Newborn fotografie


Vergelijk op prijs, stijl en reviews ✓ 740 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Ben jij op zoek naar die unieke fotograaf voor jouw newborn shoot? Als trotse ouders wil je graag jouw baby laten fotograferen en aan de hele wereld laten zien! Op onze website kun je alle aangesloten newborn fotografen vinden in Nederland. Vergelijk ze op prijs, locatie, achtergrond en eerder werk. Zo vind jij snel die geduldige en speelse fotograaf die jouw newborn fotografie graag wil uitvoeren.

Cliché, maar waar: de eerste fase van je pasgeboren kindje vliegt voorbij. Die kwetsbare eerste periode vraagt om specifieke newborn fotografie. Of het nu in de fotostudio is of bij je thuis; de fotograaf luistert naar jouw wensen. Deze kleintjes laten zich natuurlijk nog niet helemaal sturen, daardoor luistert het vangen van het juiste moment extra nauw. De newborn fotograaf neemt de tijd en weet hoe belangrijk het is om geduld te hebben met het vastleggen van de babyfoto's.

Wat krijg als ik newborn fotografie via Happix boek?

 • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
 • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.

Fotograaf Oni in IJsselstein.

O.a. Bruidsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Kinderfotografie

Beelden blijven altijd hangen en dat is de reden dat ik gekozen heb om te fotograferen.

Fotograaf Brenda in Den Haag.

O.a. Newborn & Baby fotografie

Mijn drijfveer is om mensen te laten stralen elke keer als zij naar de door mij gemaakte foto's kijken. Of het nu in een album is of een afdruk aan de muur. De warme herinnering aan een mooie ervaring, daar hou ik van.

Fotograaf Katrijn in Arnhem.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Kinderfotografie

Mooie en bijzondere momenten vastleggen met een pure, spontane en ongedwongen fotosessie, zodat het voor jou een mooie blijvende herinnering wordt.

Fotograaf Marc in Zoetermeer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Ik lever mooie, krachtige, artistieke zwangerschapsfoto's voor klanten die alleen het beste van het beste willen. Ik heb vele zwangere portretten vastgelegd. Het is één van zijn specialiteiten waar hij veel plezier aan beleefd mede door de intimiteit en schoonheid wat dit soort foto's met zich meebrengt. "Niets is mooier om emoties en expressies rondom de zwangerschap vast te leggen. Het is toch ook wonderlijk om een nieuwe wereldbewoner in je buik te hebben?". Ben jij zwanger en wil je dit ook graag op een bijzondere wijze vastgelegd hebben? Neem dan contact op.

10

Fotograaf Grietje in Deventer.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Mensen op de foto zetten zoals ze zijn. Intieme, persoonlijke en ongedwongen fotografie. Ik wil mensen blij maken met zichzelf ('Wat sta ik er mooi op!') en ze mooie herinneringen leveren.

Fotograaf Rianne in Nijmegen.

O.a. Newborn & Baby fotografie

Ken je dat, dat je wel naar de foto's kan blijven turen. Omdat er iemand op staat die je heel erg dierbaar is of dat het moment dat je op de foto ziet je voor altijd wil koesteren? Of misschien een foto van jezelf waarover je je verwondert? Ik ben zelf een echte fototuurder (haha, voor zover dat een woord is). Niet alleen de foto's van mijzelf of mijn dierbaren, maar ook foto's van plekken waar ik geweest ben of dingen die ik gedaan heb en soms zelf van plekken die ik ooit nog wel eens zou willen bezoeken. Ze brengen je even (terug) naar het moment.  Het zal je niet verbazen, maar ik ben gewoon dol op foto's. Met de foto's die ik voor anderen maak, jong en/of oud, wil ik vooral bereiken dat zij nog jaren ook naar die foto's kunnen turen, dat het ze mooie herinneringen brengt en dat je je even weer terug gaat naar de tijd dat het was.

Fotograaf Renate in Assendelft.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Geboortefotografie

Ik heb me gespecialiseerd in fotografie rondom de bevalling van een kind. Dat houdt in dat ik me veel bezig houd met zwangerschapsfotografie, geboortefotografie en newborn lifestyle fotografie. Maar ook hebben inmiddels vele vrienden, kennissen en familieleden van voormalig klanten mij weten te vinden. Op verzoek fotografeer ik daarom ook gezelschappen, families, vriendinnen, etc, etc. Dat houdt het voor mij ook leuk en afwisselend. Sinds de zomer van 2016 heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken!

Fotograaf Emma in Zwolle.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

I want my clients to have beautiful pictures of the people they love and my motivation is for them to feel happy when they will look at these pictures throughout the years. I like capturing little details, eyes full of love, a sudden laugh. That's why I love photographing families and children in particular. Weddings are also special occasions with beautiful emotions and memories to capture. I want to deliver perfect pictures to my clients, that's why I often retouch them to optimise every picture and make a beautiful moment look exceptional.

