Profielfoto


Vergelijk profielfoto op prijs, stijl en reviews ✓ 1228 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Hoe straal jij het meeste zelfvertrouwen uit op je profielfoto? Een eerste indruk maak je maar één keer. Dan wil je wel een succesvolle uitstraling hebben. Een goede foto voor LinkedIn wekt vertrouwen en helpt je aantoonbaar sneller aan een nieuwe baan. Je kiest ervoor je profielfoto meer te richten op jouw persoonlijkheid, je beroep of een combinatie van allebei. Het is ook altijd leuk om spontane, mooie foto’s van jezelf terug te zien. Een leuke profielfoto op Social Media maakt hét verschil!

 • Geschikt voor LinkedIn, Twitter, Facebook, je CV, Datingsites
 • Je overlegt de locatie en stijl altijd met de fotograaf
 • De profielfoto's zijn een goede weerspiegeling van jezelf

Wat krijg ik als ik mijn profielfoto via Happix boek?

 • Altijd keuze uit alleen maar professionele fotografen
 • De prijzen zijn all-in, inclusief foto's en reistijd
 • Je krijgt digitale foto's, bewerkt en in hoge resolutie

Anderen beoordelen Profielfoto door Happix fotografen met

Beoordeling: 8,4 / 10 - 11 reviews
Ronald de Jong

Fotograaf Ronald in Koedijk.

O.a. Bruidsfotografie, Portretfotografie en Fotoreportage

Het eerste dat ik hoor als ik iemand ontmoet die ik ga fotograferen is: 'Ik ben niet fotogeniek hoor.' Bijna zonder uitzondering. Maar dat wil niet zeggen dat dat waar is. Ik denk dat de meeste mensen bedoelen dat ze niet graag voor de camera staan. En dat begrijp ik heel goed. Dat is ook lastig en ongemakkelijk.Het is mijn taak om toch de foto(s) te maken waar ze tevreden mee zijn. Het ongemak moet niet tot op de foto doordringen. En ik doe dat op mijn eigen manier. Vaak eerst een kop koffie of thee, even praten om het ijs een beetje te breken.Ik zeg niet dat het ongemak altijd weg is maar ik weet dat er ook altijd momenten zijn tijdens de fotoshoot dat de gedachten even niet bij die camera zijn, dat de gedachten even naar iets anders gaan. En dat zijn de momenten waar ik naar op zoek ben.Ik maak profielfoto's voor sociale media, zowel bij mij thuis, als op locatie bij de klant. En ik maak reportages, zowel zakelijke, persoonlijke en bruidsreportages.Wat zijn zakelijke reportages? Dat zijn reportages waarbij ik bijvoorbeeld journalistieke foto's maak van een evenement. Op mijn website zijn foto's te zien van een ZZP-evenement en een zakenvrouwenborrel bij een modemerk.Wat zijn persoonlijke reportages? Dat zijn reportages waarbij ik iemand volg. Voor korte of langere tijd. Ik heb bijvoorbeeld een aantal dagen een danseres gevolgd.Bruidsreportages spreken voor zich. Even persoonlijk. In 2015 overleed mijn vriendin aan de gevolgen van borstkanker. Toevallig had ik een paar maanden voor haar overlijden een serie portretten van haar gemaakt. Eigenlijk omdat ik fototechnisch een paar dingen wilde proberen. En die foto's zijn nu mijn kostbaarste bezit. Ik begreep opeens hoe belangrijk het is om foto's te hebben van mensen die niet lang meer in de buurt zullen zijn. Daarom maak ik persoonlijke portretten. Vorig jaar heb ik ongeveer dertig mensen 'Kwetsbaar' op de foto gezet, voor een eigen project, omdat ik mijzelf heel kwetsbaar voelde. Dat was prachtig. Ik had mooie gesprekken en kwam tot foto's met een verhaal.Dat is waarom ik persoonlijke portretten aanbied. Geen vluchtige profielfoto maar een portret met meer inhoud, een verhaal. Een herinnering voor altijd aan een bepaald moment, een belangrijke periode in je leven, of een dierbare persoon.Daarom ga ik ook rouwreportages maken. Ik wil foto's maken die ertoe doen.

Ronald de Jong Profielfoto 0
Ronald de Jong Profielfoto 1
Ronald de Jong Profielfoto 2
Ronald de Jong Profielfoto 3
Ronald de Jong Profielfoto 4
Ronald de Jong Profielfoto 5
Ronald de Jong Profielfoto 6
Ronald de Jong Profielfoto 7
Ronald de Jong Profielfoto 8
Ronald de Jong Profielfoto 9
Ronald de Jong Profielfoto 10
Ronald de Jong Profielfoto 11
Nico Hermans

Fotograaf Nico in Breda.

