Ruud Verhoosel uit Tilburg

Ruud uit Tilburg

Wat is mijn drijfveer?

Ik fotografeer al vanaf mijn 6e jaar. De fotografie heb ik van thuis uit meegekregen en is een passie op zich. Ik heb mezelf als autodidact ontwikkeld tot professioneel fotograaf. Ik word blij van het maken van pracht opnames.  Belangrijk daarbij is voor mij dat zowel ikzelf tevreden ben als mijn klanten. 


Wat maakt mij gelukkig?

Ik vind het fantastisch als ik mijn opnames terug zie in magazines, op websites of billboards. Klantentevredenheid staat voor mij voorop en ik ben altijd gelukkig als mijn klanten bij me terug komen voor een vervolgopdracht. 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

De fotografie is in onze familie niets bijzonders. Dat klinkt raar maar de fotografie is ons met de paplepel ingegeven. Voor ieder van ons gezin de normaalste zaak van de wereld maar voor ieder daarbuiten, juist alleen dáárom al zo bijzonder. Hoewel de specialisatie op het vlak van de architectuurfotografie ligt, worden ook andere takken van de fotografie met passie uitgevoerd. Het samenstellen van de portfolio's daarvan worden later dit jaar samengesteld en op Happix getoond. 

Lees Alle informatie over fotograaf Ruud uit Tilburg