Door: Marc de Jong

Maak kennis: zwangerschapsfotograaf Marc de Jong


Het is altijd leuk om iets te leren over de fotografen op Happix. Zo hebben wij deze week met Marc de Jong een interview. Professioneel fotograaf sinds 2006 en werkzaam in Zoetermeer en omgeving. Vandaag vertelt hij wat over zichzelf. Lees mee!

Wie ben je en wat doe je?

Mijn naam is Marc de Jong. In 2006 heb ik Mentel Fotografie opgericht en sindsdien hou ik mij bezig met professionele fotografie. Ik heb een eigen studio in Zoetermeer waar ik met grote regelmaat te vinden ben. Ik ben perfectionistisch en hou van techniek. Ben daarom ook vaak bezig met de laatste snufjes vooral op het gebied van camera’s, licht en computers.

In welke regio ben je werkzaam?

Ik ben vooral werkzaam in de regio Zuid Holland. Af en toe word ik ook daarbuiten gevraagd (soms in het buitenland).

Wat voor type opdrachten heb jij meestal?

De opdrachten die ik doe zijn voornamelijk studiofotografie opdrachten. Ik ben in Nederland erg bekend met zwangerschapsfotografie. Met zo’n 20 zwangerschapssessie per week mag ik dan ook wel zeggen dat ik daar erg ervaren in ben.

Zwangerschapsfotografie vind ik daarnaast ook het leukste wat er is. Ik denk dat dat komt omdat de meeste zwangere dames zichzelf vaak niet mooi meer vinden.

Wat fotografeer jij het liefst? En waarom?

Het liefst ben ik bezig met mensen. Zwangerschapsfotografie vind ik daarnaast ook het leukste wat er is. Ik denk dat dat komt omdat veel zwangere vrouwen zichzelf niet mooi vinden en voor mij dus een extra motivatie om het tegendeel te laten zien met hele mooie foto’s. Deze mooie bijzondere periode wil ik gewoon op een prachtige manier vastleggen. Als mijn klanten dan met brede lach de studio verlaten, ben ik ook helemaal blij.

Wil jij je ook prachtig vast laten leggen door Marc? Bekijk dan snel het portfolio van Marc op zijn profiel

24-08-2017

Cookies... Lekker!

Wij zorgen ervoor dat jij precies die fotograaf vindt die het beste bij jou past. Daarom gebruiken we op onze website diverse technieken, zoals bijvoorbeeld cookies. Met deze technieken analyseren we onze data, zien we hoe mensen klikken en wat ze op welke plaats op onze website doen.

Soms is er een koppeling met systemen van anderen, zodat we meer informatie hebben. Denk daarbij aan gegevens van buiten onze eigen site, zoals bijvoorbeeld social media. Het kan ook gebeuren dat door de cookies reclamepartners op andere plaatsen op internet jou een aanbod kunnen doen.

Omdat we 48 verschillende soorten fotografie hebben, maar iedere soort fotografie andere kenmerken heeft, gebruiken we je gegevens ook om per type fotografie een zo precies mogelijk klantprofiel te maken. Deze profielen en de data waarop die gebaseerd zijn gebruiken we binnen en buiten onze website, zoals bijvoorbeeld voor campagnes op social media of door ze te combineren met andere data zodat we je nog preciezer kunnen helpen.

Op deze manier zorgen we dat jij altijd de best passende fotograaf krijgt. Omdat fotografie emotie is zijn wij zuinig op jouw gegevens. We gebruiken die nooit als jij daar niet uitdrukkelijk toestemming voor hebt gegeven. Ga je verder op onze website? Dan ben je akkoord, en kunnen wij jou het beste helpen.

Wil je alles nog eens nalezen? Lees dan onze gebruikersvoorwaarden of de cookieverklaring.