Rob de Joode uit Epe

Rob uit Epe

Wat is mijn drijfveer?

Fotograferen van mensen geeft mij veel energie. Ik ben een écht mensenmens, met veel empathie. Als ik andere mensen gelukkig kan maken met een mooie herinnering geeft dat veel voldoening. Of dat nu is door een mooi portret, een jubileum, familiefeest of een uitvaart. Op beeld leg je de herinnering vast aan een gebeurtenis, de foto word herinnering voor later. Mijn drijfveer is mensen in de vrom van foto's iets mee te geven waar ze later op terug kunnen kijken met een tevreden gevoel.

Je leert veel mensen kennen, het verijkt jezelf met de kijk op het leven, je komt op verschillende plaatse en in verschillende settings.


Wat maakt mij gelukkig?

Fotograferen, mensen blij maken. En als de klant dan tevreden is over het resultaat dan is mijn dag helemaal goed. En wat mij ook gelukkig maakt is net dat ietsjes meer geven, zonder dat daar een tegenprestatie tegen over staat.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Het is bijzonder, kijken naar het licht, de techniek en dan van die combinatie een mooie herinnering te maken, voor je klant of voor jezelf.
En als het dan lukt wat je voor ogen hebt, dan kan ik daar warm voor lopen. Ook om de ontwikkeling op fotografie bij houden net zoals de trends.

Maar weer is het speerpunt voor mij omgaan met mensen!

Lees Alle informatie over fotograaf Rob uit Epe