Vriendinnen fotoshoot


Wil jij samen met jouw vriendinnen leuke en spontane foto’s laten maken? Maak je mooi op en kies een locatie. Of dit nu een studio of buiten is, maakt geen verschil. Foto’s van jullie apart en samen.

Fotograaf Wim uit Driel.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

De vriendinnen-fotoshoot  is een absolute aanrader, een ideaal uitstapje voor jou en je vriendinnen. In onze studio worden jullie samen maar ook individueel gefotografeerd. We verzekeren dat jullie versteld zullen staan van het resultaat!  Een vriendinnen-fotoshoot is een mooie herinnering aan jullie vriendschap.    Bij meer dan 6 personen is er geen visagie mogelijk.

Fotograaf Marieke uit Vught.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Zijn wie we zijn, dat is het toch het mooiste wat er is. En dat ik dat dan kan en mag vastleggen..... Of het nu gaat om producten, kinderen, volwassenen, op beeld kunnen vastleggen wie die persoon is.

Fotograaf Kimberley uit Rotterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Prachtig op de foto met je beste vriendinnen, om jullie vriendschap te vereeuwigen. De vriendinnenshoot is een gezellige activiteit waarbij ik natuurlijke, spontane foto’s van jullie maak. Dit is uiteraard leuk als verrassing voor je beste vriendin, als cadeau, of gewoon zomaar omdat jullie vriendinnen zijn. Chique en glamorous in een mooie jurk of gewoon lekker gek, jullie kunnen het geheel zelf bepalen. Het gaat er om wat er het beste bij jullie past. Samen zet ik jullie prachtig op de foto! De foto’s kunnen worden gemaakt bij mij in mijn Home studio, of een op een door jou gekozen (buiten)locatie, afhankelijk van het aantal personen. De fotoreportage duurt ongeveer 1 uur.

Fotograaf Sharon uit Zaltbommel.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Een fotoshoot met je beste vriendinnen! Ben je op zoek naar een bijzonder cadeau voor je beste vriendin(nen), wil je fotoshoot voor een vrijgezellenfeest of gewoon zomaar? Willen jullie spontane foto's in het park, of juist allemaal in een mooie jurk? Vooraf kunnen jullie alle wensen doorgeven, daar pas ik de fotoshoot op aan. Tussendoor is het mogelijk om van kleding te wisselen, zodat je niet op alle foto's hetzelfde draagt. Behalve groepsfoto's, fotografeer ik ook jullie individueel en/of in kleinere groepjes. Die keuze is aan jullie, alles is mogelijk.

Fotograaf Karin uit Eerbeek.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Als ik jullie, een stel vriendinnen voor mijn camera krijg wordt het vooral LOL! Jullie moeten een leuke tijd hebben met een geweldig resultaat aan foto's als herinnering aan jullie vriendschap. Ik help jullie een handje te ontspannen door wat leuke vragen te stellen, over jullie vriendschap, een beetje kennis testen binnen jullie groep. Het is leuk wat acceciores mee te nemen denk aan champagne, party poppers, helium ballonnen of iets waar jullie iets mee hebben. We zoeken een leuke locatie waar de shoot gaan doen. Bijvoorkeur doe ik een vriendinnenshoot lekker buiten op een mooie locatie!