Evenementenfotografie


Laat je bezoekers nagenieten van jouw evenement. Of dit nu een festival, borrel of congres is, jij kunt bezoekers weer terugbrengen in het moment. Gebruik dit ook voor de promo van je volgende event.

Fotograaf Michelle uit Prinsenbeek.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Wil je dat op je evenement de juiste sfeer gevangen wordt door een camara... dan ben ik de juiste persoon. Ik vind het een feest om mensen te fotograferen zoals ze zijn. Hoe gedragen ze zich hoe lopen ze rond, met wie proberen ze contact te leggen. 

10

Fotograaf Johan uit Hoogland.

O.a. Bedrijfsfotografie, Fotoreportage en Partyfotografie

Elk evenement heeft zijn eigen verhaal. Dit verhaal moeten de foto's ook overbrengen. Is dat een promotionele boodschap, is het een activatie van een merk of product, een sfeerbeeld van het geheel of een evaluatie.Ik vind dat erg belangrijk om terug te kunnen zien in de foto.De stijl van de foto moet ook passen bij het evenement.Zaken als variatie in kijkbeleving, kijkhoek, kleurstelling vind ik daar zeer aan bijdragen.Daarbij vind ik het belangrijk dat foto's van hoge kwaliteit zijn en snel na een evenement beschikbaar zijn.

Fotograaf Karel uit Bleskensgraaf.

O.a. Bedrijfsfotografie en Evenementenfotografie

Het is ontzettend fijn om mensen op hun natuurlijke manier vast te leggen, daardoor krijg je spontane foto's wat veel meer laat zien hoe mensen het evenement vonden.  De uitdaging is om zo onopvallend mogelijk rond te lopen bij een evenement, daardoor heeft geen gast door dat jij er bent en blijven ze zich focussen op de dingen die gebeuren en kan ik ongemerkt de natuurlijke schoonheid vastleggen.  

Fotograaf Abra uit Tholen.

O.a. Bruidsfotografie, Bedrijfsfotografie en Kinderfotografie

Wij fotograferen veel op evenementen zowel op uitnodiging en op eigen initiafief. Vaak gaat het om actiefoto's, spektakel of ludieke momenten die we dan vastleggen, we kunnen hier ook volledig onze creatieviteit van fotobewerking in kwijt om er een leuke presentatie van te maken. Als u ons werk via de foto's bekijkt krijgt u hiervan een goede indruk.

Fotograaf Jan Piet uit Den Haag.

O.a. Bedrijfsfotografie, Google Street View - 360 en Groepsportret-fotografie

Mijn uitdaging is altijd om met het bestaande licht het maximale vast te leggen, de momenten te pakken. Doordat ik veel concertfotografie doe is mijn uitrusting er op ingericht om met weinig licht te kunnen werken. Omdat ook geluid van mijn camera daarbij als storend kan worden ervaren is het mogelijk om de camera zo in te stellen dat ik binnen 1 meter afstand onhoorbaar ben. Wat u daaraan heeft? Mijn aanwezigheid is bijna onopgemerkt. Door zowel kleding als aparatuur aan te passen aan de situatie. Waardoor die foto's gemaakt kunnen worden waarbij mensen zich volledig natuurlijk, want onbespied, blijven gedragen. Oók belangrijk bij het maken van portretten tijdens interviews! Immers, zo krijg je de personen écht te zien. Doordat mijn apparatuur is ingericht om te kunnen werken met weinig licht steekt beeldruis niet of nauwelijks de kop op. Ondanks dat hier aantallen foto's genoemd worden ben ik daar niet mee bezig. Een uur actief fotograferen zal globaal 50 goede foto's opleveren. Die lever ik af, zonder krampachtig met een maximum aantal beelden om te gaan. Maar staat er, wat altijd kan gebeuren bij meerdere personen op 1 foto, iemand 'minder charmant' op dan kan de foto technisch wel gelukt zijn, maar wordt deze onder geen beding afgeleverd. Dus uw symposium, oratie, promotie, muziekuitvoering van de harmonie, festival of signeersessie vstgelegd? Dat kan geregeld worden!

9,6

Fotograaf Martin uit Maarssen.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en High end portretfotografie

Het fotograferen van Congressen & Evenementen is mijn specialisme. Hieronder geen congresfoto's, omdat die categorie nog moet worden toegevoegd, maar alleen evenementen. Het mooie bij het fotograferen van evenementen is dat je als fotograaf behoorlijk onzichtbaar blijft. Mensen zijn met hele andere dingen bezig en dus vaak ongekunsteld zichzelf.  Ik ben gewend te werken met weinig licht, waardoor de sfeer behouden blijft. Bij evenementen - en zeker bij congressen - gebruik ik eigenlijk nooit flitslicht, waardoor bezoekers nauwelijks doorhebben dat er wordt gefotografeerd.

