Profiel incompleet.

Deze fotograaf heeft niet alle informatie toegevoegd, nodig om een goede keuze te kunnen maken, of wacht nog op een check door Happix. Dit duurt maximaal een week.

Alleen bij Happix :

  • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
  • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
  • 100% tevredenheidsgarantie. Niet tevreden? Geld terug!
  • Gegarandeerd laagste all-in-tarief
Peter Schouten uit Spijkenisse

Peter uit Spijkenisse

Wat is mijn drijfveer?

Ik zie graag dat een model zich ziet zoals de buitenwereld haar ook ziet en zo zal ik haar /hem ook fotograferen.  In de nabewerking zullen dan alleen zaken worden aangepast die met het betreffende model ook besproken zijn.  (er worden dus geen 'barbie' bewerkingen uitgevoerd)

Voor zowel deze, als alle andere disciplines geldt voor mij dat alleen service en kwaliteit tellen.  Dit houdt in dat na een shoot het voor mij nooit langer mag duren dan max 72 uur om de foto's bewerkt te hebben en aangeleverd bij het model (modellen)/ opdrachtgever (Uitzondering overigens bruiloft waar ik max 14 dagen voor uittrek) .

Ditzelfde geldt dus ook voor oa. productfotografie en overige tenzij er sprake is van een opdracht op projectbasis welke langer dan een dag in beslag neemt.


Wat maakt mij gelukkig?

Ik vind het altijd weer een kick om te zien wat voor reacties mensen krijgen die een shoot hebben gehad en daaruit hun zelf gekozen foto(s) op social media gedeeld hebben.

Hoe meer reacties , des te beter het gevoel dat een shoot succesvol is geweest wat dan weer een positief gevoel geeft voor toekomstige shoots. Ook een klant die tevreden reageert over de snelheid en kwaliteit (en de nazorg) kan een glimlach op mijn gezicht toveren.

Lees Alle informatie over fotograaf Peter uit Spijkenisse