O.a. Bedrijfsfotografie, Social media fotografie en Algemene studiofotografie

Ik wil door middel van een uitgebreide technische en creatieve kennis een onderscheidende meerwaarde bieden aan haar afnemers. Servicegerichtheid en marktgericht denken staan hierbij centraalMissie:Ik voorzie mijn klanten van onderscheidende en verkoopbevorderend fotografisch en grafisch beeldmateriaal, waarbij de uitingen aansluiten bij de uitstraling en de commerciële wensen van haar relaties.Visie:De hedendaagse maatschappij is steeds meer beeldgericht. Een product of dienst wordt steeds vaker gezocht en gekozen op basis van foto’s en uitstraling. Daarbij nemen de zoekmachines en het internet een steeds meer prominente plaats in, maar tevens blijven publicaties in diverse gedrukte media van onschatbare waarde. Ik zet me er voor in om op beide media onderscheidende fotografie voor bedrijven, reclamebureaus en instellingen te maken.

Nico Hermans Profielfoto 0
Nico Hermans Profielfoto 1
Nico Hermans Profielfoto 2
Nico Hermans Profielfoto 3
Nico Hermans Profielfoto 4
Nico Hermans Profielfoto 5
Nico Hermans Profielfoto 6
Nico Hermans Profielfoto 7
Nico Hermans Profielfoto 8
Nico Hermans Profielfoto 9
Nico Hermans Profielfoto 10
Nico Hermans Profielfoto 11
Profielfoto laten maken? 5 tips van een professionele fotograaf!

Profielfoto laten maken? 5 tips van een professionele fotograaf!

Denk je eraan om een profielfoto te laten maken door een professionele fotograaf? Goed idee! Social media speelt een steeds grotere rol. Om een kanaal te vullen heb je verschillende soorten foto’s nodig. Bijvoorbeeld je profielfoto voor op Facebook of LinkedIn. Er zijn verschillende kanalen die ieder een ander doel hebben. Zo is LinkedIn geschikt voor je professionele net...Lees de hele blog

Profielfoto laten maken? 5 tips van een professionele fotograaf!
Jurriaan Huting

Fotograaf Jurriaan in Nijmegen.

O.a. Portretfotografie, Modelfotografie en Social media fotografie

Hi, my name is Jurriaan and I am a lifestyle photographer based in Nijmegen the Netherlands.? For me it is a way to express my creativity and capture great moments within just one frame. My style could be described as vintage meets new. I use a combination of analogue and current techniques to create the most qualitative and natural approach. With a creative eye I always aim for the best possible result which meet my clients’ goals. In my spare time I love to go out, explore the beautiful world around me and capture it with my camera.

Jurriaan Huting Profielfoto 0
Jurriaan Huting Profielfoto 1
Jurriaan Huting Profielfoto 2
Jurriaan Huting Profielfoto 3
Jurriaan Huting Profielfoto 4
Jurriaan Huting Profielfoto 5
Jurriaan Huting Profielfoto 6
Jurriaan Huting Profielfoto 7
Jurriaan Huting Profielfoto 8
Jurriaan Huting Profielfoto 9
Shivash Poeran

Fotograaf Shivash in Arnhem.

O.a. Portretfotografie, Modelfotografie en Social media fotografie

Mijn passie voor fotografie is deels overgebracht door de inspiratie van John Rankin Waddell en deels gegroeid door mijn interesse in kunst. Als kind stond ik altijd klaar met mijn zelfgemaakte rietjes camera om op familie feestjes te fotograferen. Toen ik wat ouder werd ben ik een echte camera gaan kopen, hiermee ben ik aan de slag gegaan als hobby fotograaf. In 2012 heb ik mijn eerste spiegelreflex camera gekocht. Sindsdien ben ik bezig mezelf te verbeteren en te ontwikkelen als fotograaf. Ook heb ik meer inzicht gekregen in de creativiteit. Als allround fotograaf probeer ik elk bijzondere moment vast te leggen. Mijn professionaliteit en expertise ligt vooral bij mensenfotografie. Uiteraard zie ik elke vorm van fotografie als een uitdaging om zo weer mezelf te kunnen ontwikkelen.

9,6
Shivash Poeran Profielfoto 0
Shivash Poeran Profielfoto 1
Shivash Poeran Profielfoto 2
Shivash Poeran Profielfoto 3
Shivash Poeran Profielfoto 4
Shivash Poeran Profielfoto 5
Shivash Poeran Profielfoto 6
Shivash Poeran Profielfoto 7
Shivash Poeran Profielfoto 8
Shivash Poeran Profielfoto 9
Jeroen Jongeneelen

Fotograaf Jeroen in Breda.

