Stel ons je vraag


Heb je vragen?
Stel ze in dit formulier of via onze andere contactopties!

Bezoekadres Happix:

​Nieuweweg 207

4811 LW Breda

Contactopties


Klantenservice: Ma - Vr 09:00-16:30

Stuur een e-mail

Antwoordt gewoonlijk dezelfde dag

Voor fotografen

De gezichten achter Happix


Mitchel Wijt

Bug Master & Stampertje

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is persoonlijke groei. Ik wil nog veel meer te weten te komen over de verschillende programmeer talen en ales eromheen. Zodat ik mezelf steeds verder kan ontwikkelen en ook steeds betere prestaties lever voor Happix. Ik vind het heel interessant om te weten te komen hoe het er in een snel groeiend en innoverend bedrijf aan toe gaat qua development en marketing. Daarnaast vind ik het super dat door mijn bijdrage mensen geholpen worden. En dus steeds sneller en beter een fotograaf kunnen vinden die bij hun wensen past. Grote voorbeelden voor mij zijn ondernemers als Steve Jobs en Elon Musk.


Wat maakt mij gelukkig?

Trainen(calisthenics), reizen, af en toe met vrienden uitgaan of naar een festival gaan, lezen, programmeren en veel buiten in de zon zijn is wat mij gelukkig maakt.


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Het leuke aan mijn werk vind ik het feit dat ik steeds beter op de hoogte ben van nieuwe technieken. Elke dag groei ik meer en groeit het bedrijf meer, dit geeft een goed gevoel. De uitdagingen ga ik graag aan. Het voelt goed om deze succesvol af te ronden! Ik vind het fantastisch om mijn bijdrage aan deze website te leveren, zodat het gebruiksvriendelijker en beter wordt.

Jeroen Stamkot

PHP'er - Pretty Hot Programmer

Wat is mijn drijfveer?

Ik weet nog dat ik 10 was en helemaal gek was van computers. Toen maakte ik al mijn eerste website. Met niets beginnen, zelf uitzoeken, bouwen en dan ineens dat moment dat het werkt! Nu ontwerp en bouw ik het complexe systeem van Happix. Ons team ontwikkelt, implementeert API's en definieert eigen algoritmes. En dat alles in eigen huis. 


Wat maakt mij gelukkig?

Ik word vrolijk als ik na mijn werk gezellig met mijn vrienden leuke dingen kan doen. Ook help ik graag mensen, zeker als ze thuis problemen hebben met internet of andere ICT-vragen. In het weekend vind ik het leuk te gaan touren met de auto. Zo nu en dan ga ik op zaterdagavond een biertje drinken in de binnenstad van Breda.


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Ik vind het leuk om Happix te laten groeien en de site steeds gebruiksvriendelijker te maken. Samen met Damian ben ik eindverantwoordelijk voor de website heb ik geen andere optie dan te zorgen dat het werkt. Dat is regelmatig een uitdaging, maar als wij dit met ons jonge team toch weer hebben opgelost geeft dit een zeer voldaan gevoel!

Iris Brand

Chef Communicatie

Wat is mijn drijfveer?

Ik vind het erg leuk om met veel verschillende dingen bezig te zijn. Op het gebied van communicatie en onderzoek blijf ik mezelf ontwikkelen. Na mijn communicatiestage ben ik parttime bij Happix blijven hangen. Daarnaast doe ik vanaf september ook een nieuwe studie, rechten. Ik vind het leuk om over veel verschillende dingen veel te weten. Mijn uitdaging is om te blijven groeien in kennis en het beste uit mezelf te halen.


Wat maakt mij gelukkig?

Als ik niet bezig ben met communicatie ga ik het liefst shoppen of stappen. Als ik vakantie heb vind ik het leuk om te reizen.


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Ik vind het leuk om bij een jong, groeiend bedrijf te werken en om bij te dragen aan de ontwikkeling hiervan. 

Damian Leijten

King of Code

Wat is mijn drijfveer?

Vanaf het moment dat ik mijn eerste computer kreeg kon ik er niet vanaf blijven. Dat begon met hardware, maar toen ik ontdekte wat er allemaal mee kon werd het pas echt leuk. Op dat moment wist ik wat ik wilde! Mezelf ontwikkelen en dat leidde tot het ontwerpen en het bouwen van dit platform. Samen zorgen we ervoor dat de website optimaal gebruikt kan worden en gebruiksvriendelijk is. Terwijl we ook continu nieuwe ontwikkelingen implementeren.


Wat maakt mij gelukkig?