Fotograaf Masja in 's‑Hertogenbosch.

O.a. Newborn & Baby fotografie, Kinderfotografie en Geboortefotografie

Mijn drijfveer is het pure karakter van jullie baby in de eerste weken vast te leggen. Een unieke periode die heel snel voorbij gaat en nooit meer terugkomt en het daarmee heel waardevol maakt om foto's van te hebben.

Fotograaf Perla in Almere.

O.a. Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Welkom bij Baby en zwangerschapsfotografie: jouw adres voor een mooi zwangerschapsreportage of babyfoto’s in Almere en de omgeving. Het fotograferen van zwangere vrouwen, baby’s en kinderen vind ik fascinerend. Daarom heb ik gekozen om me te specialiseren in baby- en zwangerschapsfotografie. Ik vind het een eer om dat ene, bijzondere moment in je leven te delen en er voor jou de mooiste herinnering van te maken. Als vrouw en moeder weet ik hoe bijzonder het is om zwanger te zijn. Hoe je je voelt over je veranderende lichaam en hoe bijzonder het is dat er leven binnen in je groeit! Tijdens de fotosessie vind ik het belangrijk dat jij je op je gemak voelt, zodat je jezelf kunt laten zien. En door die gecreëerde sfeer krijg ik van mijn klanten reacties als: “We voelden ons op ons gemak tijdens de fotoshoot en dat kwam grotendeels door jou”. Die ontspanning en dat vertrouwde gevoel zie je terug in het eindresultaat. Ik let op details, speel met licht en schaduw, met spiegeling, lijnen en vormen. Een baby is het mooiste cadeau dat je kunt krijgen. We leven in een tijd waarin alles snel gaat en voordat je het weet is die kleine baby 1 jaar oud, of gaat ie al naar school! Als je baby in je armen ligt dan denk je: “Dit ga ik nooit vergeten.” Maar voordat je het weet is je baby erg veranderd en….. ja, je vergeet toch veel! Van mijn eigen kinderen wilde ik geen moment missen en daarom heb ik heel veel foto’s gemaakt. Wel leuk maar: ik sta er zelf bijna nergens op!!  Daarom heb ik speciale fotosessies zoals de “Kraamperiode-reportage” en de “Baby’s eerste jaar”. Gun jezelf de tijd om even alleen met je baby bezig te zijn, om tijdens de fotosessie van elkaar te genieten en die momenten, die bijzonderheden van die fase, voor altijd op een mooie manier vast te leggen.

Waarom kiezen voor je newborn fotograaf via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. Dit doen wij door middel van de visuele keuzehulp, die maakt het kiezen van de fotograaf die bij jou past echt gemakkelijk. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod newborn fotografen, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Lees hieronder onze tips voor de mooiste newborn fotografie!

Wanneer zet ik mijn baby op de foto?

In de eerste week of anderhalve week na de geboorte, krult de baby zich nog helemaal op zoals in de baarmoeder. Na de eerste tien dagen neemt dit snel af. Wil je dat graag op de foto laten zetten, zorg dan dat je optijd een afspraak maakt met een newbornfotograaf. Het is mogelijk om van tevoren al een afspraak te maken met de gekozen fotograaf, zodat hij/zij weet wanneer jouw kindje verwacht wordt.

10 tips voor newborn fotografie

 • Zorg dat er geen ander bezoek aanwezig is, om de rust te bewaren.
 • Is de newborn fotoshoot bij jullie thuis? Zorg dat het behaaglijk warm is in de kamer. 
 • Kies voor de mooiste foto's een ruimte met veel (natuurlijk) licht.
 • Wil je dat je baby slaapt op de foto's? Was en voed de baby vlak voor de fotoshoot.
 • Plan de shoot ook niet te vroeg in, vanaf vijf dagen is het verstandig om je shoot te houden.
 • Zorg dat de locatie niet helemaal stil is, anders schrikt de baby als er uiteindelijk wel geluid is.
 • Hou het veilig, je baby is erg kwetsbaar en kan niet te veel gevouwen worden. 
 • Heb geduld en wees niet bang voor extra voedermomenten of troostsessies. 
 • Trek ruim van tevoren de kleding van de baby uit als je foto’s naakt wil, zo krijg je geen afdrukken op de huid. 
 • Ben voorbereid op eventuele ‘ongelukjes’. 

Een uitgebreidere versie van deze 10 newbornfotografie tips, kun je hier vinden. 

Over Happix


Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.

Gerelateerde fotografie


Zwangerschapsfotoshoot Zwangerschapsfotografie Babyfotos Baby fotografie Kinderfotografie Geboortefotografie

Gerelateerde fotografie in Nederland