Anne Verhoeven uit Uden

Anne uit Uden

Wat is mijn drijfveer?

"Puur en tijdloos, dat is wat ik mooi vind." Niet alleen mooie foto's voor nu, maar ook prachtige herinneringen voor later!


Wat maakt mij gelukkig?

Ik ben een mensen mens, geniet van de interactie samen met mijn klant en kan ze daarbij iets waardevols terug geven. Tijdens mijn fotosessies maak ik er een feestje van en laat het moment zijn zoals die is. Ga voor spontaniteit in mijn foto's, waarbij mijn klant zichzelf mag zijn als zijn pure Ik!


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is voor mij een bijzonder vak, omdat je alle waardevolle momenten kunt vastleggen. Deze zijn mooi voor nu maar juist heel waardevol voor later.
Ik ben een beelddenker en bij elk vonkje interessant licht dat ik tegenkom denk ik , Ah dit zou een mooie foto zijn. 

Ik geniet er van om de momenten en details die bij baby's en eigenlijk alle jonge kinderen zo snel voorbij gaan vast te leggen.
Inmiddels ben ik al een tijdje bezig als zelfstandig fotograaf en krijg ik ontzettend lieve en gezellige klanten voor mijn lens en mag ik veel gezinnetjes een aantal jaar volgen.
Dat is misschien nog wel het leukste van alles. "Dat ik de kleinste wondertjes op aarde mag vastleggen en dat je ze ook nog elk jaar verder ziet opgroeien ook!"


Lees Alle informatie over fotograaf Anne uit Uden