In mijn vrije tijd zie je mij sleutelen aan mijn scooter en game ik graag. Voor zover ik daar nog tijd voor heb tegenwoordig. Daarnaast bouw ik ook aan mijn eigen website, waar ik nieuwe dingen uitprobeer. Op stap gaan met vrienden, een balletje trappen of reizen met mijn vriendin zijn de dingen die mij gelukkig maken en waaraan ik mijn eigen tijd graag besteed.


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Mijn werk is leuk doordat ik elke dag uitgedaagd word, mezelf elke keer ontwikkel en mijn kennis en ervaring kan delen met anderen. Samen met het team de gewenste doelen behalen zorgt voor succesmomenten in mijn werkdag. De afwisseling en de sfeer onderling op het werk zorgen ervoor dat ik elke dag met plezier naar mijn werk ga en mezelf zo goed mogelijk inzet om het beste resultaat te behalen.

Debbie van 't Hullenaar

Webmarketing & Ondersteuning (Extern)

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is om me verder te verdiepen in de verschillende takken van online marketing en communicatie en mij hier zo goed mogelijk in ontwikkelen. Met de kennis die ik opdoe bij Think Online wil ik de verschillende soorten bedrijven waar we voor werken, waaronder Happix, zo goed mogelijk kunnen helpen om hun boodschap op de juiste manier aan de juiste klant te brengen en een goede bedrijfsnaam op te bouwen!


Wat maakt mij gelukkig?

Tijd doorbrengen met mijn vriend, vrienden en familie. Daarnaast houd ik heel veel van reizen en zou heel graag nog een keer een rondreis door Azië en Amerika doen. Ik word ook heel vrolijk van mooi weer, een goed festival, een spannend boek en lekker koken (en eten).


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Wat ik super tof vind aan mijn werk is de diversiteit. Elke dag, elk uur zelfs, ben ik bezig met een nieuwe uitdaging die ik graag aanga. Daarnaast leer ik erg veel verschillende soorten bedrijven kennen met goede ideeën en vol inspiratie. En het is ook nog eens erg gezellig!

Sjoerd Hoeven

Development Stagiair

Wat is mijn drijfveer?

Mijn drijfveer is om zoveel mogelijk te weten te komen over hoe het werk er in een echt bedrijf aan toe gaat. Daarnaast wil ik zoveel mogelijk leren over het systeem van happix en kijken hoe ik dat in de toekomst kan toepassen voor mijn schoolwerk of toekomstige baan.


Wat maakt mij gelukkig?

Mijn vrije tijd besteed ik vooral met gamen, series kijken, en persoonlijke programmeer projectjes. In het weekend ga ik het liefst met vrienden wat doen.


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Wat ik leuk vind aan mijn werk is dat er altijd uitdagingen en mogelijkheden om te leren zijn. Daardoor blijft het werk interessant en zorgt er voor dat ik constant kan verbeteren. Verder vind ik het heel prettig om in een team te werken waar de sfeer goed is en ik de ruimte krijg om te leren.

Robert Govers

Fotograaf & Initiatiefnemer

Wat is mijn drijfveer?

Mensen blij maken met mooie foto's. Klanten, fotografen en vooral ook mezelf. Fotografie is een prachtig medium. Het is voor mij een soort van 'kijkje in de ziel' van mensen en dat interesseert mij. In de afgelopen decennia heb ik héél véél geleerd van en over mensen door met ze te werken en met ze te praten en te observeren. Het ging me altijd om de mens en het verhaal erachter. Daar vervolgens mijn creatieve sausje overheen te gieten en dan iedere keer tot een uniek produkt te komen ('Kunst van Jezelf') gaf en geeft mij nog steeds voldoening.

Met 25 jaar ervaring in de fotografie wil ik fotografen succesvol maken. Ik hou ervan om boel op te schudden. De status quo is zooo saai. Mijn andere zienswijze levert nieuwe kansen op. Een beetje recalcitrant ben ik wel :)


Wat maakt mij gelukkig?

Ontdekken. Ik hou ervan 'om het  hoekje te kijken'. Het leven is voor mij een constante weg van groei en ontwikkeling. Ik wil altijd weten wat ergens nog achter zit. Wellicht wil ik vooral niks missen :) Wat mij ook gelukkig maakt is met mijn 4 beste vrienden, die ik al sinds mijn 13e ken, lief en leed te kunnen delen. 


Wat vind ik leuk aan mijn werk?

Het bouwen aan een heel mooi bedrijf. Het wegzetten van een cultuur. Het samenwerken met een team en alle input samen laten komen waarmee iets ontstaat dat veel verder gaat dat dan ik vooraf had kunnen bedenken. Dat geeft een hoop energie. Zo de fotografie als branche weer sterk maken met nieuwe kennis en technieken. Als die in andere branches werken, waarom dan niet bij ons?