Kim Verhoef uit 's-Hertogenbosch

Kim uit 's-Hertogenbosch

Wat is mijn drijfveer?

Omdat ik mijn hele leven al beeldend bezig ben, ik veel observeer en het mijn passie is om sfeer en emotie op beeld vast te leggen is het vak fotograaf mij op het lijf geschreven. Na een aantal jaar steeds van baan naar baan gehopt te hebben en ik nergens mijn ei kwijt kon ben ik deze passie professioneel gaan inzetten. De beste beslissing ooit! 
Ik geniet ervan om mensen te fotograferen en te zien hoe blij ze zijn met het resultaat. In mijn jonge jaren heb ik zelf gewerkt als professioneel model en de wereld over gereisd, ik weet dus als geen ander hoe het voelt om voor de camera te staan en weet wat wel en niet werkt.
Mijn natuurlijke antenne voor het zien van een verhaal en karakter in een situatie is daardoor verder ontwikkeld. Wat maakt mij gelukkig?

Heel veel dingen! :) 
Mijn katten (ik ben een enorme dierenvriend), reizen, concert of festivalbezoek, een goede film in het filmhuis, museabezoek, wandelen in de prachtige natuur. Mijn fijne vrienden en ouders. 
En natuurlijk artistiek bezig zijn. 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Naast mijn onderzoekende karakter (altijd het waarom willen weten en de waarheid achter de waarheid) heb ik een groot inlevingsvermogen. Voor mijzelf is dat soms nog weleens lastig, maar ach daar leer je mee omgaan :)
Ik ben behoorlijk maatschappij bewust en erg geinteresseerd in alles wat met mensen te maken heeft.  De diepte en psychologie van de mens fascineert mij enorm. Daarom trekt het vastleggen van emotie en sfeer mij ook. Ik kan daar helemaal in opgaan en daardoor de rest om me heen vergeten. 

Regelmatig ga ik dan ook op pad voor straatfotografie of tijdens reizen fotografeer ik ook het liefst mensen en hun cultuur. 

Lees Alle informatie over fotograaf Kim uit 's-Hertogenbosch