VIVA


VIVA

Viva is een Nederlands weekblad met als doelgroep jonge vrouwen van 20 tot 35 jaar. Viva schrijft over uiteenlopende onderwerpen. Er wordt veel aandacht besteed aan relaties, actualiteit, persoonlijke verhalen en seks. Deze onderwerpen worden afgewisseld met luchtigere onderwerpen, zoals mode, beauty en reizen. In 2007 won Viva de prijs voor 'beste tijdschrift van het jaar'.

VIVA400

Ieder jaar organiseert Viva de VIVA400. Een lijst met 400 vrouwen die een bijzondere stap in hun loopbaan hebben gezet, een belangrijke prijs wonnen of die in dat jaar iets anders opvallends deden. Er zijn vijf categorieën: de creatieven, de knappe koppen, de krachtpatsers, de wereldverbeteraars en de zaken wonders. De lijst is dus een wilde mix van o.a. beleidsmakers, ICT’ers, ijsklimmers, bommen-ontmantelaars en internetondernemers. Ze doen niet aan een ranking, want hoe vergelijk je nu een atlete die een gouden plak wint op een WK met een promovendus? Niet dus. Dat maakt de lijst zo bijzonder; het gaat om onvergelijkbare prestaties.

De VIVA400 vrouw is ambitieus en ondernemend. Ze inspireert door wie ze is, wat ze doet en wat ze bereikt binnen een team, als ondernemer en/of voor de maatschappij. Met haar innovatieve denk- en werkwijze heeft ze een duidelijk doel voor ogen. Afgelopen jaar won ze een prijs, startte een succesvolle eigen business of zette een noemenswaardige prestatie neer waarmee ze het verschil maakte.

VIVA is online

Viva verzorgt niet alleen een weekblad, maar beheert ook een website waar dagelijks blogs, make-up tips, persoonlijke verhalen en handige video's op worden geplaatst. Daarnaast is er een forum waar lezeressen met elkaar in gesprek kunnen gaan over alle onderwerpen die je maar bedenken kunt. De 'VIVA community' is er voor elkaar.

Samenwerking Happix en VIVA

Speciaal voor de feestdagen hebben we een toffe actie: je maakt kans op een fotoshoot met je vriendinnen. In samenwerking met VIVA mogen we vijf keer een tegoedbon ter waarde van €150,- weggeven om jou en je vriendinnengroep door een professionele fotograaf op de foto te laten zetten!