Google business view


Vergelijk google business view op prijs, stijl en reviews ✓ 1054 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Op zoek naar een fotograaf voor jouw Google Business View? Hiermee kun jij je jouw bedrijf beter in kaart brengen! Deze virtuele tour kan gebruikt worden op je website, Google Streetview of in een bedrijfspresentatie. Hierin kun je zelf nog wat stappen verder gaan, door extra informatie, bedrijfsvideo’s en logo’s toe te voegen. Deze virtuele tour wordt geplaatst in de zoekstations van Google. Dus zorg dat het er spik en span uitziet! Hieronder staat wat voordelen van zo’n tour opgesomd. Ben jij klaar voor de volgende stap?

 • Voor webgebruik, promotie en al je visuele communicatie.
 • De fotograaf verzorgt de juiste aflevering van het materiaal.

Wat krijg ik als ik mijn Google Business View via Happix boek?

 • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio en exclusief BTW.
 • Je mag deze tour vrij gebruiken voor jouw bedrijf.

Fotograaf Dennis in Gouda.

O.a. Google Street View - 360

Terwijl kosten noch moeite gespaard worden om showrooms, restaurants, ontvangstruimten en musea aantrekkelijk vorm te geven, blijft de beleving ervan doorgaans voorbehouden aan fysieke bezoekers. Zonde! Ik zie het als een uitdaging het publiek te vergroten door het virtueel rondkijken op locatie minstens zo enerverend te laten zijn. En verrijkt met interactieve functies worden de impact en de kans op een fysiek bezoek verder vergroot. Ik vind het erg mooi te zien dat mijn opdrachtgevers voor hun inspanningen beloond worden door de komst van meer bezoekers en klanten.

Fotograaf Martin in Heerewaarden.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Industriële fotografie

Martin (1981) is afgestudeerd als grafisch ontwerper aan de Hogeschool voor de Kunsten. Na een aantal jaren zijn creativiteit gestopt te hebben in een ruimtelijke ontwerpbureau, heb ik mij nu al weer enige volledig gericht op zijn grootste passie; fotografie.  Hierbij richt ik mijn focus in de commerciele fotografie op de (tuin) architectuur en project fotografie en daarnaast documentaire projecten. Commercieel werk ik landelijk voor diverse opdrachtgevers. Voor mijn documentaire werk brengt ik veel tijd door in de landen in het oosten van Europa, de Balkan en Turkije.

Fotograaf Bob in Hellevoetsluis.

O.a. Google Street View - 360, Evenementenfotografie en Productfoto's Webshop

Het maximale uit een foto halen waarbij het moment, de emotie en het karakter van de opdrachtgever helemaal naar voren komt en de klant dit ook herkent maakt voor mij een foto tot een geslaagde foto. Ook streef ik er altijd naar om de laatste mogelijkheden van fotoapparatuur en beschikbare media volledig te benutten. Denk hierbij aan 360 panorama videografie met een drone, roterende productfoto's, etc. Ook de garantie dat het voor de klant op alle platformen werkt is voor mij een belangrijk aspect. Pas dan kun je voor je klant de waarde toevoegen waarnaar deze op zoek is.  

Fotograaf Abe in Stolwijk.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Natuurfotografie

Ieder dag is het weer een feestje om de mensen en beelden om ons heen te kunnen vastleggen. Vooral op de manier zoals ik ze zie. Bij de panorama fotografie, zoals ik deze maak, is er bij elke locatie weer een eigenaar die trots is op zijn bedrijf en deze aan de wereld wil laten zien. enwel  zo mooi mogelijk. Nu dat is voor mij net hetgeen wat ik graag voor de klant kan bereiken, een weergave op het internet van het gehele bedrijf.   

Fotograaf Mart in Rotterdam.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Fotoreportage

ik ben gelukkig

Fotograaf Peter in Velsen‑Noord.

O.a. Google Street View - 360

Ik ben al vanaf 1999 een 360° Fotospecialist voor internet (toen 360° fotografie nog in zijn kinderschoenen stond :-)   en vanaf mei 2012 betrokken ben de opstart van het Google business view project als Gecertificeerd Google Fotograaf en de Google Award - Best of Europe Professionalism & Team player heb mogen ontvangen en nog vele andere Google Award's  Mijn passie voor 360° fotografie & Detailfoto's is ontstaan rond 1999 voor de vastgoed wereld dat steeds meer op internet te zien was en mijn spreuk was "1 foto zegt meer dan 1000 worden maar een 360°foto meer zegt dan 1000 losse foto's" Doordat ik al meer dan 18 jaar mijn 360° creativiteit in beeld mag laten zien voor zowel de bakker om de hoek tot grote multinationals is elke dag weer een nieuwe uitdaging om mijn klanten 100% tevreden in beeld te zetten en ze te helpen met de nieuwe MultiMedia,   in deze afgelopen 18 jaar is er veel veranderd op internet gebied vandaar dat ik (wij) verder ga dan alleen 360°foto's ook kun je terecht bij mij (ons) voor 360° video & VR.

Fotograaf Jeroen in Breda.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Luchtfotografie

Ik maak bij voorkeur geen foto's maar wel sterke presentaties en commerciële kansen. Dat is dan ook de reden dat ik alleen voor bedrijven en overheden werk. Deze organisaties weten wat ze willen en ik heb er plezier in om met inzet van mijn kennis en ervaring de wens en verwachting te overstijgen. Zakelijk, gefocussed, gestroomlijnd en succesvol.

Waarom kiezen voor je google trusted photographer via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn het enige platform die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele Google Certified Photographer in jouw regio. Het kiezen wordt ook nog eens erg gemakkelijk gemaakt door de visuele keuzehulp. Voer jouw regio en budget in en je bent klaar om te kiezen.

Bedrijven die zo’n dergelijke tour aanbieden ogen gelijk al een stuk professioneler. Voor elk bedrijf is dit ook relevant. Je verbetert je vindbaarheid en nodigt mensen uit binnen je bedrijf. Al deze fotografen zijn opgeleid bij Google, dus verwacht hoge kwaliteit. Hieronder nog even de voordelen op een rij, voor het geval je nog niet overtuigd was.

De voordelen van Google Business View

 • Vergroot je zichtbaarheid
 • Direct in Google Search
 • Direct in Google Maps
 • Na verwerking door Google direct in Google Street View
 • Direct in Google+ lokaal
 • Direct in Google Places
 • Op je desktop, mobile en tablet.
 • Gemakkelijk te plaatsen op je website
 • Geschikt voor Facebook, Twitter en andere kanalen
 • Eenmalige investering

Over Happix


Bij Happix hebben wij het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Je kunt bij ons de meeste soorten fotoshoot zoeken én boeken. Er zijn negen garanties waardoor jij als klant altijd tevreden bent, wat de situatie ook is. Happix vind altijd jouw fotograaf.


Vastgoedfotografie Interieurfotografie Architectuurfotografie Dronefotografie Hoogtefotografie