Tim Wong uit Amsterdam

Tim uit Amsterdam

Wat is mijn drijfveer?

Klanttevredenheid. Doorgaans werk ik op basis van voorgesprekken of een eventuele briefing om zo veel mogelijk recht te doen aan de bedrijfscultuur en huisstijl, en er is weinig dat zoveel voldoening geeft als de voltooiing van een opdracht, het liefst ook met resultaten die de verwachtingen overtreffen. Soms door verrassende ideeën, soms door een bijzonder mooie uitvoering, soms door net dat beetje extra. Het vertrouwen dat je krijgt, wil je ook waarmaken.


Wat maakt mij gelukkig?

Blije klanten, zoals net gezegd. Klanten die zo tevreden zijn dat ze je bedanken met een belletje of een mailtje. Of jou elders aanbevelen. Maar ook klanten die met je meegroeien en open staan voor betere alternatieven of andere mogelijkheden. Zoals video.


Waarom is fotografie voor mij een bijzonder vak?


Natuurlijk technische zaken zoals de kleurafstelling, de lichtval, en het perspectief, maar ook die ene oogopslag, een veelzeggend gebaar, en eigenlijk, onze hele lichaamstaal. En zoveel meer. Fotografie is in veel opzichten anders dan video, maar ze vullen elkaar ook aan. Het zijn verschillende media, elk met een eigen taal en een andere impact. Op zijn mooist is fotografie een moment waarbij alles om je heen wegvalt, terwijl video een reis is die je naar een andere wereld voert. Ik hou van beide.

Lees Alle informatie over fotograaf Tim uit Amsterdam