Profiel incompleet.

Deze fotograaf heeft niet alle informatie toegevoegd om een goede keuze te kunnen maken.

Alleen bij Happix :

  • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
  • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
  • 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geld terug!
  • Gegarandeerd laagste all-in-tarief
Richard Bremer uit Zoetermeer

Richard uit Zoetermeer

Wat is mijn drijfveer?

Met mooie beelden mensen blij maken, dat is voor mij de kick van fotograferen. Dit proces omvat meer dan alleen de foto nemen.Eerst overleggen we wat er voor beelden verwacht worden. Hierbij kunnen we sparren, zodat mijn kennis en ervaring en de wensen van de klant uitkomen in een goede opdrachtsomschrijving. Waar nodig regel ik props, modellen of andere zaken alvorens de shoot aanvangt. Daarna gaan we shooten! Met al het ruwe beeldmateriaal ga ik vervolgens aan de slag om tot een mooi eindproduct te komen. We sluiten af met de aflevering of de presentatie van de producten. Heerlijk!


Wat maakt mij gelukkig?

Ik word natuurlijk gelukkig van leuke shoots! Daarnaast ben ik altijd te porren voor een ritje op de mountainbike, een lekker kop warme chocolade met slagroom of een leuk bordspel. Lekker met het gezinnetje leuke dingen ondernemen maakt het voor mij af.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is voor mij een bijzonder vak omdat je hierbij enorm veel disciplines moet combineren. Je bent ondernemer, dus je bent bezig met reclame maken, boekhouding, netwerken, plannen, enz. Daarnaast maak ik natuurlijk foto´s en volg ik daar de nodige gave workshops in. Binnenkort wordt van een fotograaf ook verwacht om bewegende beelden (film) te leveren, dus dat is voor 2016 een van mijn doelstellingen. 

Lees Alle informatie over fotograaf Richard uit Zoetermeer