Profielfoto


Vergelijk op prijs, stijl en reviews ✓ 927 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Ben jij op zoek naar de meest pakkende profielfoto van jezelf voor LinkedIn of andere kanalen? Wil jij een goede afspiegeling van jezelf? Kies dan voor een fotograaf via Happix! Er zijn veel verschillende fotografen met allen een andere stijl, het is belangrijk om de fotograaf te kiezen die het beste bij jou past. Juist om deze reden kun jij op Happix een fotograaf kiezen op basis van locatie, budget en eerder werk. Zo'n profielfoto kun je gebruiken voor je curriculum vitae, je LinkedIn, Twitter, Facebook en bijvoorbeeld een dating website. Hieronder hebben wij wat tips voor jou op een rij gezet om tot de perfecte profielfoto te komen. 

Wat krijg ik als ik mijn profielfoto via Happix regel?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.

Fotograaf Rienk in De Lier.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Social media fotografie

Mijn fotografie is ontstaan uit pure passie voor mooi beeld. Ik ga dan ook tot het uiterste om mooi beeld te creeeren dat rechtstreeks het gewenste doel bereikt.  

Fotograaf Shauni in Alkmaar.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Mijn naam is Shauni, uit de prachtige stad Alkmaar. Ik ben een grafisch ontwerpen en een passievolle creatieve fotograaf. Elke keer als ik mag fotograferen, doe ik dit met veel passie en plezier. Ook al kom ik uit Alkmaar, mijn fotografie zijn niet gebonden aan deze stad maar reis ik door heel Nederland. Ik fotografeer voornamelijk buiten met natuurlijk licht, in de natuur of de stad. Dit kan je ook terug zien in mijn foto's. Daarnaast ben ik in bezit van een thuisstudio waar jullie altijd welkom zijn! De kleuren van mijn fotografiestijl zijn licht en natuurlijk of contrastvolle zwart-wit. Ik probeer altijd mijn onderwerpen van de foto zo puur en natuurlijk mogelijk vast te leggen. Niet standaard of gefoceerd maar gewoon op je gemak zoals jullie/jij bent. Mochten de foto's op mijn website jullie aanspreken maar wil je graag eerst meer weten? Je mag altijd vrijblijvend contact opnemen! **Helaas ben ik vanwege omstandigheden pas te boeken vanaf Januari 2017 voor grote opdrachten zoals bruiloften!**

Fotograaf Maurice in Arnhem.

O.a. Social media fotografie en High end portretfotografie

Als klant wil je graag zorgeloos en snel geholpen worden met de perfecte foto om jouw goed (zakelijk) voor de dag te laten komen. Fotograferen helpt mij om creatief en sociaal bezig te zijn met een heleboel verschillende klanten. Ik vind het elke keer weer fantastisch om mensen te verrassen met foto's waarvan ze dachten dat ze nooit zó goed op de foto zouden staan. Tijdens elke sessie is er weer een moment dat klanten een klein vreugdesprongetje maken door het resultaat wat er op de monitor verschijnt, dat moment is waar ik het voor doe! Mijn fotografie is gebaseerd op coaching in houding en expressie. Ik ben er van overtuigd dat iedereen fotogeniek op de foto kan, dat heeft niks met DNA maar alles met hoe je je voelt voor de camera te maken. Ik ben blij dat ik iedereen voor m'n lens de beste foto van zichzelf tot dan kan geven. Dat is het mooiste wat er is. Naast fotograferen krijg ik heel veel energie van andere fotografen helpen. Met het coachingsplatform genaamd de "HeadshotCrew" help ik samen met Peter Hurley meer dan 10.000 fotograferen wereldwijd om beter te worden in hun vak. Door deze coaching die ik geef, leer ik zelf ook nog dagelijks nieuwe dingen die mijzelf weer beter maken. Ondanks dat ik zelf honderden mensen fotografeer per jaar, maken andere fotografen andere situaties mee. Hierdoor bouw ik mijn eigen ervaring uit, door er over na te denken en alvast een plan klaar te hebben. Door andere te coachen kom ik zelf ook bij elke shoot beter beslagen ten ijs dan de vorige. Leren houdt nooit op, ook door degene die onderwijst.

Fotograaf Ilona in Deventer.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en Social media fotografie

Ik ben fotograaf geworden omdat ik met mijn foto's wil bijdragen aan het doel van de ander. Mijn blik op de wereld en op de boodschap van mijn opdrachtgevers leiden tot een mooie foto, zowel met als zonder mensen.

Fotograaf Kim in Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Gevoel, indenkvermogen, een passie. Klanten Als Angelina Jolie, United Nations, meer dan 30 Ambassades, verscheidene Magazines, presidenten, koninklijk paleis etc,  werkzaam in zowel Europa als de Verenigde Staten. Iedere soort van fotografie, of het nu bruidsfotografie, kunst & muziek is, reportage werk, familie fotografie, landschapsfotografie, een president of koning Willem Alexander of koningin Maxima is vraagt weer om een andere manier van aanpak. Mijn passie heeft zijn oorsprong toen ik 8 jaar oud was en mijn eerste camera kreeg en mijn gevoel is de hoofdwijze van aanpak. Het is iedere keer weer prachtig om te zien dat het blijkt te werken ook al doe ik dit reeds vele jaren en heb ik er veel ervaring in. Om er zorg voor te dragen dat echt ieder moment vereeuwigd wordt, maak ik gebruik van niet één maar twee complete professionele camera/lens/flitser sets van Canon. Ik weet dat heel veel fotograferen vertrouwen op hen enige set die ze bij zich hebben. Mijn wil jij dat net op het moment de fotograaf het laat afweten ? Voor portret fotografie beschik ik over complete studiobelichtingsets waaronder ook één volledig mobiele set welke tevens in het vliegtuig mee kan.  Ik ben flexibel, door jarenlange ervaring gespecialiseerd in de etiquete die gehoord bij werken op het aller hoogste niveau ( denk aan koninklijk huis, presidenten en ambassadeurs, Angelina Jolie), maar tevens ook in de volledige veiligheidsmaatregelen welke sommige werkzaamheden omhullen ( United Nations, Europese Unie, Paleizen, World Summits etc). Het voordeel van werken in vele landen en meerdere talen is ook dat mijn omgangsvormen/sociale kennis erg ontwikkeld is.

