Loveshoot


Vergelijk op prijs, stijl en reviews ✓ 739 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Ben jij helemaal verliefd en klaar voor een loveshoot? Dan wil je natuurlijk een fotograaf die helemaal bij jullie past als stel. Het is prachtig om een moment te nemen om in de spotlight te staan met degene waar jij het meest van houdt. Je wil natuurlijk wel dat de fotograaf die je kiest het beste bij jou en je geliefde past. Zo’n loveshoot doe je namelijk niet zo vaak. Bij Happix vind je het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Als je de visuele keuzehulp gebruikt, wordt je ook nog eens een handje geholpen met deze keuze. Filter op je budget, locatie en gewenste jaren ervaring en kom zo tot je top drie. Lees onderaan ook gelijk onze tips voor een prachtige loveshoot!

  • Shoot is voor twee personen die graag hun liefde op de foto willen vastleggen.
  • Pre-weddingshoot, loveshoot, verlovingsshoot of bij een huwelijksjubileum.

Wat krijg ik als ik mijn loveshoot via Happix boek?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.
  • Je kunt de loveshoot foto's bijvoorbeeld gebruiken voor de uitnodiging van je bruiloft.

Fotograaf Theo in Lisse.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Toen ik een jaar of 17 was, wilde ik fotojournalist worden. Werken in de brandhharden van deze wereld. Zo ver is het nooit gekomen maar de journalist in mij is gebleven. Ik wil mensen laten zien wat er gebeurde. Laten meegenieten van alle mooie en ontroerdende momenten. Daar waar mensen zijn, daar gebeurt iets. Het verhaal vastleggen als dierbare herinnering voor later. Dat is mijn vak, dat is mijn passi. Ik werk dan ook passivol, creatief en pas mij steeds aan de veranderende omstandigheden aan. Fotografie is mijn manier van leven geworden. Mijn blik op de wereld. 

Fotograaf Jentl in Oud Gastel.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Herinneringen vastleggen. Ze daarmee bewaren. Voor onszelf, onze omgeving, het nageslacht. Zelf ben ik moeder van twee prachtige kinderen en ik wil alles vastleggen. Ik wil het bewaren, de herinneringen. Geen moment van hun leven wil ik vergeten. Dus leg ik dit vast met beeld en taal om de herinneringen nooit te verliezen. Levensfotografie. Het is het vastleggen van alles. Niet enkel een belangrijk moment. Maar alle momenten, omdat alles belangrijk is in een mensenleven.Ik leg vast wat er is. Je zult me geen “cheese” horen roepen. De kinderen mogen spelen, ontdekken, zichzelf zijn. De liefde mag gevierd worden. Het verdriet mag er zijn. Alle emoties worden op een persoonlijke manier gevangen met mijn camera. Met Levensfotografie wil ik het leven vastleggen. Van geboorte tot het afscheid en alles daartussen in. Een bevalling, de eerste minuten van een mensenleven. De eerste tijd van een baby in een gezin, hoe nieuw alles is. Liefde tussen twee mensen, het vangen op beeld. Een huwelijksdag, de verbintenis. Spelende kinderen, trotse ouders, liefdevolle grootouders. De heftigheid van een ziekte, een lange reis, het afscheid. Het is het waard om te herinneren, om vast te leggen.Ik vang graag jouw moment.

Fotograaf Wim in Driel.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Ik ben een fotograaf die graag met mensen omgaat en die het altijd prettig vindt om mensen op hun mooist op de foto te zetten, het maakt mij dan ook niet uit of iemand wat meer of minder kilotjes heeft, iedereen is het waard om mooi gefotografeerd te worden. Voor iedere sessie neem ik de tijd en het wordt zeker geen haast werk.

Fotograaf Tom in Drachten.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Familiefotografie

als jochie van 10 jaar was ik al gegrepen door fotografie. Mijn opa had een doka en drukte zelf zijn foto's af. De magie van het opkomende beeld boeide mij dermate dat ik besloot om hie wat mee te gaan doen. Met het boksje van mijn moeder maakte ik de eerste foto's tijdens een schoolreisje toen ik 11 jaar was en die ontwikkelde ik in mijn zelfgemaakte doka in de badkamer. Op mijn 15e kocht ik mijn  eerste  camera (een Zenit) en maakte de eerste portretfoto's van de familie. Toen ik verkering kreeg was mijn vriendin (nu mijn vrouw) het eerste model waar ik glamourachtige foto's van maakte.  Vele jaren later toe ik mijn eigen fotozaak en studio had, had ik van die eerste ervaringen nog steeds plezier, want belichting met ouderwetse fotolampen  geven je wel een goed inzicht wat licht met en voor een foto kan doen. Eeen paar jaar geleden ben ik als professional gestopt en ben nu met pensioen, maar de passie voor model en glamourfotografie is er nog altijd en met mijn mobiele studio maak ik nu van uw woonkamer in no time een thuis-studio. Mijn ervaring helpt me de foto's te maken zoals jij ze graag wilt hebben.

Fotograaf Chantal in Amersfoort.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Kinderfotografie

Toen mijn vader zijn eerste digitale camera kocht, kreeg ik snel de smaak van het fotograferen te pakken. Ik wist gelijk dat ik hier iets mee wilde doen. Daarom volgde ik de fotografie-opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en begon ik voor mijzelf. De afgelopen jaren heb ik steeds meer ontdekt wat mijn stijl is, niet te veel poespas en lekker kleurrijk. Ik fotografeer mensen graag zoals ze zijn en laat daarbij het liefst hun mooiste kant zien.

