Dierenportret


Je huisdier is je meest knappe vriend. Vereeuwig je hond, kat, konijn of ander dier en behoud de herinnering aan de mooie tijd die jullie samen hebben. Zowel een portret van het dier als samen is mogelijk.

Fotograaf Norma uit Utrecht.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

Hallo! Ik ben Norma Jesse, ik hou van dierenfotografie! Ik heb inmiddels al ruim 10 jaar ervaring met dieren fotografie.  Elke keer geniet ik nog steeds om kennis te maken met lieve, ondeugende, schattige, mooie dieren. Soms kan het lastig zijn als je met dieren werkt, het blijven dieren, mensen zijn vaak verbaast hoeveel geduld je soms moet hebben. Dit maakt het voor mij altijd leuk om de uitdaging aan te gaan mooie foto's te maken van elk dier. Naast het fotograferen van dieren fotografeer ik ook graag families, kinderen, babies en zakelijke opdrachten in mijn fotostudio in De Meern / Utrecht.

Fotograaf Robin uit Opperdoes.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Al jaren fotografeer ik met veel plezier verschillende honden en paarden op een locatie gekozen door de eigenaar.  Ik leg ze vast zoals jij dat wilt. Wil je er graag zelf bij? Uiteraard mogelijk! Wil je graag je dagelijkse wandeling door het bos of je dressuurtraining met je paard laten vastleggen? Allemaal mogelijk. Uiteraard worden er ook altijd leuke stand en portretfoto's van je dier gemaakt. Je kunt natuurlijk altijd met een eigen inbreng je fotoshoot leiden.  Ik leg jou en je dier zo natuurlijk mogelijk vast en probeer echt de interactie tussen jullie vast te leggen zodat het portret puur is en de liefde tussen mens en dier er vanaf spat. 

Fotograaf Wendy uit Hilversum.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Foto’s van je hond in zijn natuurlijke omgeving, buiten op locatie. Misschien een meer bewerkte foto of heb je speciale wensen, laat het mij weten. Samen komen we er wel uit. Het is niet noodzakelijk dat je hond bepaalde commando’s kent en meewerkt bij speciale foto’s, kan makkelijk zijn maar dit is zeker niet noodzakelijk. Ook van de eigenzinnige types kunnen we een mooie serie maken. In overleg zoeken we een locatie uit en gaan we een uur wandelen en foto’s maken.

Fotograaf Eric uit Arnhem.

O.a. Bedrijfsfotografie, Kinderfotografie en Portretfotografie

Ik heb een zeer speciale band met Honden, ik "spreek" hun taal. Paarden zijn majestueus en nieuwsgierig.  Leuke, spannende sportieve en spontane protretten van de beesten om u heen.

Fotograaf Roelie uit Zwijndrecht.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Portretfotografie

Fotografie is een geweldig vak. De omgang met allerlei verschillende mensen vind ik één van de leukste kanten ervan. Je komt op plekken waar anderen niet gauw komen en omdat je allerlei verschillende soorten verzoeken krijgt van mensen verveelt het nooit en wordt je voortdurend uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen.