Profielfoto


Vergelijk op prijs, stijl en reviews ✓ 802 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Ben jij op zoek naar de meest pakkende profielfoto van jezelf voor LinkedIn of andere kanalen? Wil jij een goede afspiegeling van jezelf? Kies dan voor een fotograaf via Happix! Er zijn veel verschillende fotografen met allen een andere stijl, het is belangrijk om de fotograaf te kiezen die het beste bij jou past. Juist om deze reden kun jij op Happix een fotograaf kiezen op basis van locatie, budget en eerder werk. Zo'n profielfoto kun je gebruiken voor je curriculum vitae, je LinkedIn, Twitter, Facebook en bijvoorbeeld een dating website. Hieronder hebben wij wat tips voor jou op een rij gezet om tot de perfecte profielfoto te komen. 

Wat krijg ik als ik mijn profielfoto via Happix regel?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.

Fotograaf Joke in Rotterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en Social media fotografie

Ik vind het mooi om onverwachtse schoonheid in allerdaagse momenten te laten zien. Door de keuze van licht en compositie creeer je de mogelijkheid mensen nieuwe dingen te laten zien. 

Fotograaf Kim in Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Gevoel, indenkvermogen, een passie. Klanten Als Angelina Jolie, United Nations, meer dan 30 Ambassades, verscheidene Magazines, presidenten, koninklijk paleis etc,  werkzaam in zowel Europa als de Verenigde Staten. Iedere soort van fotografie, of het nu bruidsfotografie, kunst & muziek is, reportage werk, familie fotografie, landschapsfotografie, een president of koning Willem Alexander of koningin Maxima is vraagt weer om een andere manier van aanpak. Mijn passie heeft zijn oorsprong toen ik 8 jaar oud was en mijn eerste camera kreeg en mijn gevoel is de hoofdwijze van aanpak. Het is iedere keer weer prachtig om te zien dat het blijkt te werken ook al doe ik dit reeds vele jaren en heb ik er veel ervaring in. Om er zorg voor te dragen dat echt ieder moment vereeuwigd wordt, maak ik gebruik van niet één maar twee complete professionele camera/lens/flitser sets van Canon. Ik weet dat heel veel fotograferen vertrouwen op hen enige set die ze bij zich hebben. Mijn wil jij dat net op het moment de fotograaf het laat afweten ? Voor portret fotografie beschik ik over complete studiobelichtingsets waaronder ook één volledig mobiele set welke tevens in het vliegtuig mee kan.  Ik ben flexibel, door jarenlange ervaring gespecialiseerd in de etiquete die gehoord bij werken op het aller hoogste niveau ( denk aan koninklijk huis, presidenten en ambassadeurs, Angelina Jolie), maar tevens ook in de volledige veiligheidsmaatregelen welke sommige werkzaamheden omhullen ( United Nations, Europese Unie, Paleizen, World Summits etc). Het voordeel van werken in vele landen en meerdere talen is ook dat mijn omgangsvormen/sociale kennis erg ontwikkeld is.

Fotograaf Grietje in Deventer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Mensen op de foto zetten zoals ze zijn. Intieme, persoonlijke en ongedwongen fotografie. Ik wil mensen blij maken met zichzelf ('Wat sta ik er mooi op!') en ze mooie herinneringen leveren.

Fotograaf Marcel in Deventer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Bedrijfsfotografie

Ik maak graag mensen blij met een mooi portret. Een foto waar zij zichzelf in herkennen en waar anderen hen ook in herkennen. Gewoon iemand op zijn mooist/best neerzetten. 

Fotograaf Ilona in Deventer.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Fotoreportage

Ik ben fotograaf geworden omdat ik met mijn foto's wil bijdragen aan het doel van de ander. Mijn blik op de wereld en op de boodschap van mijn opdrachtgevers leiden tot een mooie foto, zowel met als zonder mensen.

Fotograaf Mick in Rotterdam.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Er is niets zo leuk als mensen blij maken met iets wat ik voor hen heb mogen maken.

Fotograaf Han in Amsterdam.

O.a. Social media fotografie

Ik ben gespecialiseerd in het maken van zakelijke profielfoto's.  (Omgeving Amsterdam). Omdat een profielfoto zo belangrijk is, is het niet zo gek om een professionele fotograaf in te schakelen. Zo ben je er zeker van dat de foto’s technisch in orde is en dat je er goed op staat, met de uitstraling die jij wilt. Geen lopende-bandwerk Alle mensen verschillen, dus neem ik ruim de tijd om tot een geslaagd resultaat te komen. Ik maak dus geen profielfoto's "aan de lopende band". Sommige mensen hebben gewoon wat meer tijd nodig om aan de camera te wennen. Tijdens de shoot bekijken we de foto’s samen op een beeldscherm: je kunt dan aangeven of er nog iets is wat je anders wilt of iets wat je opnieuw wilt proberen. Er is voldoende tijd om bijvoorbeeld een kledingstuk te wisselen. Studio De fotostudio zit in Amstelveen, vlak bij de Zuid-As

Fotograaf Nico in Breda.

