Stel ons je vraag


Heb je vragen?
Stel ze in dit formulier of via onze andere contactopties!

Bezoekadres Happix:

​Nieuweweg 207

4811 LW Breda

Contactopties


Chat live

Even niemand beschikbaar

Stel je vraag op Facebook

Geeft doorgaans antwoord binnen één dag

Stel je vraag op Twitter

Antwoordt gewoonlijk binnen één dag

Stuur een e-mail

Antwoordt gewoonlijk dezelfde dag

Whatsapp naar 06 17 11 60 80

Antwoord in 30 minuten

Voor aangesloten fotografen

De gezichten achter Happix


Ravenna Sanders

SEO Queen & Facebookbaas

Wat is mijn drijfveer?

Schrijven, schrijven en nog eens schrijven. Het start met het schrijven van teksten en mondt uit op het uitdenken en uitvoeren van strategieën die dit mooie bedrijf verder kunnen helpen. Het is fantastisch om mensen een mooie shoot te bezorgen en fotografen verder te kunnen helpen.


Wat maakt mij gelukkig?

Een dynamisch leven leiden houd mij op de been. Ik zit graag bij vrienden of trek erop uit voor een dagje dierentuin, festival of citytrip. Verder word ik erg vrolijk van muziek luisteren, ontdekken en bezoeken. Je zult mij dan ook regelmatig kunnen tegenkomen bij concerten. De organisatie van mijn eigen event TRIBE maakt mij ook gelukkig. Ik ben leergierig en nieuwsgierig. Als ik niet weet hoe het is om een evenement te organiseren, dan begin ik er aan. Ik ben gewoon graag bezig.


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Ik ben een mensen-mens. Het is fijn om met iedereen in contact te staan en te leren van anderen. Al deze input gebruiken wij om Happix te verbeteren. Verder is de veelzijdigheid en ruimte voor input enorm, elke dag is anders.

Mitchel Wijt

Bug Master

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is om veel meer te weten te komen over de verschillende programmeer talen en daar meer over te leren. Zodat ik mezelf beter kan ontwikkelen en dus ook steeds betere prestaties lever voor Happix. Ik vind het ook heel interessant om te weten te komen hoe het er in een echt bedrijf aan toe gaat qua development en marketing. Daarnaast vind ik het super dat door mij de mensen een steeds beter beeld krijgen van het bedrijf. En dus steeds sneller en beter een fotograaf kunnen vinden die bij hun belangen past. 


Wat maakt mij gelukkig?

Trainen(calisthenics), gamen, reizen, af en toe met vrienden uitgaan of naar een festival gaan, lezen, programmeren en veel buiten in de zon zijn is wat mij gelukkig maakt. 


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Het leuke aan mijn werk vind ik het feit dat ik steeds beter op de hoogte ben van nieuwe technieken. Elke dag groei ik meer en groeit het bedrijf meer, dit geeft een goed gevoel. De uitdagingen ga ik graag aan. Het voelt goed om deze succesvol af te ronden! Ik vind het fantastisch om mijn bijdrage aan deze website te leveren, zodat het gebruiksvriendelijker en beter wordt. 

Sharon Graman

Klantenblijmaker & Content Chef

Wat is mijn drijfveer?

Blije klanten en blije fotografen, dat is waar het mij om gaat. Daarnaast schrijf ik graag leuke teksten om mensen te intrigeren en nieuwe mogelijkheden zichtbaar te maken. Hoe doe ik dit? Veel klantcontact, interessante teksten schrijven, contacten leggen en onderhouden. Om te zien en horen dat klant en fotograaf tot een mooie fotoshoot als resultaat zijn gekomen is mijn motivatie.


Wat maakt mij gelukkig?

Naast mijn werk kan ik echt genieten van buiten. Wandelen, mountainbiken of een dagje op stap vind ik heerlijk. Dit beperk ik echter niet tot Nederland, want het liefst reizen mijn vriend en ik de hele wereld af. Verder zijn we regelmatig te vinden in de sportschool of op de dansvloer; quickstep, wals, samba, noem maar op. Daarintegen kan ik ook echt wel genieten van een avondje op de bank met een goed boek of leuke serie.


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Het leuke aan mijn werk vind ik dat we met het hele team werken aan een groeiend bedrijf en de resultaten vaak al meteen zichtbaar zijn. Het is fijn om in contact te staan met zowel klant als fotograaf en te zien dat we elke dag groeien als platform.

