Rob uit Epe

Rob uit Epe

Wat is mijn drijfveer?

Fotograferen van mensen geeft mij veel energie. Ik ben een écht mensenmens, met veel empathie. Als ik andere mensen gelukkig kan maken met een mooie herinnering geeft dat veel voldoening. Of dat nu is door een mooi portret, een jubileum, familiefeest of een uitvaart. Op beeld leg je de herinnering vast aan een gebeurtenis, de foto word herinnering voor later. Mijn drijfveer is mensen in de vrom van foto's iets mee te geven waar ze later op terug kunnen kijken met een tevreden gevoel.

Je leert veel mensen kennen, het verijkt jezelf met de kijk op het leven, je komt op verschillende plaatse en in verschillende settings.


Wat maakt mij gelukkig?

Fotograferen, mensen blij maken. En als de klant dan tevreden is over het resultaat dan is mijn dag helemaal goed. En wat mij ook gelukkig maakt is net dat ietsjes meer geven, zonder dat daar een tegenprestatie tegen over staat.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Het is bijzonder, kijken naar het licht, de techniek en dan van die combinatie een mooie herinnering te maken, voor je klant of voor jezelf.
En als het dan lukt wat je voor ogen hebt, dan kan ik daar warm voor lopen. Ook om de ontwikkeling op fotografie bij houden net zoals de trends.

Maar weer is het speerpunt voor mij omgaan met mensen!

Lees Alle informatie over fotograaf Rob uit Epe

Uitvaartfotografie


Het beeld van vandaag is de herinnering van morgen

Afscheidsfotograaf Rob legt op respectvolle wijze de beelden van de uitvaart vast. En wel op een zodanige manier, dat u ze later als dierbare herinneringen gaat beschouwen.
De dag zelf beleeft u vaak in een roes, waardoor er veel aan u voorbijgaat. Juist daarom is uitvaartfotografie zo waardevol, want wat is het niet fijn om later met familie, vrienden of kennissen nog eens rustig terug te kunnen kijken op het laatste afscheid.
Wie waren er allemaal? Dat tedere gebaar, of die hand op de schouder.

Het is zo bijzonder om dit te mogen doen, je bent een onderdeel van de 'familycircle' . Nabestaanden laten je heel dicht bij komen in hun persoonlijke verdriet bij het afscheid nemen. Iedere keer weer besef ik dat maar weer en blijf ik het bijzonder vinden. Ik probeer de liefde vast te leggen en niet het verdriet. Het geeft mij voldoening om mee te kunnen helpen om een herinnering te maken, die troostend kan werken. 

Opnieuw vergelijken

Alleen bij Happix :

  • Altijd persoonlijk contact via de klantenservice
  • Altijd tot 48 uur van tevoren gratis annuleren
  • 100% garantie. Niet tevreden? Geld terug!
  • Gegarandeerd laagste all-in tarief
Nationaal foto cadeau