Fotograaf Georges uit Voorschoten.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Modelfotografie

Naast natuurlijk goede foto's van alle sprekers en happenings op een beurs of congres, probeer ik ook de drukte, gezelligheid en sfeer vast te leggen. Overzichten, details, enz. Hier laat ik van een aantal evenementen foto's zien, maar in verband met privacy niet veel van de bezoekersportretten.

Fotograaf Elspeth uit Haarlem.

O.a. Bedrijfsfotografie, social media fotografie en Evenementenfotografie

Fotografie is mij met de paplepel ingegoten. Vroeger stond ik samen met mijn opa in zijn doka foto's te ontwikkelen. Maar toch ben ik eerst een andere richting ingeslagen, en heb ik economie gestudeerd. Tijdens mijn eerste baan na school merkte ik dat een kantoorbaan alles was wat ik níet wilde doen, dus ben ik in de avonduren naar de fotovakschool gegaan. Niet lang na mijn afstuderen heb ik mijn baan opgezegd en ben ik begonnen als freelance fotograaf.Dus voor mij betekend dit vak mijn dromen najagen, de stoute schoenen aantrekken en heel hard werken om te realiseren wat ik wil. Met dromen alleen kom je er niet.

Fotograaf Kim uit Den Haag.

O.a. Bruidsfotografie, Familiefotografie en Bedrijfsfotografie

Ik ben een fotograaf met jaren ervaring in zowel Europa als de Verenigde Staten en heb op het moment meer dan 25 Ambassades als klant. Verder werkt ik wekelijks aan (commerciele) shoots als Meetings en seminairs voor de Verenigde Naties, de Nederlandse regering, Buitenlandse Zaken, inkomende presidenten op staatsbezoek, handelsmissies etc etc. Naast reportage fotografie op hoog niveau maak ik (statie) portretten, leg ik recepties vast, leg ik bezoeken aan het koninklijk paleis vast en doe ik prive evenementen ( prive etentjes etc). Daarnaast doe ik ook huwelijks fotografie op hoog niveau en maak ik wekelijks albums voor mijn klanten. Verder ben ik onder andere hoofdfotograaf voor Diplomat Magazine. United Nations (UN) - International Criminal Court (ICC) - Organisationfor the Prohibition of Chemical Weapons (OPCW) - Presidency of theRepublic of Liberia - Embassy of France to the Kingdom of the Netherlands- Embassy of India to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of theUnited Arab Emirates to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of Kenyato the Kingdom of the Netherlands - Consulate of The Netherlands in SanFrancisco to the United States of America - Embassy of Kuwait to theKingdom of the Netherlands - Embassy of El Salvador to the Kingdom of theNetherlands - Embassy of Panama to the Kingdom of the Netherlands -Embassy of Pakistan to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of Burundito the Kingdom of the Netherlands - City & County of San Francisco,Mayor’s office – United States of America - Embassy of Côte d’Ivoire tothe Kingdom of the Netherlands - Embassy of Hungary to the Kingdom of theNetherlands - Embassy of Tanzania to the Kingdom of the Netherlands -Embassy of Uganda to the Kingdom of Belgium - Embassy of Macedonia to theKingdom of the Netherlands - Embassy of Botswana to the Kingdom of Belgium- Embassy of Armenia to the Kingdom of the Netherlands - Embassy ofGuatemala to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of the DominicanRepublic to the Kingdom of the Netherlands - Embassy of Cyprus in TheNetherlands - Representation of Taiwan to the Kingdom of the Netherlands -Embassy of Peru to the Kingdom of the Netherlands

Fotograaf Marcel uit Heilig Landstichting.

O.a. Bedrijfsfotografie, Portretfotografie en Fotoreportage

Fotograferen is niet het maken van een foto, maar het creëeren van beeld. Een beeld dat precies aangeeft hoe jij bent, hoe je bedrijf is of hoe je evenement is. En bij dat laatste nog mooier: hoe bezoekers het evenenemt beleven. Daarom dat ik die vaak fotografeer vanuit de bezoeker gezien. Hierdoor heeft de kijker direct het gevoel er midden in te zitten. Daarnaast is de natuurlijke rust die ik heb en uitstraal iets wat zijn weerslag heeft op de foto. Iets dat meteen herkenbaar is.