O.a. Bedrijfsfotografie, Social media fotografie en Algemene studiofotografie

NICO HERMANS PhotoGraphix wil door middel van een uitgebreide technische en creatieve kennis een onderscheidende meerwaarde bieden aan haar afnemers. Servicegerichtheid en marktgericht denken staan hierbij centraal Missie: NICO HERMANS PhotoGraphix voorziet haar klanten van onderscheidende en verkoopbevorderend fotografisch en grafisch beeldmateriaal, waarbij de uitingen aansluiten bij de uitstraling en de commerciële wensen van haar relaties. Visie: De hedendaagse maatschappij is steeds meer beeldgericht. Een product of dienst wordt steeds vaker gezocht en gekozen op basis van foto’s en uitstraling. Daarbij nemen de zoekmachines en het internet een steeds meer prominente plaats in, maar tevens blijven publicaties in diverse gedrukte media van onschatbare waarde. NICO HERMANS PhotoGraphix zet zich er voor in om op beide media onderscheidende fotografie voor bedrijven, reclamebureaus en instellingen te maken.

Fotograaf Marcel in Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Mijn naam is Marcel. Sinds 2010 sta ik ingeschreven bij de KVK. Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest bij de overheid, heb ik twee jaar geleden besloten om (gefaseerd) de stap te zetten naar een bestaan als zelfstandig ondernemer.  Ik had een droom en die droom wilde ik uit laten komen: Mijn werkervaring uit het verleden bundelen met de passie voor fotografie en organiseren. Ik ben sinds 2014 gediplomeerd fotograaf. In de loop der jaren heb ik mij meer en meer toegelegd op de fotografie waarin de mens centraal staat. Inmiddels heb ik honderden gezinsshoots op mijn CV staan, een tiental bruiloften en ontelbare andere fotoshoots. Ik benader iedere opdracht als een nieuwe uitdaging. Mensen betalen geld en het is aan mij om de gewenste kwaliteit te leveren. Een goede communicatie vooraf is daarin essentieel. En daar ligt precies mijn kracht. De verbinding zoeken, luisteren en meedenken.

Fotograaf Judith in Aalsmeer.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Social media fotografie

Mijn drijfveer is klanten beter zichtbaar en herkenbaar te maken, gebruikmakend van hun eigen identiteit en onderscheidend vermogen. Adviezen geven hoe je je onderscheid en uitgaand van de eigen kracht; niet dat wta de concurrent doet.

Waarom kiezen voor je profielfoto via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Wij hebben ontzettend veel fotografen in het bestand, waardoor kiezen nog moeilijk kan blijken. Om deze reden is de visuele keuzehulp in het leven geroepen. Hiermee kun jij de fotografen vergelijken op prijs, regio, portfolio en drijfveren. Zo wordt het kiezen van jouw fotograaf wel erg gemakkelijk gemaakt! Niet alleen hebben wij het aanbod van fotografen, maar ook de nodige kennis in huis om van elke fotoshoot een succes te maken. Lees hieronder onze tips voor de mooiste profielfoto!

Je profielfoto laat al je volgers op LinkedIn, Facebook, Instagram of Twitter in één oogopslag zien wie jij bent en je laat meteen een sterke indruk achter. Een goede profielfoto zegt iets over jouw persoonlijkheid en professionaliteit, hier speelt de fotograaf direct op in. Bezoekers en potentiële werkgevers op social media krijgen een helder beeld van jou, nog voordat ze je in het echt zien. Een spontane foto van jou met de juiste belichting; dan heb je de juiste profielfoto te pakken. Kies een fotograaf uit het overzicht en bepaal samen hoe jij je ware ik laat zien op al jouw kanalen. Lees hier alvast wat tips voor de perfecte profielfoto, doe er je voordeel mee!

5 tips voor de perfecte profielfoto

  • Verzorg jezelf goed. Zorg dat je haar netjes gestyled is en je make-up goed aangebracht.
  • Oefen op je lach. Het is bewezen dat de ‘Duchenne lach’ effectief is als je vrolijk op de foto wil staan.
  • Kijk direct in de lens. Het is prettig als jij een potentiële werkgever/klant recht aankijkt in de foto. 
  • Laat zien wie je bent. Het hoeft er allemaal niet te zakelijk uit te zien. Jouw persoonlijkheid moet centraal staan op deze foto.
  • Hou de doelgroep van de foto in de achterhoofd. Wie wil jij voornamelijk bereiken? Zijn dat creatievelingen of keiharde zakenlui?

Over Happix


Happix werkt met negen garanties om jou blij te kunnen maken met mooie foto’s. Daarom bieden wij heldere totaalpakketten zonder bijkomende kosten, kennen wij de fotografen persoonlijk, kun je veilig betalen en werken wij met 100% tevredenheidsgarantie. Waar wacht je nog op?


High end portretfotografie Modefotografie