Kristel van der Grinten uit Landgraaf

Kristel uit Landgraaf

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer, tja dat is altijd moeilijk in woorden te omschrijven. Ik vind het leuk om met mensen te werken, ik ben zelf spontaan, open en hou van gezelligheid. Dit probeer ik tijdens een fotoshoot ook te creeren, waardoor de foto's spontaan worden! Dat is mijn doel. Ik heb een passie voor fotografie. En dan voornamelijk mensen en hun omgeving. De liefde, gezelligheid, samenhorigheid spreekt me altijd aan. Ik ben blij als de klanten blij zijn. 

Creativiteit is een grote frijfveer voor mij, een foto maken die niet zoals alle anderen is. Juist vanuit een andere hoek, maar wel normaal houden. Niet te geposeerd maar wel de juiste positie. En de klanten moeten het fijn vinden en ontspannen zijn. Hierdoor wordt je toch al creatief!


Wat maakt mij gelukkig?

Als een foto spontaniteit, gezelligheid en liefde uitstraalt.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Foto's maken van mensen is iets wat je moet leren, ik heb een aantal jaar ervaring opgedaan. Hoe vaker je fotografeert hoe makkelijker het wordt. Wanneer staan mensen er spontaan op, wanneer is een foto mooi. Misschien vind ik de foto mooi, maar vooral de klant moet de foto mooi vinden. Ik bespreek vooraf altijd wat mensen willen en verwachten. 

Ik ben altijd blij als de foto's weer gelukt zijn, als ik ze bekijk ik mijn iMac en daar staat een stralend bruidspaar op of een mooie familie. Een leuke en afwisselende lokatie uitzoeken vind ik ook belangrijk, dan kun je verschillende achtergronden gebruiken en mensen zijn bezig en worden ontspannen tijdens een fotoshoot.

Lees Alle informatie over fotograaf Kristel uit Landgraaf