Angelo van der Klift uit Rotterdam

Angelo uit Rotterdam

Wat is mijn drijfveer?

Ik benader iedere fotoshoot vanuit mijn eigen perspectief: als ik mijn klant zou zijn, wat zou ik dan verwachten van mijn fotograaf en welk eindresultaat wil ik?

Vertrouwen, professionaliteit, creativiteit en humor zijn kernpunten. Mensen moeten zich bij mij thuisvoelen. Daarom blijf ik mij op frequente basis ontwikkelen, om zodoende genoeg kennis en ervaring in huis te hebben en houden, zodat mijn klanten een betrouwbare partner hebben die hun foto's van hoge kwaliteit kan leveren.


Wat maakt mij gelukkig?

Een klant het wauw effect geven, maakt mij gelukkig, maar wanneer je eigen zoon zegt dat zijn papa de allermooiste plaatjes maakt van de wereld, dan maakt dat mij pas echt gelukkig...


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is een bijzonder vak, je ontmoet regelmatig nieuwe inspirerende mensen, waarvan je veel kunt leren. Fotografie is voor mij vaak een middel. Een plaat maken is veel omvattende dan alleen fotografie. Het organiseren van een team, het uittekenen van een idee, het uitwerken tot concept en het uiteindelijke resultaat, dat is wat het vak zo mooi maakt. Achter iedere foto zit een verhaal, hoe klein dan ook.

Lees Alle informatie over fotograaf Angelo uit Rotterdam