervan om volledig toegewijd te werk te gaan. Een opdracht is niet zomaar een opdracht, maar een heel bijzonder moment, voor zowel de klant als mijzelf.  

Fotograaf Jentl uit Oud Gastel.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Geboortefotografie is een manier om deze bijzondere gebeurtenis vast te leggen. Het geeft een prachtig document voor later en de mogelijkheid om de partner, ouder, vriend of wie er bij de bevalling aanwezig is er echt te laten zijn voor de morele support. Ook de assistentie die aanwezig is om te zorgen dat de geboorte van de baby goed verloopt kan zich echt richten op de gebeurtenis en hoeft zich niet bezig te houden met het fotograferen van de belangrijke momenten.Ik ben als fotograaf op de achtergrond aanwezig om jullie in rust de reis te laten maken tot jullie prachtige baby de wereld in komt en zijn/haar reis mag beginnen. Dit unieke begin van een nieuw leven leg ik met liefde vast. De kracht van een vrouw en de moeder die samen met haar baby geboren wordt. Het eerste moment van ademhalen, het eerste geluid, de blik van de moeder en de eerste ontmoeting tussen ouders en hun kindje. Ik vang de momenten met mijn camera. De foto’s zijn een schat aan herinneringen die met de tijd soms kunnen vervagen. Laat het vastleggen. Een document voor nu en later.

Fotograaf Joanne uit Numansdorp.

O.a. Geboortefotografie

Een geboorte is een bijzondere ervaring. Een intense belevenis waarbij alle aandacht gaat naar het op de wereld zetten van een nieuw leven. Ik hoor vaak dat de bevalling als in een roes beleefd wordt. Iedereen is zo geconcentreerd bezig met de aankomende geboorte en veel vrouwen herinneren zich achteraf weinig van de bevalling, laat staan van alles wat er om hen heen gebeurde. Juist daarom is een geboortereportage zo waardevol en kun je de geboorte van jullie kindje keer op keer opnieuw beleven. Een geboortereportage is een tastbare herinnering in de vorm van een fotoreportage. Het vastleggen van de vrouwelijke oerkracht, het verwelkomen van een nieuw leven en alle heftige emoties die bij een geboorte komen kijken, blijkt telkens weer van onschatbare waarde. Geboortefotografie kan tevens helpen om een bevalling te verwerken die anders loopt dan verwacht. Zeker voor vrouwen die eerder een zware bevalling hebben ervaren kan een geboortereportage van grote waarde zijn.

Fotograaf Masja uit 's‑Hertogenbosch.

O.a. Newborn & Baby fotografie, Kinderfotografie en Geboortefotografie

Je krijgt de bewerkte foto's in originele grootte met vrij gebruik van de opnames Geboortefotografie Den Bosch Hoe bijzonder is het als je foto's laat maken van de speciaalste dag uit je leven: de dag dat jullie mama en papa wordt! Vaak gaat de geboorte door de emoties en inspanningen als een roes aan je voorbij, waardoor je je achteraf veel niet meer kan herinneren. Om je samen volledig op de geboorte te kunnen concentreren is het waardevol je foto's door een fotograaf vast te laten leggen. De fotoshoot is in zwart-wit. What2Know :) - Fotografie doe ik met veel plezier naast mijn parttime job als HR Manager & het beheer van Merkkleertjes.com. Daarom beperk ik me tot geplande keizersnedes en bevallingen op woensdag, vrijdag en het weekend- Als je me onverwacht wil inschakelen voor het vastleggen van een natuurlijke bevalling of keizersnede kun je contact opnemen via sms of app op 06-41894859 of ik die dag beschikbaar ben- Door mijn beperkte beschikbaarheid boek je vooraf een fotoshoot ''Baby's First Days'' voor €250. Als ik de geboorte heb kunnen vastleggen wordt er €200 nagefactureerd (totaalprijs geboortefotografie is €450)

Fotograaf Pauline uit Waalwijk.

O.a. Geboortefotografie

Na inmiddels vele bevallingen, heb je met Pauline een doorgewinterde geboortefotograaf aan je zij. Al vele kindjes zag ze door de lens van haar camera geboren worden. Pauline is een verhalenverteller, ze legt de nadruk op het verhaal, de emoties en de details. In goede samenwerking met verloskundige of ziekenhuispersoneel is ze een kalme aanwezigheid bij elke bevalling. 

Fotograaf Renate uit Assendelft.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Geboortefotografie

Een foto is voor mij geslaagd wanneer hij de sfeer, details en/ of emotie(s) weergeeft van het moment.