Rianne uit Nijmegen

Rianne uit Nijmegen

Wat is mijn drijfveer?

Ken je dat, dat je wel naar de foto's kan blijven turen. Omdat er iemand op staat die je heel erg dierbaar is of dat het moment dat je op de foto ziet je voor altijd wil koesteren? Of misschien een foto van jezelf waarover je je verwondert? Ik ben zelf een echte fototuurder (haha, voor zover dat een woord is). Niet alleen de foto's van mijzelf of mijn dierbaren, maar ook foto's van plekken waar ik geweest ben of dingen die ik gedaan heb en soms zelf van plekken die ik ooit nog wel eens zou willen bezoeken. Ze brengen je even (terug) naar het moment.  Het zal je niet verbazen, maar ik ben gewoon dol op foto's.


Met de foto's die ik voor anderen maak, jong en/of oud, wil ik vooral bereiken dat zij nog jaren ook naar die foto's kunnen turen, dat het ze mooie herinneringen brengt en dat je je even weer terug gaat naar de tijd dat het was.


Wat maakt mij gelukkig?

Gelukkig van heel veel :-)

Van een leuke citytrip tot gewoon een kopje verse muntthee, heerlijk rondkijken en verwonderen, de natuur maar ook de stad met als zijn gebouwen en de mensen die daar hun weg in vinden, natuurlijk mijn gezin, en nog veel meer!


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is voor mij bijzonder omdat je er momenten mee kan bewaren, momenten van mensen, natuur of op straat, momenten van waar je bent geweest. Fotografie geeft mij ook de keuze hoe ik dat kan vastleggen en dat kan op vele manieren, het laat je creatiteit stromen :-)

Lees Alle informatie over fotograaf Rianne uit Nijmegen

Newborn & Baby fotografie


Lifestyle newborn fotografie

Er is niets mooier dan uw pasgeboren baby. Maanden heb je er op gewacht en nu eindelijk is er een klein nieuw wereldwondertje dat zo bij jullie hoort!

De tijd gaat snel en de baby groeit hard, alle reden om deze tijd voor altijd vast te leggen. Ik fotografeer graag mooie momenten in het prille leven. Het vastleggen van de baby, samen met zijn/haar ouders en eventueele broertjes of zusjes in de vertrouwde omgeving waar jullie thuis zijn, het leven laten zien zoals het is, echte momenten om voor altijd te herinneren! Zo heb je later een mooie herinnering aan deze bijzondere tijd waar he nog met plezier naar terug kan kijken.

Kijk gerust eens door de foto's hier en zie de pure llifestyle fotoreportage van de kleintjes en hun gezin.

Een newborn/baby fotoreportage plan ik het liefst tussen de 8 dagen tot 3 maanden na de geboorte.

€100,00

  • 5 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
  • Een mooie fotoshoot van alleen je kindje.

€150,00

  • 15 digitale bestanden. Bewerkt en in hoge resolutie.
  • Je kindje alleen, samen met jou, samen met je partner én met zijn drieën.
Opnieuw vergelijken

Alleen bij Happix :

  • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
  • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
  • 100% garantie. Niet tevreden? Geld terug!
  • Gegarandeerd laagste all-in tarief