Waarom zou je samenwerken met Happix?


NJT

Waarom Happix?

 • Voor fotografen, door fotografen
 • Bespaar veel tijd en moeite, zodat jij je 100% bezig kunt houden met fotograferen
 • Wij doen jouw sales en marketing. Daarmee heb jij meer opdrachten
 • Samen zijn we het nr. 1 platform van fotografen in Nederland
 • Alleen fee als je een opdracht krijgt, dus geen risico
 • Deelname is en blijft gratis

Wat doet Happix verder voor jou? 

 • Geen tijdverlies meer aan het onnodig moeten leren van websitebeheer, sales en webmarketing 
 • Samenwerken met grote partijen en organisaties die jaarlijks veel fotoshoots nodig hebben
 • Levering van je foto's, veilige betaalmogelijkheden voor je klanten en debiteurenbeheer
 • Exclusieve toegang tot meetings. (verwacht 2018)
 • Ondersteuning met promotie- & marketing
 • Toegang tot database met tips, tricks & video's

De 4 P's van Happix (of 9)

Bij Happix zoeken, vinden, vergelijken én reserveren klanten fotografen op basis van 4 p’s: niet alleen de Prijs, maar veel meer de Persoon, het Portfolio en de Passie. Samenwerken met Happix geeft jou als Professional een groot Podium, meer Publiek, meer Profijt en vooral: meer Plezier!

Voor fotografen, door fotografen

Happix biedt fotografie aan op de manier die aansluit bij hoe klanten tegenwoordig zoeken. En dat is anders dan 10 jaar geleden. Hoe zoek jij zelf naar bijvoorbeeld een boek of naar schoenen? Probeer dat eens met fotografie... Je doet het allemaal op internet. Zoeken, vinden, vergelijken én aankoop. Daarmee worden vaardigheden noodzakelijk die de gemiddelde fotograaf niet bezit: kennis van SEO, Google Adwords, Social Media en webmarketing. Robert Govers, fotograaf sinds 1992 zag dit en heeft hier een oplossing voor bedacht: Happix.

Hoe goed ben jij in 'jezelf verkopen'?

Jezelf verkopen is moelijk. Wat denk je dat beter werkt? Als je zelf zegt 'Ik ben goed' of wanneer iemand anders zegt 'Hij is goed'? Zo eenvoudig is het. Een onafhankelijk platform zorgt alleen daardoor al voor meer opdrachten. En zeker wanneer dit onderbouwd wordt met reviews.

Samen zitten we op de 1e rij

Iedereen wil in Google bovenaan staan. Dat kan niet. Wat wél kan is samen op de 1e rij zitten! In internetmarketing en Google ratings is 1+1 niet 2, niet 3 , maar 5. Dus moet je samenwerken om voldoende massa en marketingbudget te hebben. Zo creëer je relevantie en versterk je elkaar. En klanten kiezen toch wel wat ze mooi vinden en welke fotograaf hen aanspreekt. Wie niet meedoet heeft minder (of geen) bereik en moet nóg meer tijd in SEO, social media en website gaan steken. Happix vindt dat jij als fotograaf je tijd beter aan fotografie kunt besteden.

Gebrek aan transparantie geeft een race-to-the-bottom

Klanten willen het gevoel hebben de een goede keuze maken. Dus willen ze zoveel mogelijk informatie. Maar belangrijke waarden als ervaring, passie of reviews: je vindt ze niet. Door dit gebrek aan transparantie gaan mensen vergelijken op basis van dat ene handvat dat ze wél hebben: de prijs. Daarmee ontstaat een race-to-the-bottom. Dit is slecht voor de fotografie.

Fotografie = emotie = persoonlijk: de mens achter de lens

Een fotoshoot moet nog gemaakt worden. Je verkoopt geen produkt, maar vertrouwen. Dus is extra informatie belangrijk, want dat geeft een gevoel van zekerheid. Daarom toont Happix ook jouw persoon. Wat is je passie? Waarom doe je dit, wat is je stijl? De klantkeuze voor fotografie, zeker als het om emotionele momenten gaat, wordt voor een belangrijk deel bepaald door de persoonlijkheid van een fotograaf.

Wat is Happix niet en wat is Happix wel?

Happix is géén nieuwe tussenlaag die alleen maar omzet af wil romen. Wij zijn géén portal. Wij zijn géén portfoliowebsite. Happix biedt fotografie aan zoals klanten tegenwoordig zoeken, vinden, vergelijken en kopen. En we ondersteunen fotografen met gerichte kennis, marketing en de levering en administratieve afhandeling van de fotoshoot. Happix levert meerwaarde omdat je effectief meer tijd aan je passie kunt besteden en daarmee meer opdrachten aankunt.

No cure, no pay

Happix werkt no cure, no pay. Wij nemen alle investeringen voor onze rekening. Je kunt je gratis aansluiten. Géén opstart fee, géén vaste kosten, géén risico. Er wordt alleen een vergoeding van 20% gerekend over de opdrachten die je via Happix krijgt. Ben je niet tevreden? Dan sluit je je account. Vrijheid, blijheid. Je loopt geen risico. Het invullen van je account kost je een uur. Hoeveel tijd heb jij afgelopen jaar in je website gestoken?

Ik ben professioneel fotograaf en doe mee met Happix!


Het wachtwoord moet minimaal 8 tekens bevatten