Lex Salverda uit Middenmeer

Lex uit Middenmeer

Wat is mijn drijfveer?

Foto's met impact: Eén foto zegt meer dan duizend woorden. En voor mij is de uitdaging om met elke foto die ik maak dat te overtreffen. Niet alleen door technische perfectie maar nóg meer door de foto impact en zeggingskracht mee te geven. Spannend, boeiend beeld. Daar hou ik van!

Veelzijdig: Met meer dan 40 jaar ervaring ben ik allround inzetbaar in heel uiteenlopende disciplines. Met een aantal specialisaties.

Voor particulieren: door mij gemaakte trouwreportages zijn landelijk met goud en zilver bekroond vanwege het vernieuwende en oprecht spontane karakter van de foto's. Het in de studio portretteren van mensen, van babies tot ouderen is een uitdaging die ik met liefde aanga. 

Fotojournalistiek: het doeltreffend en veelzeggend vastleggen van gebeurtenissen heb ik ontwikkeld door voor tientallen dag- en weekbladen te fotograferen.

Fotografie op het hoogste niveau: luchtfotografie, vanuit een vliegtuig. En hoogtefotografie, met een 22 meter hoge mast op een speciaal daarvoor ingerichte auto.

Sferische panoramafoto's: virtuele interactieve fotorondleidingen. Alle ervaring en fototechniek die ik in de loop van jaren heb opgedaan komen hier van pas om een perfect eindresultaat te creeëren.

Had ik al gezegd dat ik landelijk werk?


Wat maakt mij gelukkig?

Persoonlijk wordt ik gelukkig van goede gezondheid en levenslust. Samen met partner en kinderen. Zakelijk gezien wordt ik heel blij van elke fotoklus die tevreden klanten voortbrengt. 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie is mijn eten en drinken. Letterlijk en figuurlijk. Ik kan niet zonder...

Gelukkig heb ik ook tijd voor hobbies en andere geneugten des levens: vliegvissen, zeilen, single malt whisky, 

Lees Alle informatie over fotograaf Lex uit Middenmeer