Groepsportret-fotografie


Leg de band met vrienden en/of familie vast door middel van een groepsportret. Maak die herinneringen tastbaar samen met een leuke, spontane fotograaf. Of dit nu in de studio of op locatie is.

Fotograaf Pauli uit Almere.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Of je nu met je gezin, je familie, vriendinnenclubke, vrijgezellenfeest of collega's op de foto wil, het kan allemaal. We zoeken samen een mooie locatie uit waar jullie allemaal op de foto kunnen gaan zoals je bent. Lekker naar t strand, midden in de stad, een park of gewoon thuis, in de tuin? Tuurlijk, Leuk! En heb je een iets ruimer budget, dan kunnen we zelfs kijken naar een kasteel of landhuis, waar je met allemaal en in kleinere groepjes op de foto kunt. Een onvergetelijke dag.

Fotograaf Ruud uit Amsterdam.

O.a. Groepsportret-fotografie, Portretfotografie en Uitvaartfotografie

Ik zie fotograferen als een soort jagen; Een instinct in mij wil de beste beelden, het beste verhaal maken door de mooiste en meestzeggende beelden te schieten.

Fotograaf Chérie uit Doorwerth.

O.a. Bedrijfsfotografie, Groepsportret-fotografie en Portretfotografie

Groepen kunnen voor mij bestaan uit twee of meer personen. Het vastleggen van de band en interactie tussen mensen is voor mij belangrijk. Soms moet een foto statig zijn, zoals bij een officiële foto van een sport team. Vaak ook is juist het plezier of de intense relatie tussen de geportretteerden datgene wat de foto sprekend maakt. Op deze site zie je voorbeelden van groepen: sportteams, muziekbands, een familie, een werksituatie enz. Groepfoto's kunnen formeel of informeel zijn en overal gemaakt worden, in de studio of op lokatie, binnen of buiten. Voor adequate verlichting wordt gezorgd.

Fotograaf Saskia uit Vught.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Familiefotografie

Een goed portret zegt iets over degenen die zijn afgebeeld. Zelfs binnen een groepsfoto, bijvoorbeeld van een gezin of familie, probeer ik de karakters te vangen. Dat lukt het best als iedereen zich comfortabel voelt. Dat is precies de interactie die ik als fotograaf steeds wil bereiken. Zo komen de mooiste groepsfoto’s en portretten tot stand. Ideaal om een tijdbeeld vast te leggen, maar ook om namens kinderen en kleinkinderen cadeau te geven aan ouders, opa’s en oma’s. Een ideaal geschenk bij huwelijksfeesten en huwelijksjubilea. Nóg een tip: bel of mail me ook als je een individueel portret wilt laten maken, bijvoorbeeld voor je profiel op social media of voor je curriculum vitae!

Fotograaf Maria uit Hilversum.

O.a. Bruidsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Het fotograferen van groepen is altijd erg leuk. Een fotoshoot met veel personen kan naar mijn mening het beste op een mooie buitenlocatie. Ik werk niet in een studio maar ik heb wel een mobiele studioset deze werkt ook op batterijen en neem ik altijd mee op locatie voor extra belichting mocht dat nodig zijn. De mogelijkheden voor een shoot met jullie groep zijn oneindig, neem gerust even contact met mij op om ideeen en wensen te bespreken of voor vragen over een groepsportret. Met vriendelijke groet Maria.