Wolfslaar


Wolfslaar

Landgoed Wolfslaar is een bijzondere locatie aan de zuidrand van Breda. Midden in de weelderige, ongerepte natuur vindt je het imposante landhuis, met alle ruimte voor feestelijke en zakelijke bijeenkomsten.
Het koetshuis vormt het culinaire hart van het landgoed. Het sfeervolle landhuis biedt ruimte om te vergaderen in stijl. Verfijnde gastronomie en oprecht gastheerschap zijn hier vaste waarden. Ervaar de rust, ruimte en de ongekende rijke mogelijkheden van landgoed Wolfslaar.

Restaurant

Wolfslaar Restaurant is sinds 2005 elk jaar bekroond met een Michelinster en tevens ook het enige restaurant in Breda dat hiermee bekroond is. Volgens onafhankelijke review sites behoort restaurant Wolfslaar tot de 10 beste restaurants van Noord-Brabant en bij de 80 beste restaurants van Nederland. Jaarlijks bezoeken ruim 20.000 gasten het sterrestaurant.

Trouwlocatie

Een bijzondere dag vraagt om een bijzondere omgeving. Landhuis Wolfslaar is volgens velen de mooiste trouwlocatie in Breda. Of je nu alleen op zoek bent naar een trouwzaal voor de huwelijksvoltrekking of de hele trouwdag inclusief borrel, diner en feest bij Wolfslaar onder wilt brengen. Wolflaar maakt van trouwen op het landgoed een unieke ervaring! In de offerte van Wolfslaar wordt Happix vermeldt, om de klant de mogelijkheid te bieden voor een bruiloftsreportage.

Culinaire workshops

Wolfslaar verzorgt smaakvolle kook-, drank- en foodworkshops en proeverijen. Tijdens de luxe, culinaire workshops leert u o.a. regionaal, Italiaans of Aziatisch koken, proef je heerlijke wijnen, whisky’s, bieren, champagnes, thee of koffie of creëert u bijzondere bonbons en mooie meesterwerkjes van topchocolade. De culinaire workshops zijn leuk, lekker en leerzaam! Een topactiviteit voor een familiedag, vriendenuitstapje, teambuilding of afdelingsuitje.

Bijeenkomsten

Het imposante en modern ingerichte landhuis ademt de sfeer van vroegere tijden en is dé locatie voor vele soorten zakelijke en persoonlijke evenementen. De mooie salons zijn veelzijdig inzetbaar.

Zakelijke bijeenkomsten: Het landhuis is de perfecte locatie om in alle rust te vergaderen of te netwerken. Alle salons hebben uitzicht op de schitterende tuin. Een inspirerende omgeving voor zakelijke bijeenkomsten. Alle vergaderruimtes zijn voorzien van benodigde vergaderfaciliteiten. De vergadering kan uitgebreid worden met een verfijnde lunch of afgesloten worden met een ontspannen diner.

Persoonlijke bijeenkomsten: Een receptie, afscheidsborrel, huldiging, jubileum of geboortefeest, landhuis Wolfslaar is een veelzijdige locatie voor feesten of om te gedenken. Jouw wensen zijn altijd het uitgangspunt om er een memorabel moment van te maken.