Iris Brand

Stagiaire Communicatie

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is om bij Happix meer ervaring op te doen op het gebied van communicatie en onderzoek en mezelf te ontwikkelen. Daarnaast vind ik het leuk om een nieuw bedrijf te ontdekken en hoe de structuur in elkaar zit.


Wat maakt mij gelukkig?

Als ik niet bezig ben met communicatie ga ik het liefst shoppen of stappen. Als ik vakantie heb vind ik het leuk om samen met mijn vriend te reizen.


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Ik vind het leuk om de structuur en werkwijze van een bedrijf te leren kennen. Ook vind ik het interessant om bij verschillende bedrijven, verschillende soorten onderzoek te doen. 

Damian Leijten

King of Code

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is om bij Happix meer te leren over het ontwikkelen van uitgebreide systemen. Naast mijn leerproces wil ik ervoor zorgen dat mensen een geweldige fotograaf vinden en door mijn hulp het proces goed verloopt.


Wat maakt mij gelukkig?

Sleutelen aan mijn scooter, gamen, met mijn vriendin zijn en samen op reis gaan, op stap met mijn vrienden/vriendin, voetballen of het bouwen van websites in mijn vrije tijd maakt mij gelukkig. 


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat er elke dag nieuwe uitdagingen op mijn pad staan! Er zit erg veel afwisseling in en het is altijd gezellig. Dat ik hierdoor mensen een mooie fotoshoot kan geven is misschien nog wel het leukst! 

Robert Govers

Fotograaf & Initiatiefnemer

Wat is mijn drijfveer?

Mensen blij maken met mooie foto's. Klanten, fotografen en vooral ook mezelf. Fotografie is een prachtig medium. Het is voor mij een soort van 'kijkje in de ziel' van mensen en dat interesseert mij. In de afgelopen decennia heb ik héél véél geleerd van en over mensen door met ze te werken en met ze te praten en te observeren. Het ging me altijd om de mens en het verhaal erachter. Daar vervolgens mijn creatieve sausje overheen te gieten en dan iedere keer tot een uniek produkt te komen ('Kunst van Jezelf') gaf en geeft mij nog steeds voldoening.

Met 25 jaar ervaring in de fotografie wil ik fotografen succesvol maken. Ik hou ervan om boel op te schudden. De status quo is zooo saai. Mijn andere zienswijze levert nieuwe kansen op. Een beetje recalcitrant ben ik wel :)


Wat maakt mij gelukkig?

Ontdekken. Ik hou ervan 'om het  hoekje te kijken'. Het leven is voor mij een constante weg van groei en ontwikkeling. Ik wil altijd weten wat ergens nog achter zit. Wellicht wil ik vooral niks missen :) Wat mij ook gelukkig maakt is met mijn 4 beste vrienden, die ik al sinds mijn 13e ken, lief en leed te kunnen delen. 


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Het bouwen aan een heel mooi bedrijf. Het wegzetten van een cultuur. Het samenwerken met een team en alle input samen laten komen waarmee iets ontstaat dat veel verder gaat dat dan ik vooraf had kunnen bedenken. Dat geeft een hoop energie. Zo de fotografie als branche weer sterk maken met nieuwe kennis en technieken. Als die in andere branches werken, waarom dan niet bij ons?

Jeroen Stamkot

PHP'er - Pretty Hot Programmer

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is om tijdens mijn werk het complexe systeem van Happix te onderhouden en uit te breiden. Naast het programmeer werk denk ik graag mee over nieuwe features waardoor het zowel voor de klant als fotograaf een stuk gemakkelijker wordt om met elkaar in contact te komen.


Wat maakt mij gelukkig?

Ik word vrolijk als ik na mijn werk gezellig met mijn vrienden leuke dingen kan doen. Ook help ik graag mensen die thuis problemen hebben met internet of andere ICT-vragen. In het weekend vind ik het leuk te gaan touren met de auto. Zo nu en dan ga ik op zaterdagavond een biertje drinken in de binnenstad van Breda.


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Ik vind het leuk om Happix te zien groeien en de site steeds gebruiksvriendelijker te maken. Als ik een opdracht krijg die gerealiseerd moet worden lukt het (steeds sneller) om te beslissen welke techniek ik nodig heb om dit te realiseren en te bouwen. Dit geeft mij een zeer voldaan gevoel.