Fashion fotografie


Bied je persoonlijke kledingcollectie aan door middel van fashion fotografie. Je kunt foto´s laten maken van kledingstukken apart of juist in setjes op de modellen. Verkoop meer en ga los met creatieve foto´s!

Fotograaf Jeroen uit Breda.

O.a. Bedrijfsfotografie, social media fotografie en High end portretfotografie

In de studio of op locatie

Fotograaf Maik uit Horssen.

O.a. Bruidsfotografie, Portretfotografie en Modelfotografie

Ik ben gespecialiseerd in modieuze commerciële en redactionele fotografie. U ontvangt afbeeldingen van hoge kwaliteit met oog voor uw gewenste stijl en uitstraling. Foto's worden door een gekalibreerde workflow kleurecht geproduceerd. Nostalgische tinting en andere Photoshopeffecten kunnen naar wens ingezet worden om uw artikel of advertentie extra "lookability" en sfeer te geven. Als fotograaf sta ik in continu contact met de mens(en) die voor me staan en met het creatieve team. Daarbij praat ik veel, waardoor er vanzelf een ontspannen werksfeer ontstaat met veel ruimte voor humor. Ik voel mij verantwoordelijk voor het hele team en stuur op een plezierige wijze aan. Daarbij vraag ik ieders betrokkenheid en sta ik open voor creativiteit vanuit elk specialisme. MUAH, model, styliste, fotograaf, artdirector, assistenten kunnen door goede samenwerking en prettige communicatie er samen voor zorgen dat de gewenste beelden ontstaan. Mijn verbinding met het model is in mijn foto's altijd aanwezig en draagt daardoor bij aan mijn persoonlijke stijl.

Fotograaf Henny uit Nijmegen.

O.a. Bedrijfsfotografie, Partyfotografie en High end portretfotografie

Het bijzondere van fotografie vind ik dat je het naar je eigen hand kunt zetten. Fotografie betekent letterlijk 'schrijven met licht'. Voor mij is dat vrij fundamenteel omdat ik echt beelden probeer te creëren. Een foto is voor mij niet perse een afbeelding van de werkelijkheid. Daarom gebruik ik ook licht op een bepaalde manier en versterk of voeg ik achteraf kleuren toe waarvan ik denk dat ze passen bij de sfeer van een foto. Het feit dat je dus invloed kunt uitoefenen op een foto en de mogelijkheden eindeloos zijn vind ik heel interessant aan fotografie.

Fotograaf Patricia uit Zoetermeer.

O.a. Fashion fotografie

Na jaren ervaring in de kledingbranche als merchandise manager, waarbij ik ook verantwoordelijk was voor de keuze van de kleding in advertenties en folders, wilde ik zelf de beelden gaan vastleggen als freelance modefotograaf. Ik vind het heerlijk om de modellen goed vast te leggen op de foto naar de wens van de klant! Mijn foto's hebben onder andere in Vogue en Harper's Bazaar gestaan. Naast editorial werk, fotograaf ik ook graag lookbooks, modeshows en bij de voorbereiding hiervan!