Fotograaf Richard in Zoetermeer.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Met mooie beelden mensen blij maken, dat is voor mij de kick van fotograferen. Dit proces omvat meer dan alleen de foto nemen.Eerst overleggen we wat er voor beelden verwacht worden. Hierbij kunnen we sparren, zodat mijn kennis en ervaring en de wensen van de klant uitkomen in een goede opdrachtsomschrijving. Waar nodig regel ik props, modellen of andere zaken alvorens de shoot aanvangt. Daarna gaan we shooten! Met al het ruwe beeldmateriaal ga ik vervolgens aan de slag om tot een mooi eindproduct te komen. We sluiten af met de aflevering of de presentatie van de producten. Heerlijk!

Fotograaf Ingrid in Zwijndrecht.

O.a. Zwangerschapsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Ik ben Ingrid, ik ben Ecuadoriaanse en woon in Nederland als gevolg van de liefde die ik voor mijn man heb. Als je denkt dat je mooie en inspirerende foto’s wilt hebben, dan praat ik daar graag over. Ik ben geespecialiceerd in zwangerschap, glamour en lifestyle met een romantiek tint en natuurlijk sinds al 3 jaar werk ik als freelance interieur fotograaf voor airbnb.com. Ik spreek Spaans, Nederlands en Engels

Fotograaf Aimee in Breda.

O.a. Bruidsfotografie, Zwangerschapsfotografie en Newborn & Baby fotografie

Fotografie is je gevoel, het moment en de schoonheid vastleggen. Je door alles te laten inspireren en je intuïtie volgen.  Mijn kwaliteit als fotograaf zit in mijn composities, het spelen met licht en de stijl die ik creëer. 

Fotograaf Milou in Kerkdriel.

O.a. Newborn & Baby fotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Ik heb een passie voor fotografie. Samen met mijn passie voor kinderen komt dit het beste tot uiting bij het fotograferen van kinderen en gezinnen. Ik heb dit bijna een jaar professioneel gedaan, maar vond dit toch te commercieel. Het liefst breng ik mijn eigen ideeën in uitvoering, terwijl ik rekening hou met de wensen van de klant. Kinderen fotograferen is soms erg lastig, ze lachen gemaakt of helemaal niet, soms hebben ze er totaal geen zin in of zijn ze bang voor de nieuwe omgeving. Ik vind het belangrijk om door middel van spel het vertrouwen van de kinderen te winnen. Hierdoor krijg je uiteindelijk ook de mooiste, spontane foto's.  Naast kinderen vind ik het ook leuk om gezinnen, families en bruidsparen te fotograferen. Met name met bruiloften heb ik iets minder ervaring, maar als het niet veel mag kosten vind ik het super leuk om (bij voorkeur in de natuur of op een leuke locatie, niet binnen) een mooie reportage te maken. Mijn vorige klant was super tevreden over hun trouwreportage.  Ook dieren vind ik geweldig om te fotograferen. Het liefst als ze lekker aan het ravotten zijn in de natuur, niet op een tafel met schapenvelletje. Wederom is dat een uitdaging, maar die uitdaging maakt mijn werk ook zo leuk en de resultaten zo goed.

Fotograaf Manola in 's‑Hertogenbosch.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Bedrijfsfotografie

Voor mij is fotograferen en creatief bezig zijn meer dan een passie.Het is altijd lastig om iets over jezelf te zeggen, liever laat ik anderen aan het woord: "Manola is een spontane, no nonsense fotografe! Haar creativiteit kent geen grenzen, in elke situatie weet zij een bijzondere foto te schieten. Ze kan goed werken met mensen, luistert aandachtig naar je wensen en behoeftes en geeft goede tips. Wij waren bijzonder geroerd door het prachtige album dat zij heeft gemaakt, hetgeen een mooi beeld geeft van onze dag!"

Waarom kiezen voor je loveshoot via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in het gehele land. Wij zijn het enige platform die jou een professionele loveshoot garanderen. Kiezen maken wij tevens zo gemakkelijk mogelijk, dit doen wij doen dit door middel van de visuele keuzekulp. Niet alleen hebben wij een groot aanbod van fotografen, wij hebben ook de kennis in huis om van elke shoot een succes te maken. Lees hieronder onze tips, zodat ook jouw loveshoot fantastisch wordt!

Liefde is iets moois. Laat daarom jezelf vastleggen met je partner, zodat je het moment nooit zult vergeten. Je kunt deze shoot voorafgaand aan je bruiloft in plannen. Op deze manier heb je mooie foto’s voor de uitnodiging. Of doe dit voor je huwelijksjubileum of .. gewoon omdat het kan! Er hoeft geen reden te zijn om je liefde vast te leggen op camera. Bereid je goed voor, zodat jij kan genieten van het mooiste resultaat. 

Tips voor je loveshoot

  • Ga voor een thema dat goed aansluit bij je relatie. Zo maak je de shoot persoonlijk voor jullie.
  • Ga voor leuke accessoires en attributen. Waar heb je elkaar ontmoet? Wat staat centraal in jullie relatie?
  • Wat wil je uitstralen in de foto’s? Ga je voor een romantische look met pastelkleuren of juist stoer?
  • Stem je kleding op elkaar af, maar pak wel iets waar jij je comfortabel in voelt.
  • Heb je een bepaalde locatie die speciaal voor jullie is of ga je liever voor een shoot in de studio?

Over Happix


Happix wil mensen (jou!) blij maken met mooie foto's. Wij zorgen ervoor dat jij altijd de fotograaf vindt die bij jou past. Als enige in de fotografie bieden we overzicht, gemak en zekerheid bij het vinden, vergelijken en boeken van een fotograaf. Op iedere fotografie vraag hebben wij antwoord. We nemen het risico over en geven als enige 100% garantie op kwaliteit en prijs.

Gerelateerde fotografie


Trouwfotograaf Bruidsfotografie Trouwfoto's

Gerelateerde fotografie in Nederland