e-Matching


e-Matching

e-Matching is de eerste Nederlandse datingsite. Al sinds 1998 helpt e-Matching.nl hoogopgeleide singles een partner te vinden. Vele duizenden relaties en huwelijken zijn hierdoor ontstaan. Omdat e-Matching alleen op hoger opgeleiden is gericht, kun je ook gerichter zoeken. Ze stellen hogere eisen aan de inhoud van je profiel dan de meeste andere datingsites.

e-Matching is de datingsite voor hoger opgeleide singles die echt op zoek zijn naar een duurzame, vaste relatie. Zowel voor heterorelaties als gay of lesbische relaties. Je bepaalt zelf hoe breed of hoe smal je zoekt en met wie je wel of geen contact wil leggen. De aanmelding is gratis en na goedkeuring wordt je profiel online gezet. Betalende leden kunnen zelf het initiatief nemen tot contact en gratis leden kunnen altijd kosteloos een bericht terugsturen.

Van zelf-matching tot datingcoach

e-Matching geeft toegang tot vele actuele profielen. Oude, niet actieve profielen worden door e-Matching automatisch verwijderd. Je bepaalt zelf welke matching-criteria voor jou belangrijk zijn. De kans om een relatie te vinden via e-Matching is groter naarmate je zelf actiever bent op de site. Niet iedereen is even handig in dit matchen. Daarom helpt e-Matching jou door middel van datingtips en redactionele artikelen over de wereld van het daten. Onze datingadviseurs kunnen op jouw verzoek een Second Opinion geven over uw profiel en zoekgedrag. Wil je nog meer begeleiding? DatingCoach Irme Ellens-Maat helpt je met persoonlijk advies nog verder op weg.

Beperk je niet tot online dating

Inmiddels komt 1 op de 5 relaties tot stand via online dating. En bij mensen boven de 35 ligt dit percentage zelfs nog hoger. Online dating kun je heel simpel inpassen in je drukke leven. Je vergroot je kansen natuurlijk enorm als je ook de andere mogelijkheden niet onbenut laat. Check de singles in je eigen sociale omgeving nog eens: op je werk, bij de sportvereniging, netwerkborrels, etc. Want dit is het moment je misschien toch gewoon die stoute schoenen eens moet aantrekken. Ga eens mee met een singlesreis of schrijf je in voor een leuke singlesactiviteit (theater, wandelen, kaarten, enz.). Diegenen die op meerdere fronten actief zoeken, hebben de meeste kans op het vinden van die ene echte match.

Samenwerking Happix en e-Matching

Als je door de profielen bladert, zal je merken dat de profielfoto’s erg veel invloed hebben op de selectie die je maakt. Niet alleen of iemand er leuk uit ziet, maar ook kledingkeuze, locatie (vakantie, sport, terrasje) en de manier van kijken beïnvloeden jouw idee over die persoon. Zo zullen anderen jouw foto’s ook bekijken. Dus alle reden om eens na te gaan wat jouw foto’s teweegbrengen.

Een professionele fotograaf kan zorgen voor een goede presentatie. Ken je geen goede fotograaf? Dan beveelt e-Matching de vergelijkingssite van Happix aan. Je kunt zelf een fotograaf zoeken die bij jou past en bij jou in de buurt gevestigd is.