Serina  Williams uit Nieuwerkerk aan Den IJssel

Serina uit Nieuwerkerk aan Den IJssel

Wat is mijn drijfveer?

Fotografie is al heel lang een belangrijk onderdeel van mijn leven. Van portret tot natuurfotografie. Totdat ik stapel verliefd werd op bruidsfotografie. Het is een match! Dit is waar ik de meeste voldoening uit haal, het gelukkig zien van twee mensen die zich verbinden op hun speciale dag. 


Wat maakt mij gelukkig?

Iced koffie, de zon en een goede film. Wijn drinken met mijn verloofde op het balkon met onze twee katten is ook zeker een onderdeel van geluk. Daarnaast maakt het mij gelukkig te weten dat mijn bruidsparen tevreden na kunnen genieten van hun trouwdag. 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Op mijn website heb ik de quote "A picture is worth a thousand words, but a true photograph is a moment forever captured in time" staan. Deze blijft mij altijd bij omdat een foto zoveel kan zeggen, zoveel met je kan doen. Het kan een gevoel boven brengen die misschien vergeten was, en dat is eigenlijk best magisch. In mijn kantoor heb ik een grote bak staan met foto's waar veel herinneringen aan vast zitten. Het enige probleem is dat ik er zo weinig ruimte voor heb, misschien toch maar de gang erbij betrekken! 

Lees Alle informatie over fotograaf Serina uit Nieuwerkerk aan Den IJssel
Nationaal foto cadeau