O.a. Bedrijfsfotografie, Social media fotografie en High end portretfotografie

Ik denk graag met u mee en creëert het beeld wat past bij uw organisatie. En als het even kan wordt uw stoutste verwachting overtroffen. Voor minder dan 110% tevredenheid gaan we niet. Hoe we dat bereiken? Goed luisteren naar de wensen van de klant, een gezond boeren verstand en ontzettend veel passie voor het vak.  

10
Jeroen Jongeneelen Profielfoto 0
Jeroen Jongeneelen Profielfoto 1
Jeroen Jongeneelen Profielfoto 2
Jeroen Jongeneelen Profielfoto 3
Jeroen Jongeneelen Profielfoto 4
Jeroen Jongeneelen Profielfoto 5
Jeroen Jongeneelen Profielfoto 6
Jeroen Jongeneelen Profielfoto 7
Jeroen Jongeneelen Profielfoto 8
Jeroen Jongeneelen Profielfoto 9
Jeroen Jongeneelen Profielfoto 10
Jeroen Jongeneelen Profielfoto 11
Sharon Willems

Fotograaf Sharon in Zeeland.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Mijn missie is om ieder mens ongedwongen, als zichzelf, te laten stralen op een foto. En tot op de dag van vandaag voelt dat zo goed. Ik geniet wanneer ik foto's maak. Wanneer ik na de fotoshoot hoor dat mensen een mooie middag hebben gehad en uiteindelijk tranen in de ogen krijgen als ze de foto’s terug zien, dan is mijn doel bereikt. Daar doe ik het allemaal voor!

9,6
Sharon Willems Profielfoto 0
Sharon Willems Profielfoto 1
Sharon Willems Profielfoto 2
Sharon Willems Profielfoto 3
Sharon Willems Profielfoto 4
Sharon Willems Profielfoto 5
Sharon Willems Profielfoto 6
Sharon Willems Profielfoto 7
Sharon Willems Profielfoto 8
Sharon Willems Profielfoto 9
Sharon Willems Profielfoto 10
Sharon Willems Profielfoto 11
Joke Schut

Fotograaf Joke in Amsterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en Social media fotografie

Ik vind het mooi om onverwachtse schoonheid in allerdaagse momenten te laten zien. Door de keuze van licht en compositie creeer je de mogelijkheid mensen nieuwe dingen te laten zien. 

Joke Schut Profielfoto 0
Joke Schut Profielfoto 1
Joke Schut Profielfoto 2
Joke Schut Profielfoto 3
Joke Schut Profielfoto 4
Joke Schut Profielfoto 5
Joke Schut Profielfoto 6
Joke Schut Profielfoto 7
Joke Schut Profielfoto 8
Joke Schut Profielfoto 9
Albert Nanning

Fotograaf Albert in Amsterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Op mijn 16e verjaardag kreeg ik een camera kado van mijn vader. Sindsdien heeft fotografie mij nooit meer losgelaten. Vooral toen de digitale fotografie opkwam, ben ik heel veel beelden gaan schieten. Ik maakte voornamelijk vrij werk, maar de laatste jaren richt ik me steeds meer op opdrachten. Het voordeel van het vrije werk is dat ik nu die technieken en inzichten meeneem en toepas bij de opdrachten.Ik hou van natuurlijke en spontane foto's, ook bij portretten. Natuurlijk licht heeft mijn voorkeur, boven studiolicht. Tegenwoordig richt ik me steeds meer op straatfotografie en ben dan ook vaak te vinden in de straten van Amsterdam, vaak rond drukbezochte plekken in het centrum. 

9,4
Albert Nanning Profielfoto 0
Albert Nanning Profielfoto 1
Albert Nanning Profielfoto 2
Albert Nanning Profielfoto 3
Albert Nanning Profielfoto 4
Albert Nanning Profielfoto 5
Albert Nanning Profielfoto 6
Albert Nanning Profielfoto 7
Albert Nanning Profielfoto 8
Albert Nanning Profielfoto 9
Albert Nanning Profielfoto 10
Edo Koch

Fotograaf Edo in Zwolle.

O.a. Bedrijfsfotografie, Social media fotografie en Vastgoed reportage

Al ruim 5 jaar maak ik professioneel foto's. Van vastgoed tot bedrijfsreportages en portretten. Mijn belangrijkste reden om dit te doen, voor mezelf en ook voor jou als opdrachtgever, is om een moment vast te leggen op een manier zoals je dat zelf misschien niet eens ziet. Daarmee probeer ik je te inspireren en enthousiasmeren. Uiteindelijk probeer ik de werkelijkheid op een zo mooi mogelijk manier vast te leggen.

