De gezichten achter Happix


We willen mensen (jou!) blij maken met mooie foto's. Wij zorgen er voor dat jij altijd de fotograaf vindt die bij jou past. Als nummer 1 vergelijkingssite van professionele fotografen in Nederland bieden we overzicht, gemak en zekerheid bij het vinden, vergelijken en boeken van een fotograaf. Op iedere fotografievraag hebben wij antwoord. We nemen het risico over en geven als enige 100% garantie op kwaliteit en prijs.

Jeroen Stamkot

Jeroen Stamkot

PHP'er - Pretty Hot Programmer

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is om tijdens mijn werk het complexe systeem van Happix te onderhouden, uit te breiden en verschillende API's te implementeren. Naast het programmeren werk en denk ik graag mee over nieuwe features waardoor het zowel voor de klant als fotograaf een stuk gemakkelijker wordt om met elkaar in contact te komen.


Wat maakt mij gelukkig?

Ik word vrolijk als ik na mijn werk gezellig met mijn vrienden leuke dingen kan doen. Ook help ik graag mensen die thuis problemen hebben met internet of andere ICT-vragen. In het weekend vind ik het leuk te gaan touren met de auto. Zo nu en dan ga ik op zaterdagavond een biertje drinken in de binnenstad van Breda.


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Ik vind het leuk om Happix te zien groeien en de site steeds gebruiksvriendelijker te maken. Als ik een opdracht krijg die gerealiseerd moet worden lukt het (steeds sneller) om te beslissen welke techniek ik nodig heb om dit te realiseren en te bouwen. Dit geeft mij een zeer voldaan gevoel.

Meer lezen

Iris Brand

Iris Brand

Chef Communicatie

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is om bij Happix meer ervaring op te doen op het gebied van communicatie en onderzoek en mezelf te ontwikkelen. Na mijn stage ben ik naast mijn studie parttime blijven hangen. Ik vind het leuk om over veel verschillende dingen veel te leren. Mijn uitdaging is om hierin te groeien en het beste eruit te halen. 


Wat maakt mij gelukkig?

Als ik niet bezig ben met communicatie ga ik het liefst shoppen of stappen. Als ik vakantie heb vind ik het leuk om samen met mijn vriend te reizen.


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Ik vind het leuk om de structuur en werkwijze van een bedrijf te leren kennen. Ook vind ik het interessant om bij verschillende bedrijven, verschillende soorten onderzoek te doen. 

Meer lezen

Sjoerd Hoeven

Sjoerd Hoeven

Development Stagiair

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is om zoveel mogelijk te weten te komen over hoe het werk er in een echt bedrijf aan toe gaat. Daarnaast wil ik zoveel mogelijk leren over het systeem van happix en kijken hoe ik dat in de toekomst kan toepassen voor mijn schoolwerk of toekomstige baan.

 


Wat maakt mij gelukkig?

Mijn vrije tijd besteed ik vooral met gamen, series kijken, en persoonlijke programmeer projectjes. In het weekend ga ik het liefst met vrienden wat doen.

 


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat er altijd uitdagingen en mogelijkheden om te leren zijn. Daardoor blijft het werk interessant en zorgt er voor dat ik constant kan verbeteren. Verder vind ik het heel prettig om in een team te werken waar de sfeer goed is en ik de ruimte krijg om te leren.

Meer lezen

Damian Leijten

Damian Leijten

King of Code

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is om nog veel meer te leren over het ontwikkelen van uitgebreide systemen. Naast mijn eigen ontwikkeling wil ik ervoor zorgen dat mensen een geweldige fotograaf vinden en door mijn hulp het proces goed verloopt.


Wat maakt mij gelukkig?

Sleutelen aan mijn scooter, gamen, met mijn vriendin zijn en samen op reis gaan, op stap met mijn vrienden/vriendin, voetballen of het bouwen van websites in mijn vrije tijd maakt mij gelukkig. 


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat er elke dag nieuwe uitdagingen op mijn pad staan! Er zit erg veel afwisseling in en het is altijd gezellig. Dat ik hierdoor mensen een mooie fotoshoot kan geven is misschien nog wel het leukst! 

Meer lezen

Robert Govers

Robert Govers

Fotograaf & Initiatiefnemer

Wat is mijn drijfveer?

Mensen blij maken met mooie foto's. Klanten, fotografen en vooral ook mezelf. Fotografie is een prachtig medium. Het is voor mij een soort van 'kijkje in de ziel' van mensen en dat interesseert mij. In de afgelopen decennia heb ik héél véél geleerd van en over mensen door met ze te werken en met ze te praten en te observeren. Het ging me altijd om de mens en het verhaal erachter. Daar vervolgens mijn creatieve sausje overheen te gieten en dan iedere keer tot een uniek produkt te komen ('Kunst van Jezelf') gaf en geeft mij nog steeds voldoening.

Met 25 jaar ervaring in de fotografie wil ik fotografen succesvol maken. Ik hou ervan om boel op te schudden. De status quo is zooo saai. Mijn andere zienswijze levert nieuwe kansen op. Een beetje recalcitrant ben ik wel :)


Wat maakt mij gelukkig?

Ontdekken. Ik hou ervan 'om het  hoekje te kijken'. Het leven is voor mij een constante weg van groei en ontwikkeling. Ik wil altijd weten wat ergens nog achter zit. Wellicht wil ik vooral niks missen :) Wat mij ook gelukkig maakt is met mijn 4 beste vrienden, die ik al sinds mijn 13e ken, lief en leed te kunnen delen. 


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Het bouwen aan een heel mooi bedrijf. Het wegzetten van een cultuur. Het samenwerken met een team en alle input samen laten komen waarmee iets ontstaat dat veel verder gaat dat dan ik vooraf had kunnen bedenken. Dat geeft een hoop energie. Zo de fotografie als branche weer sterk maken met nieuwe kennis en technieken. Als die in andere branches werken, waarom dan niet bij ons?

Meer lezen

Mitchel Wijt

Mitchel Wijt

Bug Master & Stampertje

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is om veel meer te weten te komen over de verschillende programmeer talen en daar meer over te leren. Zodat ik mezelf beter kan ontwikkelen en dus ook steeds betere prestaties lever voor Happix. Ik vind het ook heel interessant om te weten te komen hoe het er in een echt bedrijf aan toe gaat qua development en marketing. Daarnaast vind ik het super dat door mij de mensen een steeds beter beeld krijgen van het bedrijf. En dus steeds sneller en beter een fotograaf kunnen vinden die bij hun belangen past. 


Wat maakt mij gelukkig?

Trainen(calisthenics), gamen, reizen, af en toe met vrienden uitgaan of naar een festival gaan, lezen, programmeren en veel buiten in de zon zijn is wat mij gelukkig maakt. 


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Het leuke aan mijn werk vind ik het feit dat ik steeds beter op de hoogte ben van nieuwe technieken. Elke dag groei ik meer en groeit het bedrijf meer, dit geeft een goed gevoel. De uitdagingen ga ik graag aan. Het voelt goed om deze succesvol af te ronden! Ik vind het fantastisch om mijn bijdrage aan deze website te leveren, zodat het gebruiksvriendelijker en beter wordt. 

Meer lezen