Fotograaf Ronald in Koedijk.

O.a. Bruidsfotografie, Portretfotografie en Fotoreportage

Ontwerpstudio De waarde van fotografie is mijn drijfveer. Ik kan mensen iets geven dat waardevol is: een herinnering. Fotografie is alom aanwezig tegenwoordig en misschien ook wel een weggooiproduct, af en toe. Maar als ik een mooi portret van iemand weet te maken of een goeie reportage schiet, dan is dat heel bevredigend. Want ik kan iemand dan iets geven dat hij of zij een levenlang meeneemt. Dit alles heeft voor mij veel meer inhoud gekregen toen mijn vriendin ruim tweeënhalf jaar geleden overleed. Meer toevallig dan express heb ik twee maanden voor haar dood een serie portretfoto's van haar gemaakt. Eigenlijk bedoeld om divers licht te proberen, maar het werd veel meer dan dat. Gewoon mooie portretten van een bijzondere vrouw. Nu ze er niet meer is ben ik zo blij met die foto's. En dat gun ik eigenlijk iedereen. Een mooi portret van jezelf of van de mensen die bijzonder voor je zijn.

Fotograaf Joke in Rotterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en Social media fotografie

Ik vind het mooi om onverwachtse schoonheid in allerdaagse momenten te laten zien. Door de keuze van licht en compositie creeer je de mogelijkheid mensen nieuwe dingen te laten zien. 

Fotograaf Albert in Amsterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Fotoreportage

Op mijn 16e verjaardag kreeg ik een camera kado van mijn vader. Sindsdien heeft fotografie mijn nooit meer losgelaten. Vooral toen de digitale fotografie opkwam, ben ik heel veel beelden gaan schieten. Ik maakte voornamelijk vrij werk, maar de laatste jaren richt ik me steeds meer op opdrachten. Al die jaren vrij fotograferen heeft me veel ervaring opgeleverd en die weet ik toe te passen in de opdrachten. Ik hou van natuurlijke en spontane foto's, ook bij portretten. Natuurlijk licht heeft mijn voorkeur, boven studiolicht. 

Fotograaf Sharon in Zeeland.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Mijn missie is om ieder mens ongedwongen, als zichzelf, te laten stralen op een foto. En tot op de dag van vandaag voelt dat zo goed. Ik geniet wanneer ik foto's maak. Wanneer ik na de fotoshoot hoor dat mensen een mooie middag hebben gehad en uiteindelijk tranen in de ogen krijgen als ze de foto’s terug zien, dan is mijn doel bereikt. Daar doe ik het allemaal voor!

Fotograaf Pauli in Almere.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Fotografie is mijn passie. Sinds ik op 14 jarige leeftijd mijn eerste compact cameraatje in handen kreeg was het hek van de dam. Ik fotografeerde toen alles. Van de prullenbak tot de poes, de buurvrouw en het park. Inmiddels ben ik er achter dat mensen fotograferen mij toch wel erg blij maakt. 

Waarom kiezen voor je profielfoto via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Wij hebben ontzettend veel fotografen in het bestand, waardoor kiezen nog moeilijk kan blijken. Om deze reden is de visuele keuzehulp in het leven geroepen. Hiermee kun jij de fotografen vergelijken op prijs, regio, portfolio en drijfveren. Zo wordt het kiezen van jouw fotograaf wel erg gemakkelijk gemaakt! Niet alleen hebben wij het aanbod van fotografen, maar ook de nodige kennis in huis om van elke fotoshoot een succes te maken. Lees hieronder onze tips voor de mooiste profielfoto!

Je profielfoto laat al je volgers op LinkedIn, Facebook, Instagram of Twitter in één oogopslag zien wie jij bent en je laat meteen een sterke indruk achter. Een goede profielfoto zegt iets over jouw persoonlijkheid en professionaliteit, hier speelt de fotograaf direct op in. Bezoekers en potentiële werkgevers op social media krijgen een helder beeld van jou, nog voordat ze je in het echt zien. Een spontane foto van jou met de juiste belichting; dan heb je de juiste profielfoto te pakken. Kies een fotograaf uit het overzicht en bepaal samen hoe jij je ware ik laat zien op al jouw kanalen. Lees hier alvast wat tips voor de perfecte profielfoto, doe er je voordeel mee!

5 tips voor de perfecte profielfoto

  • Verzorg jezelf goed. Zorg dat je haar netjes gestyled is en je make-up goed aangebracht.
  • Oefen op je lach. Het is bewezen dat de ‘Duchenne lach’ effectief is als je vrolijk op de foto wil staan.
  • Kijk direct in de lens. Het is prettig als jij een potentiële werkgever/klant recht aankijkt in de foto. 
  • Laat zien wie je bent. Het hoeft er allemaal niet te zakelijk uit te zien. Jouw persoonlijkheid moet centraal staan op deze foto.
  • Hou de doelgroep van de foto in de achterhoofd. Wie wil jij voornamelijk bereiken? Zijn dat creatievelingen of keiharde zakenlui?

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?


High end portretfotografie Modefotografie