Mirelle Waanders uit Den Haag

Mirelle uit Den Haag

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer, is het willen vastleggen van bijzondere en onvergetelijke momenten op beeld en daarmee onbetaalbare herinneringen kunnen maken. Ik doe dat door goed te luisteren naar de wensen van u als ouders en daarmee tegemoet kunnen komen aan uw verwachtingen, zodat ik beelden kan creeeren, die vele jaren later nog steeds mooie en warme emoties kunnen oproepen.


Wat maakt mij gelukkig?

Het maakt mij gelukkig dat ik als newborn fotograaf iets bijzonders kan doen. Ouders laten mij binnen in hun huis en in hun gezin, in de meest intieme periode van hun leven, waarin ze net (voor het eerst of opnieuw) ouders zijn geworden. Ze geven mij de ruimte om herinneringen te maken van deze mooie, bijzondere en emotionele periode in hun leven. Herinneringen kunnen vervagen, maar de beelden kunnen een levenlang mee gaan. Het maakt me blij als ik na aflevering van mijn foto's complimenten krijg van ouders en tevreden zijn met het resulaat, wetende dat deze foto's over tientallen jaren nog steeds gekoesterd zullen worden. Dat vind ik heel bijzonder!


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Ik ben dankbaar voor de mogelijkheden die ik krijg, om tijdens hele speciale momenten in het leven van mensen aanwezig te mogen zijn en te mogen helpen om herinneringen vast te leggen, die een levenlang mee kunnen gaan. Ik maak zwangerschapsfoto's, newborn foto's, foto's van een eerste verjaardag, baby foto's, foto's van een huisdier. Ik kom op mooie plekken en bij mensen thuis, ik kijk naar het geluk, de warmte en de liefde en soms mag ik zelfs deelnemen in het plezier van dat moment. Hoe bijzonder is dat!?

Daarnaast vind ik het leuk om de verschillende vaardigheden die ik heb, te kunnen combineren in één vak: ik ben ook gediplomeerd dierenartsassistente en heb jarenlang met baby's en kleine kinderen gewerkt. De kennis en ervaring die ik op andere werkgebieden heb opgedaan, helpen mij om een betere fotografe te kunnen zijn. Recent heb ik masterclasses gevolgd bij twee van de beste newborn fotografen ter wereld en heb ik weer nieuwe vaardigheden en technieken opgedaan, die mij helpen een kwalitatief betere fotografe te zijn.

Lees Alle informatie over fotograaf Mirelle uit Den Haag
Nationaal foto cadeau