Profielfoto


Vergelijk op prijs, stijl en reviews ✓ 740 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Ben jij op zoek naar de meest pakkende profielfoto van jezelf voor LinkedIn of andere kanalen? Wil jij een goede afspiegeling van jezelf? Kies dan voor een fotograaf via Happix! Er zijn veel verschillende fotografen met allen een andere stijl, het is belangrijk om de fotograaf te kiezen die het beste bij jou past. Juist om deze reden kun jij op Happix een fotograaf kiezen op basis van locatie, budget en eerder werk. Zo'n profielfoto kun je gebruiken voor je curriculum vitae, je LinkedIn, Twitter, Facebook en bijvoorbeeld een dating website. Hieronder hebben wij wat tips voor jou op een rij gezet om tot de perfecte profielfoto te komen. 

Wat krijg ik als ik mijn profielfoto via Happix regel?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.

Fotograaf Ruud in Amsterdam.

O.a. Groepsportret-fotografie, Portretfotografie en Uitvaartfotografie

Als klein jongetje wees ik mijn omgeving vaak op de kleine dingen die ik zo mooi vond. Dat wil ik eigenlijk nog steeds... We lopen er zo vaak voorbij en zien het niet door de haast die we vaak hebben. In de fotografie probeer ik ook momenten te pakken die de moeite waard zijn om gezien te worden, momenten die we weer zien door erop te wijzen of door ze vast te leggen.

Fotograaf Nico in Breda.

O.a. Bedrijfsfotografie, social media fotografie en Algemene studiofotografie

NICO HERMANS PhotoGraphix wil door middel van een uitgebreide technische en creatieve kennis een onderscheidende meerwaarde bieden aan haar afnemers. Servicegerichtheid en marktgericht denken staan hierbij centraal Missie: NICO HERMANS PhotoGraphix voorziet haar klanten van onderscheidende en verkoopbevorderend fotografisch en grafisch beeldmateriaal, waarbij de uitingen aansluiten bij de uitstraling en de commerciële wensen van haar relaties. Visie: De hedendaagse maatschappij is steeds meer beeldgericht. Een product of dienst wordt steeds vaker gezocht en gekozen op basis van foto’s en uitstraling. Daarbij nemen de zoekmachines en het internet een steeds meer prominente plaats in, maar tevens blijven publicaties in diverse gedrukte media van onschatbare waarde. NICO HERMANS PhotoGraphix zet zich er voor in om op beide media onderscheidende fotografie voor bedrijven, reclamebureaus en instellingen te maken.

Fotograaf Mick in Rotterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Er is niets zo leuk als mensen blij maken met iets wat ik voor hen heb mogen maken.

Fotograaf Grietje in Deventer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Mensen op de foto zetten zoals ze zijn. Intieme, persoonlijke en ongedwongen fotografie. Ik wil mensen blij maken met zichzelf ('Wat sta ik er mooi op!') en ze mooie herinneringen leveren.

Fotograaf Michelle in Prinsenbeek.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Mijn drijfveer is mijn passie voor de fotografie, mensen fotograferen zoals ze werkelijk zijn. Poseren is leuk, maar voor mij is natuurlijke schoonheid het belangrijkste. Ieder mens is mooi en ik probeer met mijn camera altijd de blik van de mensen te vangen wat ze uit willen stralen. Nieuwe baan... wat wil je laten zien. Niet aan mij maar aan de persoon die naar jou cv kijkt. Bij een bruiloft wil ik de liefde tussen twee personen vastleggen, die ene speciale blik waarvan ze later denken... ja daarom heb ik voor jou gekozen! Maar ook een afscheidsdienst fotograferen is heel mooi om te mogen doen. Op zo'n dag gaat alles als in een roes voorbij, als je dan achteraf terug kan kijken en ziet wie er allemaal waren, wat voor bloemstukken er lagen en wie er gesproken hebben kan dat een opening bieden om samen over het verlies te praten en helpt het bij een stukje rouwverwerking.

10

Fotograaf Elspeth in Haarlem.

O.a. Bedrijfsfotografie, social media fotografie en Evenementenfotografie

Oeh, over mezelf praten, niet m'n lievelings, maar 'here goes nothing'; De belangrijkste drijfveer voor mij is mensen blij maken met mijn foto's. Ik kreeg ooit na een concert dit berichtje van één van de artiesten; 'wat een awesome foto's!! Je hebt echt het gevoel van de avond weten vast te leggen, supervet!!!' Daar doe ik het voor. Dit geldt natuurlijk niet alleen bij concertfotografie, een oma die dolgelukkig is met een portret van haar kleinkinderen word ik net zo blij van.

