Fotoshoot vrijgezellenfeest


Vergelijk fotoshoot van een vrijgezellenfeest op prijs, stijl en reviews ✓ 1054 fotografen ✓ 100% garantie ✓ laagste all-in tarief | Happix

Op zoek naar een gezellige fotoshoot van een vrijgezellenfeest? Maak de vrijgezellendag van jouw vriend(in) compleet met mooie foto’s op de allerlaatste dag als vrij man/vrouw. De fotograaf maakt groepsfoto’s, maar zet natuurlijk het hoofdpersoon centraal met individuele foto’s.

Heb je een thema? Of heb je juist vooral leuke activiteiten? Alles kan tijdens deze fotoshoot, je kunt het zo gek niet verzinnen! De fotograaf is flexibel en weet precies welke momenten vastgelegd dienen te worden tijdens deze dag. Het cadeau voor de echte dag heb je ook gelijk binnen, een echte no-brainer. Geweldig om een (digitaal) album of uitvergrote foto te geven als herinnering van deze bijzondere dag. De indruk is onuitwisbaar. Voor het beste resultaat van jouw fotoshoot staan hieronder wat tips die jou op weg kunnen helpen met de fotograaf.

Wat krijg ik als ik de vrijgezellen fotoshoot bij Happix boek?

  • Alle prijzen zijn inclusief reistijd en kilometers binnen jouw regio.
  • Je foto's zijn bewerkt en worden digitaal en in hoge resolutie geleverd.

Fotograaf Chantal in Amersfoort.

O.a. Bruidsfotografie, Loveshoot en Kinderfotografie

Toen mijn vader zijn eerste digitale camera kocht, kreeg ik snel de smaak van het fotograferen te pakken. Ik wist gelijk dat ik hier iets mee wilde doen. Daarom volgde ik de fotografie-opleiding aan het Grafisch Lyceum in Rotterdam en begon ik voor mijzelf. De afgelopen jaren heb ik steeds meer ontdekt wat mijn stijl is, niet te veel poespas en lekker kleurrijk. Ik fotografeer mensen graag zoals ze zijn en laat daarbij het liefst hun mooiste kant zien.

Fotograaf Ramon in Breda.

O.a. Bruidsfotografie, Newborn & Baby fotografie en Vrijgezellen fotoshoot

Ik ben begonnen uit passie voor het vak fotografie als een hobby. Nu heb ik van mijn hobby, mijn werk gemaakt en dat bevalt me helemaal prima!! 

Waarom kiezen voor je fotoshoot van een vrijgezellenfeest via Happix?


Happix heeft het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Wij zijn de enige die jou een fotoshoot garanderen bij een professionele groepsfotograaf in jouw regio. Zo hoef jij nooit lang te zoeken naar de fotograaf die bij jou en jouw favoriete vrijgezel past! Wij hebben niet alleen het grootste aanbod fotografen voor een vrijgezellenfotoshoot, maar ook de kennis in huis om van jouw fotoshoot een succes te maken. Lees hieronder onze tips voor het mooiste resultaat!

Je hebt alles al geregeld: een thema, leuke activiteiten en waarschijnlijk het één en ander dat de gelukkige misschien niet geheel zal waarderen - het hoort erbij. Vaak wordt het laatste belangrijke punt vergeten: de fotograaf. Wat achterblijft zijn jolige selfies en moeite met een origineel cadeau. Er is een hele gemakkelijke manier om beide punten in één keer aan te pakken. Je kunt er namelijk voor kiezen om de gemaakte foto´s te bundelen in een (digitaal) album of uit te printen op bijvoorbeeld canvas. Maak het onvergetelijk!

Tips voor een vrijgezellen fotoshoot

- Pak een fotograaf die het meest aansluit bij de wensen van de gelukkige, de foto’s zijn immers voor hem/haar
- Licht de fotograaf in over het thema, dan hoeft de fotograaf wat minder op te vallen
- Als je een planning van de dag hebt, maak dat van te voren bekend aan de fotograaf
- Heb vooral plezier en bezorg het vrijgezel een dag om nooit te vergeten!

Over Happix


Bij Happix hebben wij het grootste aanbod van fotografen in Nederland. Je kunt bij ons de meeste soorten fotoshoot zoeken én boeken. Er zijn negen garanties waardoor jij als klant altijd tevreden bent, wat de situatie ook is. Happix vind altijd jouw fotograaf.


Familiefoto Schoolfotograaf Groepsfoto Fotoshoot vriendinnen Dierenfotografie