Lea Cammeraat uit Breda

Lea uit Breda

Wat is mijn drijfveer?

Mensen fotograferen zoals ze zijn. In hun kracht maar ook ruimte geven voor hun kwetsbaarheid. Hun humor maar ook hun verdriet. Ondeugend en vrij.

Puur, eigenzinnig en zo uniek. Wat zijn mensen toch mooie wezens.


Wat maakt mij gelukkig?

Een vroege ochtend op een strand ergens ver van hier. De zon kwam net op, ik wilde een eerste duik nemen in de zee. Er liep een wat ouder vrouwtje over het strand, ze verzamelde iets. Toen ik naar haar toe liep zag ik dat ze stukjes aangespoelde zeewier opraapte en in haar t-shirt deed waar ze een buidel van had gemaakt met haar andere hand. Ik ging de zee in en zag dat daar grote stukken losgeraakte zeewier dreven. Ik keek de vrouw aan en bracht de zeewier naar haar toe. Vervolgens hebben we samen een stuk langs de kust opgetrokken, beiden zeewier verzamelend. We kenden elkaars taal niet maar waren daar, samen, met hetzelfde bezig... verbonden. Een geluksmomentje!


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?

Fotografie maakt het mogelijk om intense, emotionele, krachtige, pure, gevoelige momenten tastbaar te maken. Er gebeurt zoveel moois als je om je heen kijkt, soms maar een seconde en het is weer voorbij.

Fotografie is zo waardevol voor mij omdat je het gevoel van dat ene moment kunt bewaren voor altijd. 

Resultaat 10
Communicatie 10
Creatief meedenken 10
Snelheid levering 10
Prijs – kwaliteit 10
Totaal 10
10

"10, het creeeren van de juiste sfeer waardoor de foto"s zeer geslaagd zijn geworden "

Door Nelleke
Lees Alle informatie over fotograaf Lea uit Breda