Stephanie Rath uit Heerhugowaard

Stephanie uit Heerhugowaard

Wat is mijn drijfveer?

Ik ben Stephanie en woon in Heerhugowaard samen met mijn vriend en onze hond Blitz. In onze achteruitn hebben wij een tuinhuis waar mijn fotostudio zich bevind. Echter heb ik al een aantal jaar een mooie hobby, fotograferen en door
enthousiaste reacties vanuit mijn omgeving, besloot ik om het diepe in te springen en hier mijn werk van te gaan maken.  In het verleden heb ik gemerkt dat mensen veel meer oog hebben voor de foto's waarop wij zelf en/of famillie leden staan, en dat het belangrijk is om hier mooie foto's van te hebben voor later.

Wat krijgt u voor uw geld?
Een onbetaalbare herinnering, dat staat voorop!
U krijgt de mooiste 10 foto’s van de shoot digitaal aangeleverd. Alle foto’s worden in de originele kleur aangeleverd. Daarnaast lever ik enkele foto’s ook aan in zwart-wit en/of met een filter. Ik streef ernaar om binnen 2 weken contact met u op te nemen over het afleveren van de foto’s. Ik lever de foto’s digitaal, dit voorkomt onnodige hoge verzend kosten. Je kunt zelf kiezen waar en wanneer je de foto’s laat afdrukken. En ze natuurlijk gelijk digitaal gebruiken voor bijvoorbeeld Facebook. Ook is het mogelijk om foto's achteraf los te bestellen. 


Wat maakt mij gelukkig?

Mijn vriend en mijn camera. 


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Een mooie periode uit het leven vast leggen maakt fotograferen een bijzonder vak. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar foto's met leven erop, dit omdat dat iets is waar wij later graag naar terug kijken. 

Lees Alle informatie over fotograaf Stephanie uit Heerhugowaard