Theo van Woerden uit Lisse

Theo uit Lisse

Wat is mijn drijfveer?

Toen ik een jaar of 17 was, wilde ik fotojournalist worden. Werken in de brandhhaarden van deze wereld. Zo ver is het nooit gekomen maar de journalist in mij is gebleven. Ik wil mensen laten zien wat er gebeurde. Laten meegenieten van alle mooie en ontroerdende momenten. Daar waar mensen zijn, daar gebeurt iets. Het verhaal vastleggen als dierbare herinnering voor later. Dat is mijn vak, dat is mijn passi. Ik werk dan ook passivol, creatief en pas mij steeds aan de veranderende omstandigheden aan. Fotografie is mijn manier van leven geworden. Mijn blik op de wereld. 

 


Wat maakt mij gelukkig?

Ik word heel blij dat ik mee mag werken aan een huwelijksdag die onvergetelijk mooi was. Dat ik met regelmaat jaren later opnieuw wordt geboekt als een vriend(in) of familielid gaat trouwen. 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Mooie momenten zijn kostbaar! Wij leggen ze vast, want de wereld is mooier met jou! Inspirerende trouwfotografie met foto’s die wat met de kijker doen. Spontane momenten, de glimlach, de emotie: je beleeft alles opnieuw dankzij onze foto’s!

Of dit nu tijdens jullie grote dag is of tijdens de loveshoot, we zijn enthousiast, hebben ideeën, humor en fotograferen nét even anders. Met als resultaat: Blije foto’s!

Lees Alle informatie over fotograaf Theo uit Lisse