Edo Koch Profielfoto 0
Edo Koch Profielfoto 1
Edo Koch Profielfoto 2
Edo Koch Profielfoto 3
Edo Koch Profielfoto 4
Edo Koch Profielfoto 5
Edo Koch Profielfoto 6
Edo Koch Profielfoto 7
Edo Koch Profielfoto 8
Edo Koch Profielfoto 9
Edo Koch Profielfoto 10
Edo Koch Profielfoto 11
Monique van der Steen

Fotograaf Monique in Veghel.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Portretfotografie

Naast een onweerstaanbare drang om mijn omgeving vast te leggen, geniet ik van het contact met mensen dat fotografie mij biedt. Mens en omgeving inspireren mij. Naast portret (op locatie) heb ik ruime ervaring met product fotografie, culinaire fotografie en architectuur fotografie.Het liefst laat ik zien hoe mooi de wereld gelukkig ook nog kan zijn. En hoe mooi dat mensen kunnen zijn.Ik ben zorgvuldig en rustig en merk dat dat in mijn voordeel werkt. Hierdoor kan ik volle aandacht besteden aan mijn onderwerp en de techniek om dit juist weer te geven.

Monique van der Steen Profielfoto 0
Monique van der Steen Profielfoto 1
Monique van der Steen Profielfoto 2
Monique van der Steen Profielfoto 3
Monique van der Steen Profielfoto 4
Monique van der Steen Profielfoto 5
Monique van der Steen Profielfoto 6
Monique van der Steen Profielfoto 7
Monique van der Steen Profielfoto 8
Monique van der Steen Profielfoto 9
Monique van der Steen Profielfoto 10
Monique van der Steen Profielfoto 11
Hoe werkt Happix

Waarom kiezen voor je profielfoto via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Wij hebben ontzettend veel fotografen in het bestand, waardoor kiezen nog moeilijk kan blijken. Om deze reden is de visuele keuzehulp in het leven geroepen. Hiermee kun jij de fotografen vergelijken op prijs, regio, portfolio en drijfveren. Zo wordt het kiezen van jouw fotograaf wel erg gemakkelijk gemaakt! Niet alleen hebben wij het aanbod van fotografen, maar ook de nodige kennis in huis om van elke fotoshoot een succes te maken. Lees hieronder onze tips voor de mooiste profielfoto!

Je profielfoto laat al je volgers op LinkedIn, Facebook, Instagram of Twitter in één oogopslag zien wie jij bent en je laat meteen een sterke indruk achter. Een goede profielfoto zegt iets over jouw persoonlijkheid en professionaliteit, hier speelt de fotograaf direct op in. Bezoekers en potentiële werkgevers op social media krijgen een helder beeld van jou, nog voordat ze je in het echt zien. Een spontane foto van jou met de juiste belichting; dan heb je de juiste profielfoto te pakken. Kies een fotograaf uit het overzicht en bepaal samen hoe jij je ware ik laat zien op al jouw kanalen. Lees hier alvast wat tips voor de perfecte profielfoto, doe er je voordeel mee!

5 tips voor de perfecte profielfoto

 • Verzorg jezelf goed. Zorg dat je haar netjes gestyled is en je make-up goed aangebracht.
 • Oefen op je lach. Het is bewezen dat de ‘Duchenne lach’ effectief is als je vrolijk op de foto wil staan.
 • Kijk direct in de lens. Het is prettig als jij een potentiële werkgever/klant recht aankijkt in de foto. 
 • Laat zien wie je bent. Het hoeft er allemaal niet te zakelijk uit te zien. Jouw persoonlijkheid moet centraal staan op deze foto.
 • Hou de doelgroep van de foto in de achterhoofd. Wie wil jij voornamelijk bereiken? Zijn dat creatievelingen of keiharde zakenlui?

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?

Cookies... Lekker!

Wij zorgen ervoor dat jij de fotograaf vindt die bij jou past. Daarvoor gebruiken we diverse technieken zoals bijvoorbeeld cookies. We zien zo hoe mensen klikken en wat ze op welke plaats doen. Soms is er een koppeling met systemen van anderen. Zo kunnen wij of reclamepartners jou op onze website of daarbuiten een goed aanbod doen.

Per type fotografie maken we klantprofielen. Deze profielen en de data waarop die gebaseerd zijn gebruiken we binnen en buiten onze website, bijvoorbeeld voor campagnes op social media of door ze te combineren met andere data zodat we je nog preciezer kunnen helpen.

Fotografie is emotie, dus zijn we zuinig op jouw gegevens. We gebruiken ze alleen als jij daar toestemming voor hebt gegeven. Ze worden gedeeld met je fotograaf en gebruikt om met jou in contact te blijven. Ga je verder op onze website? Dan ben je hiermee akkoord.

Wil je alles nog eens nalezen? Lees de gebruikersvoorwaarden en cookieverklaring.

chatIcon