Fotoworkshop


Vergelijk op prijs, stijl en reviews ✓ 802 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Vind jij fotografie net zo leuk als wij dat vinden en wil je meer leren in een fotoworkshop? Zelfs dan ben je bij ons aan het juiste adres! Er valt altijd enorm veel te leren over fotografie en al helemaal als je beginnend fotograaf bent. Wij hebben twee verschilllende fotoworkshops, namelijk straatfotografie en de fotowandeling (hieronder vermeld). Je wordt onder leiding van een professionele fotograaf begeleid in het proces van idee tot foto. Je leert prachtige foto’s te maken op locatie, waardoor je na de workshop kan inspelen op wisselend licht, voorbijgangers en perspectief.

Wat krijg ik als ik mijn fotoworkshop via Happix regel?

 • Unieke fotoworkshop onder begeleiding van een ervaren vakfotograaf
 • Totale duur: 2 tot 2,5 uur
 • Theorie, praktijk en de nodige tips

Fotograaf Anita in Almere.

O.a. Sportfotografie en Fotowandeling

Als fotograaf wil ik graag de wereld om me heen en de mensen daarin vastleggen op een aansprekende, natuurlijke manier. Ongeposeerd, ongedwongen, spontaan en herkenbaar. In mijn reportages ga ik op zoek naar mooie beelden, want die zeggen meer dan een simpele registratie van de situatie. Dit alles in goed overleg met de klant, want die moet blij worden van het resultaat!

Fotograaf Henk in Nijmegen.

O.a. Familiefotografie, Groepsportret-fotografie en Vriendinnen fotoshoot

Passie voor fotografie, blije mensen, anders denken net die andere foto durven te maken die andere fotografen misschien zouden laten. Mijn drijfveer is tevreden mensen, waar ik met plezier voor heb gefotografeerd. Met het idee en passie heb ik een nieuw concept ontwikkeld om samen met Mariëlle Dekkers-Vruggink (professionele gids) een combi Stads-fotowandeling te maken, dit is echt uniek in Nederland. Super leuk en gaaf om mee dit mee te maken. Beleef Nijmegen in Woord en Beeld.

Fotograaf Marcel in Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Loveshoot

Mijn naam is Marcel. Sinds 2010 sta ik ingeschreven bij de KVK. Na 30 jaar werkzaam te zijn geweest bij de overheid, heb ik twee jaar geleden besloten om (gefaseerd) de stap te zetten naar een bestaan als zelfstandig ondernemer.  Ik had een droom en die droom wilde ik uit laten komen: Mijn werkervaring uit het verleden bundelen met de passie voor fotografie en organiseren. Ik ben sinds 2014 gediplomeerd fotograaf. In de loop der jaren heb ik mij meer en meer toegelegd op de fotografie waarin de mens centraal staat. Inmiddels heb ik honderden gezinsshoots op mijn CV staan, een tiental bruiloften en ontelbare andere fotoshoots. Ik benader iedere opdracht als een nieuwe uitdaging. Mensen betalen geld en het is aan mij om de gewenste kwaliteit te leveren. Een goede communicatie vooraf is daarin essentieel. En daar ligt precies mijn kracht. De verbinding zoeken, luisteren en meedenken.

Waarom kiezen voor je fotoworkshop via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in heel Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoworkshop garanderen bij een professionele fotograaf in jouw regio. De selectie gebeurd op bassis van de visuele keuzehulp, die maakt het kiezen van de fotograaf die bij jou past echt gemakkelijk. Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen, maar ook de kennis in huis om jou een succesvol fotograaf te maken! Lees hieronder onze tips voor buitenfotografie.

Het is ontzettend leuk om met de camera in de weer te gaan, alleen niet de gemakkelijkste klus. Er zijn veel zaken om rekening mee te houden, waardoor informatie en tips van een ervaren vakfotograaf gewenst is. Er zijn veel verschillende mogelijkheden in de fotografie en gaandeweg ontwikkel jij je eigen stijl, maar wij beginnen bij de basis in de buitenfotografie. Bevalt het? Dan kun je altijd nog verder gaan in de fotografie. 

10 tips om jouw fotoworkshop te laten slagen

 • Maak je lens vooraf goed schoon met lenzenvloeistof en een doekje.
 • Laad je batterijen volledig op, zodat jij niet zonder stroom zit tijdens de workshop.
 • Neem ook reservebatterijen mee, zodat je geen unieke scenario’s kunt missen.
 • Formatteer je geheugenkaarten in je camera, dan heb je de kleinste kans op kaartfouten.
 • Neem alleen lege geheugenkaarten mee op pad en zorg dat je foto’s veilig op twee plekken staan.
 • Vervang je geheugenkaart ver voordat ze vol staan, hierdoor heb jij geen kans op schrijffouten.
 • Draag stevige schoenen waar je goed op kunt lopen en die vies mogen worden.
 • Draag kleding die vies mag worden. Zo hoef jij je geen zorgen te maken als jij door je knieën gaat.
 • Neem eten en drinken mee, als je hongerig bent kan jouw focus minder worden. Dat is zonde!
 • Kijk goed rond, schoonheid kan in een klein hoekje zitten.

Over Happix


Happix is hét platform als het gaat om fotoshoots boeken. Het hoeft allemaal niet zo moeilijk te zijn. Wij zorgen voor de beste fotografen, de duidelijkste totaalpakketten en de grootste transparantie. Wij willen jou blij maken met mooie foto’s en dat begint bij de fotograaf die het best bij jou past.