Fotograaf Joke in Rotterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en social media fotografie

Ik vind het mooi om onverwachtse schoonheid in allerdaagse momenten te laten zien. Door de keuze van licht en compositie creeer je de mogelijkheid mensen nieuwe dingen te laten zien. 

Fotograaf Maurice in Arnhem.

O.a. social media fotografie en High end portretfotografie

Als klant wil je graag zorgeloos en snel geholpen worden met de perfecte foto om jouw goed (zakelijk) voor de dag te laten komen. Fotograferen helpt mij om creatief en sociaal bezig te zijn met een heleboel verschillende klanten. Ik vind het elke keer weer fantastisch om mensen te verrassen met foto's waarvan ze dachten dat ze nooit zó goed op de foto zouden staan. Tijdens elke sessie is er weer een moment dat klanten een klein vreugdesprongetje maken door het resultaat wat er op de monitor verschijnt, dat moment is waar ik het voor doe! Mijn fotografie is gebaseerd op coaching in houding en expressie. Ik ben er van overtuigd dat iedereen fotogeniek op de foto kan, dat heeft niks met DNA maar alles met hoe je je voelt voor de camera te maken. Ik ben blij dat ik iedereen voor m'n lens de beste foto van zichzelf tot dan kan geven. Dat is het mooiste wat er is. Naast fotograferen krijg ik heel veel energie van andere fotografen helpen. Met het coachingsplatform genaamd de "HeadshotCrew" help ik samen met Peter Hurley meer dan 10.000 fotograferen wereldwijd om beter te worden in hun vak. Door deze coaching die ik geef, leer ik zelf ook nog dagelijks nieuwe dingen die mijzelf weer beter maken. Ondanks dat ik zelf honderden mensen fotografeer per jaar, maken andere fotografen andere situaties mee. Hierdoor bouw ik mijn eigen ervaring uit, door er over na te denken en alvast een plan klaar te hebben. Door andere te coachen kom ik zelf ook bij elke shoot beter beslagen ten ijs dan de vorige. Leren houdt nooit op, ook door degene die onderwijst.

Fotograaf Spike in Schagen.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en Uitvaartfotografie

Door het inzien dat herinneringen door mij gemaakt, de periode van verdriet bewuster wordt herinnerd door de betrokkenen 

Fotograaf Pauli in Almere.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Fotografie is mijn passie. Sinds ik op 14 jarige leeftijd mijn eerste compact cameraatje in handen kreeg was het hek van de dam. Ik fotografeerde toen alles. Van de prullenbak tot de poes, de buurvrouw en het park. Inmiddels ben ik er achter dat mensen fotograferen mij toch wel erg blij maakt. 

Waarom kiezen voor je profielfoto via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Wij hebben ontzettend veel fotografen in het bestand, waardoor kiezen nog moeilijk kan blijken. Om deze reden is de visuele keuzehulp in het leven geroepen. Hiermee kun jij de fotografen vergelijken op prijs, regio, portfolio en drijfveren. Zo wordt het kiezen van jouw fotograaf wel erg gemakkelijk gemaakt! Niet alleen hebben wij het aanbod van fotografen, maar ook de nodige kennis in huis om van elke fotoshoot een succes te maken. Lees hieronder onze tips voor de mooiste profielfoto!

Je profielfoto laat al je volgers op LinkedIn, Facebook, Instagram of Twitter in één oogopslag zien wie jij bent en je laat meteen een sterke indruk achter. Een goede profielfoto zegt iets over jouw persoonlijkheid en professionaliteit, hier speelt de fotograaf direct op in. Bezoekers en potentiële werkgevers op social media krijgen een helder beeld van jou, nog voordat ze je in het echt zien. Een spontane foto van jou met de juiste belichting; dan heb je de juiste profielfoto te pakken. Kies een fotograaf uit het overzicht en bepaal samen hoe jij je ware ik laat zien op al jouw kanalen. Lees hier alvast wat tips voor de perfecte profielfoto, doe er je voordeel mee!

5 tips voor de perfecte profielfoto

  • Verzorg jezelf goed. Zorg dat je haar netjes gestyled is en je make-up goed aangebracht.
  • Oefen op je lach. Het is bewezen dat de ‘Duchenne lach’ effectief is als je vrolijk op de foto wil staan.
  • Kijk direct in de lens. Het is prettig als jij een potentiële werkgever/klant recht aankijkt in de foto. 
  • Laat zien wie je bent. Het hoeft er allemaal niet te zakelijk uit te zien. Jouw persoonlijkheid moet centraal staan op deze foto.
  • Hou de doelgroep van de foto in de achterhoofd. Wie wil jij voornamelijk bereiken? Zijn dat creatievelingen of keiharde zakenlui?

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?

Gerelateerde fotografie


High end portretfotografie Modefotografie

Gerelateerde fotografie in Nederland